- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
Ya artık kendimi şaştım düşünüyorum duruyorum. Yıllardır üzüntü içinde yaşıyorum binbir tane kötü şey yaşadım, katlandım, çabaladım.
Sabır herşeyin ilacı diyolar umut etmeyi bırakma diyolar ama ben hep umut ettim sabrettim karşılığında emek verdiğim herşey bana acı çektire çektire elimden uçup gidiyo.
Bi kapı kapanınca öbürü açılmıyo senelerdir, kapandıkça kapanıyo
Hiçbişey yoluna girmiyo ve ben umut edip beklemekten yoruldum.
Okul sorunumu halledemiyorum ve beni umutsuzluğa düşürecek şeylerle karşılaşıp duruyorum. Kesinlikle uğraştığım hiç bişey olmuyo.
Yıllardır beklediğim huzuru sevdiğimde buldum o da okul derdi annesinin çıkardığı sorunlar vs derken uçup gidecek.
Ne yapacağımı bilmiyorum artık isyan edecek vaziyetteyim.
Berbat bi ailem berbat kardeşlerim berbat bi düzenim var. Dolu dolu güldüğüm bir günüm yok. Cidden ablam ve kardeşimin tavırlarını görseniz nasıl katlanıyosun bunlara dersiniz.
Bilmiyorum herşeyden şüphe duyuyorum, huyum suyum değişti o derece
Ve sanırım inancımı kaybediyorum, neden hep alıyor neden vermiyor neden eziyet ediyor diye bağırmak istiyorum..
Sabır herşeyin ilacı diyolar umut etmeyi bırakma diyolar ama ben hep umut ettim sabrettim karşılığında emek verdiğim herşey bana acı çektire çektire elimden uçup gidiyo.
Bi kapı kapanınca öbürü açılmıyo senelerdir, kapandıkça kapanıyo
Hiçbişey yoluna girmiyo ve ben umut edip beklemekten yoruldum.
Okul sorunumu halledemiyorum ve beni umutsuzluğa düşürecek şeylerle karşılaşıp duruyorum. Kesinlikle uğraştığım hiç bişey olmuyo.
Yıllardır beklediğim huzuru sevdiğimde buldum o da okul derdi annesinin çıkardığı sorunlar vs derken uçup gidecek.
Ne yapacağımı bilmiyorum artık isyan edecek vaziyetteyim.
Berbat bi ailem berbat kardeşlerim berbat bi düzenim var. Dolu dolu güldüğüm bir günüm yok. Cidden ablam ve kardeşimin tavırlarını görseniz nasıl katlanıyosun bunlara dersiniz.
Bilmiyorum herşeyden şüphe duyuyorum, huyum suyum değişti o derece
Ve sanırım inancımı kaybediyorum, neden hep alıyor neden vermiyor neden eziyet ediyor diye bağırmak istiyorum..
Son düzenleme: