• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isyan etmek istemiyorum ama yetti artık bu sancı :((((

Selam canım bende aynıyım yaklasık 9 senedır agrısız bır ayım gecmedı yaz gunu yorgana sarılıp yatıyorum. Kışın da elektrıklı battanıyeyı en sıcaga ayarlıyorum bıraz olsun rahatlatıyo. Ilk adetım agrılı olunca annem doktora gturmustu. O doktor kızlık zarındakı gozenekler coksa agrısız azsa agrılı bır adet donemı yasanır tek caresı evlenıp normal dogum yapmak demıstı. Ve o gun dolo..ex dıye bır agrı kesıcı verı ogun bugundur o ılacı kullanırım adetımden 2 gun once ıcerım adet boyunca 1 kaşesı bıter. Ilacın etkısı bıtınce fecı bı agrı baslıyo hemen atıyorum bıtane daha bıraz olsun sakınlıyo. Hem adetımıde kesmıyor. Bıde ben sogan suyu ıcıyorum bazı aylar ozellıkle kıs aylarında hem sokturuyo hemde agrı hafıflıyor. Gecmıs olsun sımdıden...

Ha bıde unutmadan yorganın ıcıne gırdıgımde sıcak su torbasını karnıma koyarım :) bırde adetımın hafta sonuna denk gelmesı ıcın dua ederım cunku ıste bıle calısamıyorum o durumda :(

cevap veren arkadaşlara ve desteğinize çok teşekkür ederim.

Regl zamanımdan önce havuza gitmiştim sanırım ordan bi enfeksiyon kaptım zaten o kadar hassas bi yapım var ki hemen ya sistit olurum yada intihap kaparım :( o yüzden alttan muayene etti doktor ve ne tür bir enfeksiyon olduğunu öğrenmem için kültür yapmam lazım dedi.bende çok meraklı değilim o çatala yatıp o psikolojiyi yaşamaya..
Doğum kontrol hapını 1 ay kullandım kullanmaz olaydım..Her sabah öğüre öğüre işe gittim..Epilasyona giderim orda bile tüylenmemdeki farkı anladı epilasyon yapan kadın..Çok hızlı çıkmaya başladı falan..Cinsel isteksizliğim oldu..Afedersiniz kuruluk oldu..Bir sürü şey yaşadım ve 1 ay kullanıp bıraktım..Tekrar aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum :-/ 25 günde bi regl oluyorum zaten gözümü açıp kapatıncaya kadar yine aynı kabus..
İnşallah çocuk istediğimiz zaman bi problem yaşamayız çok korkuyorum :(((

ya bende çok acı çekiyorum inanılmaz hemde... ama hiç doktora gitmek aklıma gelmedi bunun için... gitmelimiyim sizce... evlenmeden 1 sene önce başladı ağrılarım ve hala varlar...

bence git bi muayene ol canım ne olur ne olmaz.Ben şimdi tahlil sonuçlarımı bekliyorum 1 hafta sonra çıkacak ona göre bi tedavi uygulayacak doktor :-/

böyle bişey için neden alttan muayene oldun ben o kısmı anlamadım
bu ağrıları sancıları bende çekerim evlenmeden öncede sonrada gittim hiç çatala çık da muayene edelim demediler
ultrason ve kültür testi bunun için yeterli zaten
problem o değil de
doktor bana adetin başlamadan bir gün önce dolo.....x ağrı kesiciye başlamamı ve devam eden günlerde de içmemi önerdi
her ay böyle devam et ilerde geçer dedi.
Allah şifa versin

kültür testi vermek için vajinal muayene olmak gerekiyo zaten..
Amin teşekkürler

benim öyle sancım olur ki ağrı kesici içmesem tepine tepine ağlarım
öyle böyle değil
ama majezikimi içtim mi yarım saat 45 dk sonra bişeyciğim kalmaz

için majeziki geçin

evlilikle düzelmediği net de
çocuktan sonra düzelir mi bilmem

Back
X