İsyan etmeden beklemek öyle zor ki...

arkadaşım seni tebrik ediyorum.Allah sağlıklı,sıhhatli huzurla kucağına alacağın günleri göstersin sana...

senin adına o kadar çok sevindimki anlatamam
öle tesadüfen buldum konuyu sonundada hamileyim die yazınca çok mmutlu oldum gerçekten. allah tamamına erdirsin inş.
bende çok umutsuzca bekledim 5 yıl
ve tüp bebekle hamile kaldım şükürler olsun
Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
kendinize ve bebeğinize iyi bakın

Tebrik ederim arkadaşım Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Ben de bu uğurda mücadele vermiş ve kazanmış biriyim.Bu uğurda savaşan herkese allah yardım etsin.Bu duygu yoğunluğu ile kendime bir blog açtım bakmak isteyenler,soru sormak isteyenlere yardımcı olurum memnnuniyetel.ANNE OLMA SAVAŞI

Sanırım bu duyguyu en iyi yaşayan bilir.Çok sevindim arkadaşım.
böyle mucizeleri her okuduğumda kendi adıma biraz daha umutlanıyorum.hayırlısı olsun.Bebeğin hoşgelmiş.İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günüde paylaşırsın bizlerle.
Darası bizlerin başına.

Kızlar merhaba,, ben evli değilim,, ama hayatımda en çok istediğim şeylerden biri bir gün anne olabilmek Allahın izniyle. Yazdıklarınızı okudum,, hakikaten içim burkuldu. Bu gece sizler için de dua edicem.. Yaşamadan bilinmez farkındayım ama Allahın bir hayırı vardır elbet size evlat vermiyorsa. Hayatta her şeyin hayırlısını dileyin.. Kendinizi üzmeyin lütfen Rabbim hayırlıysa eğer sizlere bir gün bir evlat nasip eder, gönlünüzü ferah tutun..

Son düzenleme:
Hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim arkadaşlarım..Bebiş ve ben iyiyiz , birlikte yaşamaya alışmaya başlıyoruz yavaş yavaş...Hepinizi öpüyor , hepinize dua ediyorum...

gözlerim dolarak okudum bütün yazılanları rabbim çok büyük mutlaka bir yerlerde bi bekleyen meleğiniz vardır anneleri size gelmeyi bekleyen dualarım sizinle allah yar ve yardımcınız olsun

Merhaba,geçen hafta aşılamam yapıldı ve 4 Kasımda kan tahlili yapılacak.Gerçekten çok zorlu bir süreç...Tedaviye başlama kararı,başlama,devam etme,işlemler ve sonucu beklemek.Sanırım sizleri artık anlayabiliyorum.Hep hayırlısı ise Allahım nasip etsin tüm isteyenlere diye dua ediyorum ama bazen de ne hissetmem gerektiğini bile bilemiyorum.Umarım hepimiz için güzel günler gelecektir...

anım ınşllh bebısın sana tutunur da 9 ay sonra saglıklı bı evlat sahıbı olursun
sonucu yaz tamam mı arkadasım
gonlunu ferah tut tatlım

hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar MUBERRA asılama sonucun ne oldu
MATRAX hamıslık nasıl gıdıyo bı ses verın arkadaslar
bu topıge kımse gırmıyo artık ya

Son düzenleme:
hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar MUBERRA asılama sonucun ne oldu
MATRAX hamıslık nasıl gıdıyo bı ses verın arkadaslar
bu topıge kımse gırmıyo artık ya

Geçmiş bayramınızı kutlarım kızlaaaaar :)
cemrem ilgin için teşekkür ederim arkadaşım, guzel gidiyo hamişlik, darısı başınıza İN-ŞAL-LAAAAAAH !!! Allah nazardan saklasın, çok sorun yaşamadım, mide bulantısı filan hiç olmadı, tek sorun çok uykum olması, hep uyuyasım var o derece, o da önemli değil ama..
Hepiniz yaşayacaksınız bu mutluluğu en yakında, dualarımdasınız...

cnm cok sevındım sonuna kadar boyle rahat gecsın ınşlh
ne kadar oldu cınsıyet zamanı geldımı gelınce soyle
bakalım acaba
sızde sorun neydı nasıl hamıs olmustun kusura bakma tam bılmıyorumda

yumurtlama bozukluğu vardı ben de, oluşan da çatlamıyordu işte pko bir tür.klomen sonra puregon tedavileri gördüm sonra bıraktım tedaviyi sıkıldım, yoruldum...Sonra da sonrasını biliyosun işte :)))

yumurtlama bozukluğu vardı ben de, oluşan da çatlamıyordu işte pko bir tür.klomen sonra puregon tedavileri gördüm sonra bıraktım tedaviyi sıkıldım, yoruldum...Sonra da sonrasını biliyosun işte :)))

ıste allahın mucızesı tatlım bı anda hıc ummadıgın zaman allh nasıl verıyo mujdeyı
aaaaaaaaayyyyyyyyyyy banada ve tabıkı hepımızede boyle mucızeler nasıp etsın
allh senı nazardan korusun tamamına erdırsın cnm ara ara yaz bılgılendır bızı tmm mı

Son düzenleme:

İlgin ve desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşım, beni çok duygulandırdın, çok mutlu ettin, sen benden daha mutlu ol inşallah!!!

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...

kızlar bugun kız kardesım geldı bana oglu 2 bucuk yasında
ay eve gırınce ev senlendı yarım yamalak konusması benı mahfettı
onunla oynadım sevdım optum sarıldım evı dagıttık bırlıkte sonra gıttıler
ev toplamak bıle guzeldı
arkasından ne kadar sessız oldu duvarlarla bas basa kaldım
allahım bızlerede evlat ver kı soyle evımız senlensın ne olur rabbım
evlat hasretı cok zor beeeeee
olsaydı benım sımdı 4 bucuk yasında cocugum olacaktı
benım cocugum onlardan buyuk olacaktı
hep boyle dusunup aglıyorum allahım benı affet
elbet bızde tadacagız o mıs kokulu cennetten gelen bebıslerın kokusunu ınşllh

herkesin başka başka dertleri var canım sabret inş hayırlısı olacaktır rabbim bu düşüncelerden uzak kılsın seni

merhaba matrax umarım dileğine kavuşmuşsundur.benim bebek olayına değilde başka konulara canım sıkılıyor.iki senedir üzüntülü zamanlar geçiriyorum.Kimseye bilerek bir zarar vermedim ama çok üzüntü çektim.bende Allaha dua ediyorum.güzel günler için.umarım sen kavuşmuşsundur bebeğine.inşallah kavuşursun.eğer hamile isen benimde gönlümden geçenlerin olması için bir amin dersen çok sevinirim.sevgi ve saygı ile

tatlım hepımızın ayrı ayrı derdı var tek ortak noktamız hepımızın derdının cozumlenıp bıtmesı
ınsllh senınde ,bızımde dertlerımıze deva verır yaradanda hepımızın yuzu guler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…