Premature Bebekler Isyanmi yoksa duami etmeliyim allahima

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

hazannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
209
1
96
Antalya
isyanmı yoksa duamı etmeliyim allaha bebeğimi kaybedeli tam 3 ay oldu benimle hamile kalan kuzenlerim eşleri biri 1 hafta önce diğeride dün doğum yaptı allahım neden böyle oldu hayatım alt üst oldu güçlü olmaya çalışıyorum ama imkanı yok eskisi kadar güçlü ve hayat dolu değilim artık önceleri herkes beni hayat dolu yüzünden gülümseme eksik olmayan biri olarak bilirlerdi ama şu üç aydır herşey sahte gülümsemelerim bile eşime yansıtmamaya çalışıyorum allahım bana sakat bi çocuk dünyaya getirmemem için ödülmü yoksa cezamı verdi hala anlayamıyorum bazen kendimi hala hamileymişim gibi hissediyorum allahım sana yalvarıyorum birdaha yaşatma ne olursun bana böyle bi acıyı dayanamam birkez daha :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Her şerde bir hayır vardır derler. Bebeğini kaybettiğine çok üzüldüm güzelim ama Allahın takdirine karşı gelinmez.
Rabbim böyle uygun görmüş meleğini yanına almış, verende Allah alanda Allah.
Sen dualarını eksik etme eminimki bir gün bebişine kavuşacaksın.

Canim ya bu nasil bir soru. Ne karsilik verilmesini bekliyorsun ki? Allaha isyan edersen bebegine kavusacagin varsada kavusamazsin. Allaha isyan etmek cok buyuk gunah bir kere. Sen haline sukretmelisin. Allah verdiginde iyi oluyorda aldiginda neden kotu oluyor. Verende O alanda O. Hepimiz bir sinavin icindeyiz. Buda senin sinavin. Eger isyan etmek yerine SABREDersen Allah muhakkak seni mukafatlandirir. Basimiza gelen seylerde biz bilmesekte bir hayir gizlidir. Allahtan hayirlisini dileyelim. Belkide o bebek sakat olacakti yada vs. bir kotuluk olacakti o bebegin dogmasiyla. Hakkimizda en hayirlisini bilen ancak ve ancak Allahtir. Lutfen isyan etmek yerine sabret ve dua et.

Yaradan kuluna asla taşıyabileceğinden fazla yük yüklemezmiş. Allah bunun sabrını da elbette verir canım. kederin taze ve derin. ama buna sabrederek bebeğine kavuşacaksın belki de. bol bol dua et.
zamana bırak herşeyi. seni mutlu eden şeyler yapmaya çalış.
Allah yardımcın olsun...

hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için isyan etmemeye çalışıyorum ama neden ben sorusunu sormadanda yapamıyorum bu sınav çok zorladı beni diğerleride ama bunu atlatmak daha zor olacak taki ne zaman alllahım bana ne zaman bebeğimin yüzünü gösterene kadar
umarım çok uzun sürmez bu zaman

hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için isyan etmemeye çalışıyorum ama neden ben sorusunu sormadanda yapamıyorum bu sınav çok zorladı beni diğerleride ama bunu atlatmak daha zor olacak taki ne zaman alllahım bana ne zaman bebeğimin yüzünü gösterene kadar
umarım çok uzun sürmez bu zaman

hazannn seni çok iyi anlıyorum ve destek oluyorum ...

YAŞAYAN BİLİR ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR...

canım seni iyi anlıyorum.bende 22.haftaya girerken kaybettim kızımı daha 40 gün oldu.benimde kuzenimle aynı günlerde doğacaktı ama olmadı.hem bak benim rahim ağzı yetmezliğim var.yani aklıma getirmek bile istemiyorum ama diğer hamileliğimde riskli olacak.sabredip dua edicez canım baska yolu yok.allah hepimize bebeklerimizle sağlıklı uzun ömürler verir inşaallah.

hazannn seni çok iyi anlıyorum ve destek oluyorum ...

YAŞAYAN BİLİR ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR...

bizi ancak bizim yaşadıklarımızı yaşayanlar anlar sende çok acılar çektin benim gibi allah yardımcımız olsun isyen etmek istemiyorum ama elinden başka bişey gelmiyo insanın üzülme bidaha olur diyenlere çok kızıyorum o bebekleri biz taşıdık ve biz kaybettik onkar değil

canım seni iyi anlıyorum.bende 22.haftaya girerken kaybettim kızımı daha 40 gün oldu.benimde kuzenimle aynı günlerde doğacaktı ama olmadı.hem bak benim rahim ağzı yetmezliğim var.yani aklıma getirmek bile istemiyorum ama diğer hamileliğimde riskli olacak.sabredip dua edicez canım baska yolu yok.allah hepimize bebeklerimizle sağlıklı uzun ömürler verir inşaallah.

arkadaşım sanada çok geçmiş olsun allahım hepimize sabır versin bebekler ağlayınca bile kötü oluyorum ben geçecek bu günler ama delipte geçecek.sağlık oununla ilgili bişey yapamıyorlarmı

canım senin yaşadığın acıyı 3 kez yaşadım ve biliyormusun

23 yıllık arkadaşımla tesadüf aynı gün hamile kalmışız o bebeğini dünyaya getirdi ben ise hala beklemedeyim sağlığıma kavuşacağım günü bekliyorum

yavrularıma kavuşsaydık 10 aylık olacaklardı yani benim sınavımda başka

RABBİM neylerse güzel eyler beterin beteri var

sakın isyan etme :Saruboceq:

isyanmı yoksa duamı etmeliyim allaha bebeğimi kaybedeli tam 3 ay oldu benimle hamile kalan kuzenlerim eşleri biri 1 hafta önce diğeride dün doğum yaptı allahım neden böyle oldu hayatım alt üst oldu güçlü olmaya çalışıyorum ama imkanı yok eskisi kadar güçlü ve hayat dolu değilim artık önceleri herkes beni hayat dolu yüzünden gülümseme eksik olmayan biri olarak bilirlerdi ama şu üç aydır herşey sahte gülümsemelerim bile eşime yansıtmamaya çalışıyorum allahım bana sakat bi çocuk dünyaya getirmemem için ödülmü yoksa cezamı verdi hala anlayamıyorum bazen kendimi hala hamileymişim gibi hissediyorum allahım sana yalvarıyorum birdaha yaşatma ne olursun bana böyle bi acıyı dayanamam birkez daha :saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq:

hazancim öncelikle geçmiş olsun başin sağolsun. Ama inanki bunu yaşayan bu dünyada bir tek sen değilsin. Bende 23 haftalik bebeğimi 7 hafta önce erken doğum nedeniyle kaybettim. Kim ne derse desin içimdeki aciyi hafifletmiyor, tabiki isyan etmiyorum ama yüreğimede söz geçiremiyorum kisacasi arkadaşim seni anliyor acini paylaşiyorum.

Allahım yaşatmasın hiçbirimize zor anlıyorum sizi...
Ancak yaradana hiç bir surette isyan edilmez o verir, o alır...
Biz takdir edemeyiz ki..
Verdikleri için de verecekleri içinde, aldıkları içinde şükredelim bence...
Herşeyin doğrusunu o bilir...
Biz bilemediğimiz için hayırı isyan ederiz..
Sabır versin rabbim...

canım senin yaşadığın acıyı 3 kez yaşadım ve biliyormusun

23 yıllık arkadaşımla tesadüf aynı gün hamile kalmışız o bebeğini dünyaya getirdi ben ise hala beklemedeyim sağlığıma kavuşacağım günü bekliyorum

yavrularıma kavuşsaydık 10 aylık olacaklardı yani benim sınavımda başka

RABBİM neylerse güzel eyler beterin beteri var

sakın isyan etme :Saruboceq:

Allah bidaha yaşatmaz işallah aynı acıları sanada sabır versin allah araştırmadınızmı nedenini genetik bi sorunmu var.

hazancim öncelikle geçmiş olsun başin sağolsun. Ama inanki bunu yaşayan bu dünyada bir tek sen değilsin. Bende 23 haftalik bebeğimi 7 hafta önce erken doğum nedeniyle kaybettim. Kim ne derse desin içimdeki aciyi hafifletmiyor, tabiki isyan etmiyorum ama yüreğimede söz geçiremiyorum kisacasi arkadaşim seni anliyor acini paylaşiyorum.

biliyorum artık bir tek ben olmadığımı buraya üye olmadan önce sanki bi tek benmişim sanıyodum ama şimdi değişti düşüncelerim hayatımı sorguya çekiyorum arasıra ama acımız taze olunca dayanamıyorum yaşananlara analık hakkım elimden alınmış gibi hissediyorum ne zormuş ana olmak allah sana da sabır versin arkadaşım allahım aratmasın bebek özlemini en kısa zamanda daha güçlü ve sağlıklı bebişler versin bizlere.

kesinlikle çok acı bir durum.üzülme demek ne kadar inandırıcı olur ki..ama her şerde bir hayır wardır,hakkında hayırlısı böyledir,buna inan derim..Allah yine nasip eder inşallah..ama bence isyan etme,dua et,weren de o,alan da..

Allahım yaşatmasın hiçbirimize zor anlıyorum sizi...
Ancak yaradana hiç bir surette isyan edilmez o verir, o alır...
Biz takdir edemeyiz ki..
Verdikleri için de verecekleri içinde, aldıkları içinde şükredelim bence...
Herşeyin doğrusunu o bilir...
Biz bilemediğimiz için hayırı isyan ederiz..
Sabır versin rabbim...

evet allahım ol dedikten sonra olmıcak hiç bişey yoktur ama işte biz insan oğlu nankörüz verince herşey iyi hoş oluyoda alınca dengeler alt üst oluyo sabretmemiz gerekiyo ama yüreğe ateş bi kere düşünce sabretmekte bi işe yaramıyo

Allah bidaha yaşatmaz işallah aynı acıları sanada sabır versin allah araştırmadınızmı nedenini genetik bi sorunmu var.

GENETİK İNCELEME VS NE GEREKİYORSA HEPSİ YAPILDI VE SONUNDA

BENDE RAHİMAĞZI YETMEZLİĞİ OLDUĞU TANISI KONULDU

BAKALIM RABBİM KISMET EDERSE VE HAMİLE KALIRSAM TEKRAR RAHİM AĞZINA DİKİŞ ATILACAK

:nazar:

hayatta bazen hiç ummadığımız olumsuzlar yaşıyoruz isyan çok yanlış bir kelime ve düşünce her zaman şükret bu sana çok güzel şeyler olarak geri dönücek emin ol ama sakın isyan etme
daha gençsin belli tekrar denersin tekrar hamile kalırsın ya bide hiç bebği olmayanlar bebeği olamayacaklar ne yapsın bid eonalrı düşünsün topla kendini evet üzücü bişey bu inkar edilemez ama sen kendini yıpratırsan bi yere varamazsın

Back
X