- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Yanı illa öyledir demiyorum ama fikir vereyim dedim.. böyle durumlarda sahibine hakkı iade edilmedi mı düzelmiyor bazı şeyler..Farklı bir bakış açısı ve ben böyle şeylere çok inanırım. Doğru diyorsunuz.
Var mı acaba bilgisi konu sahibinin eşi çalışırken birinin hakkına mi girdi ? Birinin isten çıkmasına falan mi sebep oldu ?
Çünkü eski işyerimde 1 kadını resmen delirtip kavga cikarttirip isten ayrılmasını sağlayan bir kadın ve bir adam vardı.
Onlarda huzur bulamadılar bir türlü ve kısa bir süre sonra adam olan kendi istifa etti,kadın da isten kovuldu aniden.
Adami bilmiyorum ama kadın 1 seneden fazla iş bulamadı. En son 1 yere girdi oradan da hemen çıkti. Ben hep o kadını bilerek sınır krizi gecirttirip isten ayrılmasına sebep oldukları için oldugunu düşündüm. Ve o kadın hemen 1 hafta sonra iş buldu. Boşanmış çocuklu bir kadındı. Ahini aldılar resmen.
Evet bende oyledir demiyorum konu sahibi yanlış anlamsın lütfen . Ama aklima geldi.Yanı illa öyledir demiyorum ama fikir vereyim dedim.. böyle durumlarda sahibine hakkı iade edilmedi mı düzelmiyor bazı şeyler..
Evde yapabileceği işlerde bulabilir.. daha iyi bir iş bulana kadar.. evden yapılan çağrı merkezi satış isleri..Ya o konuyu yanlış ifade ettim sanirim. Tabiki çocuklar sürekli kuru ekmekle beslenmiyorlar. Tavuk, balık, et bunları hepsini yiyorlar Allah' a sukur. Ailelerimiz o konuda destek zaten. Ama onlarda bir yere kadar günü geliyor süt, günü geliyor kahvaltılık olmuyor evde. Hep bu tedirginlikle yasiyorum. Bugün evde birşey yoktu mesela, o yüzden bu kadar doluydum.
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce de esimin issizliğiyle ilgili konu açmıştım, hatta buradan yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar olmuştu sağolsunlar.
Sorun şu ki eşim hala işsiz ve çok ciddi bunalıma girdi.
Bir yandan ona kızıyorum, erkek olarak iki senedir işsiz oturuyor, yeterince çabalasa iş bulur deyip ona karşı öfke duyuyorum. Öte yandan taksi şoförlüğü için bile konuştu ( becerebilir mi bilmiyorum) bende durakta tanidigi olan biriyle konustum, haber vereceğiz diyorlar ama dönüş olmuyor.
Eşim mühendis bu arada.
Bir yandan eşim gözüme aciz geliyor soğuyorum ondan, bir yandan onun için üzülüp destek olmaya çalışıyorum. Çok karışık duygular içindeyim.
Iki çocuğum var ve ben asgari ücretle çalışıyorum. Ev kira, evde zeytin yok, peynir yok, süt yok. Az once cocuklarin eline kuru ekmek verdim yesinler diye.
Kendimi o kadar yorulmuş hissediyorum ki. Eskiden ağlardım bol bol, artık aglayamiyorum da, bombosum sanki.
Bundan 5, 6 sene önce 2 evimiz, bir arsamız, 2 arabamız vardı. Eşim mühendislik şirketi kurdu, batti sirket. Hepsini kaybettik.
Sizce eşim yeterince cabalamadigi, beceriksiz olduğu için mi bu haldeyiz, yoksa gerçekten iş bulunamıyor mu artık?
Hiç saglikli düşünemiyorum.
Allah sizin ve ailenizin de yardımcısı olsun.Uzuldum okuyunca..Allah güzel kapılar açsın inşaallahHikaye o kadar tanıdık ki.
Maalesef babaminde şirketi 2 sene önce battı ve bir sürü borç da cabası..
Kendini öldürme girişimleri oldu vs..
Kardeşim hem oluyor hem çalışıyor
Annem örgü yapıp satıyor.
Babam işçi gibi ekinde kazma kürek 51 yaşında ne iş varda yapıyor.
Kardeşm özel okula gidiyor ödemesi 7 bine yakın dönemlik.
Bu dönem ne yapacak bilmiyorum.
Ben lanet bi şehirde onlardan çok uzaktayım.
Elimden ne yardım gelirse işte yapıyorum bir şeyler ama işte Ben de izne ayrılıcam bebekten ötürü.
Bak hatırladım yine ağlıyorum..
Allah herkese yardım etsin.
Memur mühendisler bilirkişilik veya arabuluculuk yapabiliyor mu, bilginiz var mı Alicja? Yapamıyordur sanıyorum ama.Sourlife bu arada eşiniz bilirkişilik yapamaz mı? Mühendisler bilirkişilik yapabiliyor çok da güzel gelirleri var. Başvurdu mu?
Memur mühendisler bilirkişilik veya arabuluculuk yapabiliyor mu, bilginiz var mı Alicja? Yapamıyordur sanıyorum ama.
Memur mühendisler bilirkişilik veya arabuluculuk yapabiliyor mu, bilginiz var mı Alicja? Yapamıyordur sanıyorum ama.
Arabuluculuk duydum da bilirkişi duymamıştım.Ben yapabiliyorlar diye biliyorum. Adliyede çalışıyorum ben. Adliyede memur bilirkişiler var. Arabuluculuk zaten yapıyor bütün memurlar neredeyse.
Teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?