Bana da onun sucu varmis gibi geliyor. Ekmegini tastan cikaran adamlar var. Ben bunalımdayım deyip bir kenara çekilmiş gibi.Bilmiyorum ya is bulmak zor ama esiniz de cabalamiyor gibi geldi bana acikcasi. Cocuklar o sekilde beslenirse yeterince buyuyup gelisemezler ayrıca. Zihinsel ve bedensel.
Ben çalışıyorum zaten. Asgari ücretle çalışıyorum. Teşekkürler cevabiniz için.Kıyamam rabbim yardımcınız olsun o dursa siz çalışsanız diyeceğim ama bilemedim yani bu şekilde yapan tanıdığım var adam baktı çocuklara kadın çalıştı öyle atlattılar o dönemi
Sizin ailenizden ya da onun ailesinden yardim edecek kimse yok mu? Yani yardim istemek de zor ama cocuklar kuru ekmek yiyor diyorsunuz. Boyle nereye kadar vs diye konustunuz mu esinizle? Planı neymis, yatarak bir seylerin duzelmesini ummuyordur umarim?Bana da onun sucu varmis gibi geliyor. Ekmegini tastan cikaran adamlar var. Ben bunalımdayım deyip bir kenara çekilmiş gibi.
Çok sevindim babanız adına. Darısı bizim başımıza insallah.Allah yardımcınız olsun inşallah, hiç çevresi yokmu mühendislikten oralara baksa?
Benim babamda şirket sahibiyken birden battı şu deprem dönemlerinde yani devalüasyon zamanları... 1.5 yıl ıssiz kaldı her yere başvurdu ama olmadı. Büyük depresyona girdi, Allah karşısına mal sattığı bir şirketin sahibini çıkardı babamın iyi biri ve iyi işten anlayan biri olduğunu anladı ve primli çalışan olarak yanına aldı hamdolsun o adam sayesinde çok şeyleri tekrar kazandık! Ama babamda hala korku var hemde büyük!!!
Bu dedikleriniz cidden zor ama dua edin imtihandan geçiyorsunuz...
Hayır iki yıldır işsiz. arada işe girdi, maaşını alamadı oradanda.5-6 yıldır mi işsiz?
AnladımBen çalışıyorum zaten. Asgari ücretle çalışıyorum. Teşekkürler cevabiniz için.
Büyük bir şanssızlık var demek adamda, dua edin ve ona cesaret verin cidden zor bir şeyHayır iki yıldır işsiz. arada işe girdi, maaşını alamadı oradanda.
Ben her yere başvuruyorum onun adına, bana " bak sende bulamıyorsun" diyor. Ama nedense onun suçuymuş gibi geliyor bana. Bilmiyorum ona kızmalı miyım emin değilim.Allah yardımcınız olsun, bir yandan siz de iş ilanlarına bakın, çeşitli siteler var bu konu için açılmış, umutsuzluğa kapılmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?