Sevgili arkadaşlarım, inşallah hepiniz benim şu anda içinde bulunduğum duyguları yaşayın...Şaşkın, korku dolu ama hepsinden önemlisi mutlu ve umutluyum..Evet bebek bekliyorum kızlar!!!!Burada size derdimi döküp, ağladığım günlerde küçük bir melek ziyarete gelmiş bana meğer...Bu mutluluğun adı yok , tarifi yok, sizlerle paylaşmak istedim.İnşallah en yakın zamanda, hayırlısıyla siz de yaşayacaksınız bunu ! Ne olur ben ve meleğim için de dualarınızda yer ayırın.
Sevgili arkadaşlarım, inşallah hepiniz benim şu anda içinde bulunduğum duyguları yaşayın...Şaşkın, korku dolu ama hepsinden önemlisi mutlu ve umutluyum..Evet bebek bekliyorum kızlar!!!!Burada size derdimi döküp, ağladığım günlerde küçük bir melek ziyarete gelmiş bana meğer...Bu mutluluğun adı yok , tarifi yok, sizlerle paylaşmak istedim.İnşallah en yakın zamanda, hayırlısıyla siz de yaşayacaksınız bunu ! Ne olur ben ve meleğim için de dualarınızda yer ayırın.
Yine hüzün vakti güzel kızım;sensiz yalnız geçen bir gecedeyim yine.Eylül serinliğinde balkonda oturuyorum,içim ürperiyor oysa sen üşüme diye kendi nefesimle ısıtabilirdim seni sen olsaydın...Sen olsaydın şimdi senin başında olup nefesini dinliyor olabilirdim..Kendi gözyaşlarımı silmek yerine senin minik damlalarını silebilirdim, ya da sen her ağladığında ben de senle ağlardım bilemiyorum, çümkü öyle hasretim ki sana...
Ömrümden sensiz geçen bir haftaya daha mı yanayım, saçlarıma aklar düşüyor ona mı yanayım,kaybetmekte olduğum ümidime mi bilmem?Belki sürpriz yapar gelirsin diye sana zarar verebileceğini düşündüğüm hiç bir şey yapmıyorum çok uzun zamandır, büyüyünce sana anlatırsam gülersin bunlara ama saçlarımı bile boyatmıyorum mesela..Böyle gözü yaşlı bir kadın oldu işte annen, nerede bebeklerle ilgili bir haber olsa dinleyen, sürekli çareler arayan, içindeki yangını söndüremeyen..Öyle işte..
Desteğiniz için teşekkürler kızlar.Sadece burada gerçek hislerimi paylaşabiliyorum biliyor musunuz?Çünkü en zoru çevrendeki insanlara cevap vermek..Sen kendi içindeki fırtınayı dindirmeye çalışırken bir de 'hadi artık kaç yıllık evlisiniz bir bebek yapın''cılarla uğraşmak..En zoru bu..Allahım ben ve benim durumumdaki kullarına yardım etsin, dileklerimiz kabul olsun!
Merhaba,geçen hafta aşılamam yapıldı ve 4 Kasımda kan tahlili yapılacak.Gerçekten çok zorlu bir süreç...Tedaviye başlama kararı,başlama,devam etme,işlemler ve sonucu beklemek.Sanırım sizleri artık anlayabiliyorum.Hep hayırlısı ise Allahım nasip etsin tüm isteyenlere diye dua ediyorum ama bazen de ne hissetmem gerektiğini bile bilemiyorum.Umarım hepimiz için güzel günler gelecektir...
hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar MUBERRA asılama sonucun ne oldu
MATRAX hamıslık nasıl gıdıyo bı ses verın arkadaslar
bu topıge kımse gırmıyo artık ya
Geçmiş bayramınızı kutlarım kızlaaaaar :)
cemrem ilgin için teşekkür ederim arkadaşım, guzel gidiyo hamişlik, darısı başınıza İN-ŞAL-LAAAAAAH !!! Allah nazardan saklasın, çok sorun yaşamadım, mide bulantısı filan hiç olmadı, tek sorun çok uykum olması, hep uyuyasım var o derece, o da önemli değil ama..
Hepiniz yaşayacaksınız bu mutluluğu en yakında, dualarımdasınız...
yumurtlama bozukluğu vardı ben de, oluşan da çatlamıyordu işte pko bir tür.klomen sonra puregon tedavileri gördüm sonra bıraktım tedaviyi sıkıldım, yoruldum...Sonra da sonrasını biliyosun işte :)))
ıste allahın mucızesı tatlım bı anda hıc ummadıgın zaman allh nasıl verıyo mujdeyı
aaaaaaaaayyyyyyyyyyy banada ve tabıkı hepımızede boyle mucızeler nasıp etsın
allh senı nazardan korusun tamamına erdırsın cnm ara ara yaz bılgılendır bızı tmm mı
merhaba matrax umarım dileğine kavuşmuşsundur.benim bebek olayına değilde başka konulara canım sıkılıyor.iki senedir üzüntülü zamanlar geçiriyorum.Kimseye bilerek bir zarar vermedim ama çok üzüntü çektim.bende Allaha dua ediyorum.güzel günler için.umarım sen kavuşmuşsundur bebeğine.inşallah kavuşursun.eğer hamile isen benimde gönlümden geçenlerin olması için bir amin dersen çok sevinirim.sevgi ve saygı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?