Canım benimm,ALLAH YARDIMCIN olsun.vardır bir hayır elbet.sakın isyan etme.[/QUOTE
İNSANIZ İŞTE BAZEN İSYANA DÜŞÜYORUZ NE YAPALIM BUDA BENİM KADERİMMİŞ .AMA BEN KOCAMI BÜTÜN OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN ÇOK SEVİYORUM ALLAH ONU BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN AMİN
buda hayatın bir imtihanı bizlere..gerçekten anne olmayı istiyorsan öncelikle eşinle güzelce konuş..gönüllü anne de olabilirsin..yada bir evlatlık alıp onun ailesi olabilirsin..bir tanıdığım o kadar tedavi olduğu halde evlat sahibi olamamıştı..evlatlık aldı 4. Ayda hamile kaldı ve şimdi 2 tane oğulları var..biri biyolojik olarak diğeride evlatlık..ama çok tatlılar ikiz gibi büyüyorlar şuan..
BEN EŞİMLE SEVEREK EVLENDİM HATTA 6 SENE ÇIKTIK GİZLİCE .AİLEM BENİ ONA VERMEK İSTEMİYORDU ,BİZ AİLECE GÖRÜŞÜRDÜK ÖNCELERİ İŞ EVLİLİĞE GELİNCE OLUMSUZ OLDU YANITLARI HERNEYSE BİZ YİNEDE AİLEMİN RIZASIYLA EVLENDİK SAĞOLSUN BABAM BİRBİRİMİZİ SEVDİĞİMİZİ ANLADI VE ONAYLADI.AMA KAYINVALİDEM SÖZ-NİŞAN-DÜĞÜN GİBİ RİTÜELLER SIRASINDA FAZLASIYLA ACISINI ÇIKARTTI BENDEN VE AİLEMDEN.ZANNIMCA NASIL OLSA BU KIZ OĞLUMLA EVLENECEK DEDİ VE YAPILMASI GEREKENLERİ YAPMAYARAK BENİ VE AİLEMİ HAKİR GÖREREK OĞLUNU İSTEMEYEN AİLEMDEN HIRSINI ALMAYA ÇALIŞTI BİR NEVİHATTA EVİMİN EŞYALARINI DAHİ BANA SORMADAN ALIP EVE GÖNDERDİLER PERDEYİ BİLE BEN SEÇMEDİM VE BUNUN GİBİ ŞEYLER BEN BÜTÜN BUNLARA ALDIRMADIM ÇÜNKİ AMACI HIR ÇIKARMAKTI EŞİMDE KARŞI KOYMADI BU OLANLAR BUDA AYRICA ASLA UNUTMAYACAĞIM BİR HAREKETTİR.HERNEYSE BİZ EVLENDİK EŞİM FLÖRT DÖNEMİMİZDE ÇOK ATEŞLİYDİ AMA EVLENDİĞİMİZ GECE DAHİL OLMAK ÜZERE Bİ İSTEKSİZLİK GELDİ VE HER GEÇEN SENE DAHA KÖTÜ OLDU AMA BEN HEP SEVDİM ONU ASLA KENDİ İSTEKLERİMİ ARZULARIMI ÖN PLANA ÇIKARTMADIN HEP BASTIRDIM NİTEKİM 4.YILIMIZDA EŞİMİN KISIR OLDUĞUNU ÖĞRENDİK HEM DE EN AĞIRINDAN DOKTORLAR İLAÇ BİLE VERMEDİ ŞİMDİ 10 YILLIK EVLİYİZ BEN HEM ÇOCUK HASRETİNDEYİM YILLARDIR HEMDE KADINLIK yaşım ilerliyor beynimle kalbim arasında kaldım .................
canım tüp bebek falan olmuyor mu durumunuz da? hiç mi çare yok yani..Allahım kımseyı evlat hasretınle sınamasın
sakınisyan etmekgibibirhataya düşme..beterin beterivarsenden daha zordurumdaolanlarıdadüşün..
eşinedeaslakırırlmabu onun suçu değilkiherşeyallahtan onun yerindesendeolabilirdin..yüce rabbim böyle birşey verdiyse mutlaka bi hikmeti bir bildiği vardır..dünyanın sonu değil ya ..
olmuyor maalesef önce eşimin microtese olması lağzımmış yani mikroskopla sperm arayacaklar eğer bulunursa şayet tüp bebek olabilirmiş .verdiğimiz tahliller de pek iç açıcı değil malesef sperm bulunamaması yüksek ihtimal yani
eşinin nesi var
benzetmek gibi olmasın benım eskı esımınde ınfertılıte sorunu vardı?
azosperm .yani menide hiç sperm yok .buna sebep olan birçok faktör vAr erkeklerde eğer damar tıkanıklığı yani varikosel ise tedavisi var yada hormonları az ise yani erkeksi gelişim hormonları takviye ile düzeltip sperm çıkışı sağlıyorlar ama benim eşimde testis kaynaklı yüksek hormon sıkıntısı var yani testisleri yetersiz çalışıyor ve gitgide küçülüyor
azosperm .yani menide hiç sperm yok .buna sebep olan birçok faktör vAr erkeklerde eğer damar tıkanıklığı yani varikosel ise tedavisi var yada hormonları az ise yani erkeksi gelişim hormonları takviye ile düzeltip sperm çıkışı sağlıyorlar ama benim eşimde testis kaynaklı yüksek hormon sıkıntısı var yani testisleri yetersiz çalışıyor ve gitgide küçülüyor
bunun için her hangi bir ilaç kullanmıyor mu?
detayları unuttum
benım eskı esımde ınmemıs testıs sorunu vardı canım
buna baglımı bılmem cınsel ılıskısıde yoktu
bız bosandık
aslında bu konuda hıc konusmak ıstemıyorum onun problemı ama umutsuz bır durum yok denenebılır
hıormonların normal cıkması zaten cok normal vucuttab ırseyler yolunda gıtmıyor
gozle gorunen bır testıs kuculmesımı mevcut?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?