İsyan etmiyorum ama cok yoruldum

İş bulmak çok zor. Ama çalışmak isteyen insan hademelik yapar,komilik yapar,garsonluk yapar.
Işte demek istediğim bu. Çalışmak isteyen bir şekilde çalışır, ama garsonluk işine de başvurduk, onlarda çok donanımlı diye almak istemiyor, yarın öbürgün kaçar diye. Çok garip adamın kısmeti bağlanmış sanki.

Ücretli öğretmenliğe başvursun en kötü. Köylerde falan çalışır. Zaten alan dışı ne kadar kisi varsa ücretli öğretmen

Eğer sadece iki kişi olsaydınız , eşiniz mühendis markette çalışmak istemez diyecektim.
Ama o iki çocuğa yazık.
Limon satar yine de kuru ekmek yedirmez.
Yurt dışında olsanız çocukları sosyal hizmetler "yetersiz bakım" sebebiyle elinizden alırdı.
Eşiniz rahat. Üzgünüm.

Istanbulda yaşıyoruz. Aslında kizdigim nokta bu. Bunalıma girdi ve artık içine kapandı sanki çabalamıyor gibi. Bende çocuklar için mecbursun diyorum. Bi yandan da kendine birşey yapar diye korkuyorum.
Daha birkaç ay önce annemlerin apartmanında adam issizlikten bunalıma girip kendini asti. Kucucuk cocugu vardi daha. Çok çaresiz hissediyorum.

Evde iki yıldır duruyorsa kpss memuriyet sınavlarına filan çalışsın..Yani çabalamasi lazim

Ya herzaman kuru ekmek yemiyorlar elbette, annem, kayinvaldem surekli alış-veriş yapıyorlar evime sağolsunlar. Ama işte günü geliyor süt alacak para olmuyor.

İstanbul Büyükşehir belediyesi kariyer sitesi yazın oraya başvuru yapın alım var bu ara oraya mühendis bir de şansını denesin etimaden bir sürü alım yapacak takipte kalın

Cok tesekkur ederim. Inşallah.

Malesef yatarak birşeylerin düzelmesini umuyor gibi bir hali var. Içine kapandı evden çıkmıyor.

Yaş sorunu yoksa polislik denesin bu sene
40 yaşında eşim.
Istanbulda yaşıyoruz.

İşsizlik bir erkek için çok zor bir durum ki şu dönemde gerçekten de iş yok Allahım eşinize ve eşiniz gibi bir çok iş bekleyen kardeslerimizin kapılarını aralasin inşallah

İşsizlik bir erkek için çok zor bir durum ki şu dönemde gerçekten de iş yok Allahım eşinize ve eşiniz gibi bir çok iş bekleyen kardeslerimizin kapılarını aralasin inşallah
Amin, amin.

İstanbul Büyükşehir belediyesi kariyer sitesi yazın oraya başvuru yapın alım var bu ara oraya mühendis bir de şansını denesin etimaden bir sürü alım yapacak takipte kalın
Bakacağım hemen, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…