• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isyan ediyorum ne zamandan beri tecavuzculeri kollamak moda oldu!!!

Ben onların şişlenmekten ziyade aynı muameleyi görmelerini diliyorum hapiste.

Birileride onlara tecavüz etsin bakalım,anlasınlar nasıl birşeymiş.

Arkadaşın yorumuna katılıyorum. hatta sadece aynı muameleyi görmelerinden ziyade, aynısını yapıp, hadım edip birde sakat bırakmak gerektiğini savunuyorum. öldükleri zaman yaptıklarının hesabını vereceklerdir. ama ben bu dünya da da cezalarını çekmelerini istiyorum. idam falan değil, idam onlar için kurtuluş olur öyle kolay değil kurtulmak...

Her yeni kız bebek doğduğunu duyduğumda aklımdan tek şey geçiyor Allahım kötü insanlardan sakınsın onları. benim henüz bir bebeğim yok ama canımdan çok sevdiğim kız yeğenim var ve onun için çok korkuyorum. Allahım korusun....

ben kötü birsey yamadim bu ne tepki..

ne yazmami bekliyorsunuz kadiniz . disarida cikariz. haklarimiz var dememi??? evek haklarimiz var peki buna devletimizn nekadar önem verdigini görüyoruz. 13 yasindaki kiza yapilanlari da gördük... basimiza böyle seyler gelmesini istemiyorsak bizde önlemimizi alacagiz mecburuz yoksa tecevüzcülere davetiye cikaririz. adam sapiksa görür görmez gelip evine tecavüz edecek degil gözünü acman gerek biri etrafinda dolasiyor bakislarini begenmiyorsan sisikayet edersin, kocana babana söylersin tasinirsin.. ben sana sus otur tecavüz edilmeni bekle demiyorum.. sadece bazi önlemleride kendimiz almamiz lazim diyorum..

evet aynen bunu demenizi bekliyorduk çünkü doğru olanı buydu..önlem almak dizimizi kırıp evimizde oturmak mıdır? peki 17 aylık bebeğe bile tecavüz ediyorlar bune ne diyeceksiniz?o gece sokağa mı çıkıyor,nette tanımadığı insanlarla arkadaşlık mı yapıyor? zaten şikayetler ediliyor,ama yinede olan oluyor.kimse susayımda gelsin bana tecavüz etsin diye beklemiyor.ben sizin olaya yaklaşım şeklinizi ve vermek istediğinz masajı hala anlayamadım.gerçekten anlayamadım,belki de aynı şeylerden bahsediyoruz...

bi arkadasimizin dedigi gibi bende avrupada yasiyorum.

ve farkindayim ki türkiyedeki erkekler böyle. burada da tanidik olsun tanimadik olsun. mini etekle yarim kol bluzla gezsek bile türk erkekleri dönüp bakmiyor nedense.

peki türkiyedekiler neden yapiyor?

ben kendimden biliyorum türkiyede bi carsiya cikiyorum, ki biz büyük bir sehirde yasamiyoruz, bütün erkekler mal gibi bakiyorlar, laf atiyorlar, vs eger cvp vermezsem duymamazliktan gelirsem devam ediyorlar cevap verirsemde devam ediyorar. iste bunu anlamiyorum.

utanma hic kalmamis zaten annemin babamin yaninda yürüyorum annemle babamla sohbet ediyorum bana laf atiyorlar hic takmiyorlar bile yanimda annem varmis babam varmis ilgilendirmiyor onlari.

fakat avrupadakiler mesela erkek okul arkadaslarim (ki ailecek tanisiyor oluyoruz) annem babam yanimdayken bana selam vermezler cekindikleri icin.

hatirliyorsaniz haberlerde bi kadin esi onu aldattigi icin tüfekle öldürmek istedi kocasini medya nasil abartti "kadin hic böyle sey yaparmi"gibisinde konusuldu. ama erkek eline tüfegi alip esini vurdugu zaman"kadin haketti" oluyor:19:

bilmiyorum yaaaa yapicak bisey yok gibi sanki. biz burada oturup konusuyoruz ama bosuna. yine herkes istedigini yapicak zaten.

belki bi yerlerde okumuşsunuzdur ben yine de paylaşmak istedim
aynı etik ve ahlaka sahip adalet adamları temennim çok mu gerçek dışı kalır bilemiyorum:19:

.. ingiliz yargıç, gece yarısı parktan geçen kızı korkutan adama, 7 yıl, 7 gün hapis verince, şaşıran gazeteciler sormuşlar: "adam kıza elini bile süremedi. kaçan kızın çığlıklarına yetişenler de adamı yakaladılar. bu 7 yıl, 7 gün çok değil mi?" yargıcın yanıtı hukuk tarihine geçecek düzeydedir: " kızı korkutmanın karşılığı 7 gündür. 7 yıl, ingiliz kızlarının gece yarısı parkta dolaşma özgürlüklerine saldırmanın cezasıdır."

aynı etik ve ahlaka sahip adalet adamları temennim çok mu gerçek dışı kalır bilemiyorum:19:

.. ingiliz yargıç, gece yarısı parktan geçen kızı korkutan adama, 7 yıl, 7 gün hapis verince, şaşıran gazeteciler sormuşlar: "adam kıza elini bile süremedi. kaçan kızın çığlıklarına yetişenler de adamı yakaladılar. bu 7 yıl, 7 gün çok değil mi?" yargıcın yanıtı hukuk tarihine geçecek düzeydedir: " kızı korkutmanın karşılığı 7 gündür. 7 yıl, ingiliz kızlarının gece yarısı parkta dolaşma özgürlüklerine saldırmanın cezasıdır."

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

İşte medeniyet dediğin böyle olur.

Söylenecek söz bile bulamiyor aslinda insan.
Hani atlari kis aylari boyunca ahirlarda tutarlarda bahar geldigi zaman salarlar disariya sonra bir bakarsin atlar delirmis gibidir.
Otarafa butara kosturup, ziplayip, hoplarlar.
Bunada " bagindan bosalmislik" denir.
Iste kafatasinin icinde kokusmus bir etparcasi tasiyan bir kesim var ve bu kesim aynen bagindan bosanmis gibi.
Ve ne acidir ki bu kokusmus beyinlileri, TV dizileride besliyor.
Bir tecavüz dizisi yapiliyor ve daha önceden o dizinin filminde oynayan ünlü cikip " bana daha güzel tecavüz edilmisti" diyebiliyor.
Ve bu tecavüz dizisinin sisme bebekleri yapilip satilabiliyor.
Yani tecavüz o kadar siradanlastiriliyor ki.
Artik tecavüz edenin sislenmeside, ayiplanmasida tarih oluyor.

Son düzenleme:

Adamlarda "insan hakları" gerçek anlamıyla var..Bizimki gibi lafta değil!!Gerçek anlamda insan haklarını olduğu bir ülkede ayrıca kadın haklarına ihtiyaç bile yok...Herkesin elini vicdanına koyması lazım,Allah korkusu bizde mi onlar da mı var??

Adamlarda "insan hakları" gerçek anlamıyla var..Bizimki gibi lafta değil!!Gerçek anlamda insan haklarını olduğu bir ülkede ayrıca kadın haklarına ihtiyaç bile yok...Herkesin elini vicdanına koyması lazım,Allah korkusu bizde mi onlar da mı var??

veeee ilaveten benim bildiğim ingilizler dünyada yazılı anayasası olmayan tek devlet..

o hakimi ben de kutluyorum, sayıları çoğalsın inş.

ancak Avrupa'nın insan haklarına bakış açısı çok çok çok manidar
bir yandan evet özgürlükçü ülkeler gibi gözüküyolar ama öyle değil

yıllar öncesinde Avrupa'nın göbeğinde Bosna'da işlenen insanlık suçlarına hangi Avrupa ülkesi destek vermemişti?
çok öncesine gitmeye de gerek yok, Filistin'de, Irak'da, Afrika'da işlenen suçları kim yapıyor?
orda tecavüze uğrayan kadınlar kadın değil mi?Öldürülen çocuklar çocuk değil mi?

hayvanlara bile en adi işkenceleri yapan Avrupa'yı bu kadar büyütmemeliyiz gözümüzde

isyanınızda haklısınız...ama sadece isyan edebiliyoruz malesef her şey daha kötüye gidiyor,
bu tür suçları işleyenlere insan tabiri yakışmıyor hatta hayvan bile yakışmıyor...
kadın,erkek,hayvan,bebek ayırt etmeden tacavüz edenlere ne denir ki???
geleceğe umutla bakamıyorum malesef,çocuk sahibi olmaktan onu koruyamamaktan korkuyorum,
kız-erkek fark etmez...
anne,babaların çok gözü açık ,tedbirli olması lazım,
tecavüze uğrayan kadınlara denilen şeylere de diyeecek laf bulamıyorum ,
malesef hemc,nslerimiz bile kötüleyici konuşabiliyor ,
bu arada malum dizinin şişme bebek olayını ilk kez duydum çok utanç verici .

Söylenecek söz bile bulamiyor aslinda insan.
Hani atlari kis aylari boyunca ahirlarda tutarlarda bahar geldigi zaman salarlar disariya sonra bir bakarsin atlar delirmis gibidir.
Otarafa butara kosturup, ziplayip, hoplarlar.
Bunada " bagindan bosalmislik" denir.
Iste kafatasinin icinde kokusmus bir etparcasi tasiyan bir kesim var ve bu kesim aynen bagindan bosanmis gibi.
Ve ne acidir ki bu kokusmus beyinlileri, TV dizileide beyliyor.
Bir tecavüz dizisi yapiliyor ve daha önceden o dizinin filminde oynayan ünlü cikip " bana daha güzel tecavüz edilmisti" diyebiliyor.
Ve bu tecavüz dizisinin sisme bebekleri yapilip satilabiliyor.
Yani tecavüz o kadar siradanlastiriliyor ki.
Artik tecavüz edenin sislenmeside, ayiplanmasida tarih oluyor.

Weiscim bırak daha güzel tecavüz açıklamalarını dizilerde bile başrol oyuncusu kadın tecavüzcüsüne aşık ediliyor ve sonunda evlenip mutlu mesut yaşıyorlar...gökten de üç elma düşüyor..üçü de halka böyle abuk-sabuk mesjar vermek isteyenlerin başına düşüp başlarını yarsın İnşallah! :)

yıllar öncesinde Avrupa'nın göbeğinde Bosna'da işlenen insanlık suçlarına hangi Avrupa ülkesi destek vermemişti?
çok öncesine gitmeye de gerek yok, Filistin'de, Irak'da, Afrika'da işlenen suçları kim yapıyor?
orda tecavüze uğrayan kadınlar kadın değil mi?Öldürülen çocuklar çocuk değil mi?

hayvanlara bile en adi işkenceleri yapan Avrupa'yı bu kadar büyütmemeliyiz gözümüzde

bak burada haklisiniz.

avrupada insan haklari var seni koruyor yeri geldiginde fakat bicok yasaklar da var.
insanlarin "korunmasi" bundan olsa gerek.

aynen. bu konuda emsal bir karar vermişler ama Çakal Carlos' u mahkemeye çıkarırken iç çamaşırının altından cinsel uzuvlarını kapatmak istediğinde döven de bu Avrupalı arkadaşlar, İran konsolosluğunun önünde İran yönetimini protesto eden protestocuları gözaltına alıp işkence eden de kendileri.

Weiscim bırak daha güzel tecavüz açıklamalarını dizilerde bile başrol oyuncusu kadın tecavüzcüsüne aşık ediliyor ve sonunda evlenip mutlu mesut yaşıyorlar...gökten de üç elma düşüyor..üçü de halka böyle abuk-sabuk mesjar vermek isteyenlerin başına düşüp başlarını yarsın İnşallah! :)

evet,
zaten o dizide ki aslı kitaptır,yani asıl hikaye tecavüz edilen kızla tecavüzcülerin biri evlendirilip dördünün de ceza almamasıydı.Bunun için de fakir olanla kızı evlendiriyorlardı ve hiçbiri ceza almıyordu.Yani asıl hikaye bu konuda önceki sayfalarda da arkadaşların bahsettiği durumun eleştirisiydi aslında ama sağolsunlar suya sabuna dokunmamak için hikayenin içi boşaltıldı ve olabilecek en saçma sapan hale getirildi.Neyseki son bölümde birkaç cümle söylenebildi.

Bahsettiğin şey çok farklı bir durum,toplumlarla değil uluslararası ilişkilerle ilgili ki bu konuda dünya da iyi bir ülke bulmak zor...Bizim isteğimiz, o ülkelerin vatandaşlarına verdikleri değeri, kendi ülkemizden görmek...

O tecavüzcülerin, o sapiklarin, o kokusmus beyinlilerinde bir anne ve babasi yani bir ailesi var.
Aile cocuguna ahlak ve terbiyeyi ögretemiyorsa toplumun cökmesi normaldir.
Ahlak o kadar önemli birseydir ki, dini bilgileri ögrenmek bile ahlaki ögrenmekten sonra gelir.
Bir insanin ahlak yoksa ister hakim olsun, ister tinerci, ister ögretmen, ister avukat, o insandan her türlü pisligi bekleyebilirsiniz.
Kaldiki öylede oluyor zaten avukatida, poliside, ögretmenide, hakimide tinerciside tecavüz ediyor.
Bir cocuga ahlaki ögretecek kisilerin en basinda ise anne geliyor.
Benim cocuklarimla cumartesi, pazar kahvalti sonrasi konusmalarim vardir esimle birlikte.
En etkili egitim verilen zamanlardan birinin, ailenin hep birlikte oldugu kahvalti sofralarinin sonrasi oldugunu biliyormuydunuz.?
Allah Kuran da " Ey Muhammet, biz sana peygamberlik indirmeden önce de sen tertemiz bir ahlak üzerineydin" buyurmustur.
Temiz toplum, ahlakli birey yetistirmekle ulasilabilecek birseydir.

Diziyi izlemedigim icin bilemiyorum tam konusu nedir Kadesa, ama dizi üzerine yapilan sohbetler bile mide bulandiriciydi. Allah akil fikir versin ne diyelim.
Senin dedigin gibi özendirsinler ki iyice toplumun ici cürüsün. Üstelik birde tam ailenin hep birlikte oturdugu saatte.

Back
X