Işyeri için pratik önerileri olan var mı?

BlairWaldorf_23

Be your own hero !
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
538
406
303
Almanya
Merhaba hanımlar,

başlıktan da anlayacağınız üzere problemim işyerimde doğru besinleri tüketememek.
Sabah acele ile evden çıkıldığında, ne öğle arası için ne de kahvaltı için bir şey hazırlamak mümkün olmuyor.
Dışarıdan alınıp tok tutması icin poğaca vb. şeyler kilo vermeye engel oluyor tabii ki.

Ofiste, masa başında çalışan arkadaşlara soruyorum, acaba sizler neleri tercih ediyorsunuz?
Kalorisi düşük olan, sandviç tarzı veya benzer şeyler biliyor musunuz?
Meslek edindiğim için ara ara okula da gidiyorum, yani oradayken yemek hazırlama olasılığım da yok.

Yardımcı olabilecek birileri var mı acabaa??
Hepinize teşekkürler
:54:

Merhaba hanımlar,

başlıktan da anlayacağınız üzere problemim işyerimde doğru besinleri tüketememek.
Sabah acele ile evden çıkıldığında, ne öğle arası için ne de kahvaltı için bir şey hazırlamak mümkün olmuyor.
Dışarıdan alınıp tok tutması icin poğaca vb. şeyler kilo vermeye engel oluyor tabii ki.

Ofiste, masa başında çalışan arkadaşlara soruyorum, acaba sizler neleri tercih ediyorsunuz?
Kalorisi düşük olan, sandviç tarzı veya benzer şeyler biliyor musunuz?
Meslek edindiğim için ara ara okula da gidiyorum, yani oradayken yemek hazırlama olasılığım da yok.

Yardımcı olabilecek birileri var mı acabaa??
Hepinize teşekkürler
:54:

hayatım benimde okulda aynı sorunum vardı öğle arasında vıcık vıcık yağlı yemekler falan gına gelmişti artık, herhangi bir kuruyemişcide bulabildigin kuru meyve poşeti diye adlandırılan bir poşet var içinde muzdan mandalinaya elmaya her meyvenin kurusu var al bi poşet onu tüket fiyatıda 4 lira öğle yemeği fiyatı zaten yanında da yeşil çayını iç inan öyle bir tok tutuyorki.

Canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.

Sabah 8 öğlen 3 arası sürekli okuldayım. Kantinde öğle arasında patates kızartması vb seyler var.
Okulun yakınında da gidip adam akıllı bir şeyler alabileceğim hiç bir yer yok.
Yani herşeyimi evden götürmek zorundayım.
Kuru meyvelerden pek hazetmem ama dediğini mutlaka deneyeceğim.
Çayımı da evde yapıp götürürüm artık :)

bende haftasonu gidip bir kuruyemişciden 5 6 adet alıyordum canım 20 25 lira civarı işte onu hergün okula giderken götürüyordum yanımda öğlen yiyordum valla tok kalıyodum inanamazsın kuru meyve diyip geçme :) birde şöyle bir seçenek var bu starbuks ta falan satılan termoslardan al canım knorr hazır çorbalar varya hani sıcak suyla 3 dakkada olan onlardan 2 paket al yanına 2 paketi termosa dök üstüne kaynar su ohh mis gibi iç hem bu havalarda iyide gider. seçenek var aslında iste yeter o yağlı yemekleri yeme boşver :)

bende haftasonu gidip bir kuruyemişciden 5 6 adet alıyordum canım 20 25 lira civarı işte onu hergün okula giderken götürüyordum yanımda öğlen yiyordum valla tok kalıyodum inanamazsın kuru meyve diyip geçme :) birde şöyle bir seçenek var bu starbuks ta falan satılan termoslardan al canım knorr hazır çorbalar varya hani sıcak suyla 3 dakkada olan onlardan 2 paket al yanına 2 paketi termosa dök üstüne kaynar su ohh mis gibi iç hem bu havalarda iyide gider. seçenek var aslında iste yeter o yağlı yemekleri yeme boşver :)

Ay valla ne de güzel anlatıyorsun :)
Kuru meyve fazla şekerli degil mi? Yani fazla tüketilince kilo vermeye engel olmaz mı?
Ben yaz tatilinde evdeyken diyetimi gayet güzel uyguluyordum çünkü yemek hazırlama problemi yoktu.

Ay valla ne de güzel anlatıyorsun :)
Kuru meyve fazla şekerli degil mi? Yani fazla tüketilince kilo vermeye engel olmaz mı?
Ben yaz tatilinde evdeyken diyetimi gayet güzel uyguluyordum çünkü yemek hazırlama problemi yoktu.

hayatım yediğin şeylerden daha az kalorili emin ol :) öğlen yemeği kalorisi için ideal hemde doğal şeker yani dışardan şeker yağ almıyorsun yağ yok bir kere :16: bak benim kuruyemişcide satılan miktar şu kadardı Yeniden Yönlendirme Bildirimi çok büyük degil yani ürün bu değil ama miktarı bu. hem doyurucu hem az kalorili hem yağsız iyi bir alternatif bence ama için rahat etmezse çorbayı dene canım. aklıma başka birşey geldikçe yazarım.

ben geçen yıl bi ara okula mısır gevreği ve küçük paketlerde süt götürmüştüm.bir kase,bir de kaşık.tamamdır.hatta bu mısır gevreklerinin kuru meyve içerenleri de var.gayet güzel.hem kalorisi de çok düşük.

Son düzenleme:
kepekli sandviçleri 5 li olarak marketten alıp 1 tane ayırıp dondurucuya koyuyorum. ertesi gün acelem varsa, öğle yemeği şansım yoksa, akşamdan sandvici hazırlayıp strech filme sarıyorum, hatta bir peçete ile ayrı bir buzdolabı poşetine koyuyorum. veee... en önemlisi cep telefonumda sandvici unutmamak için not alarmı kuruyorum:))) defalarca hazırladığım sandvici unuttuğum için:)))

Ben sabahları bir dilim kepek ekmeği ve pınar beyaz gibi (mini pakette olan) doyurucu ve hafif şeyleri tercih ediyorum. yanımda her daim taze meyve ve süt taşıyorum. ofiste atıştırmalık tok tutması açısından beyaz leblebi ve kuru kayısı bulunduruyorum. akşam için ise kepek ekmekli ton balıklı sandiviçler pratik oluyor (markette satılan)

kesnlkle ben de mısır gevreği öneriyorum.. şu anda küçük paket sütlerle ki bi paketi iki öğün yapıorum kuru meyveli olanları terch edyorum gayet de tok tutuyor.. bi paket kepek ekmeği de bırakablrsin iş yerine çabuk bozulmaz paketni koruyablirsen.. yanına da ufak peynrlerden kahvaltılıklardan bi şeyler güzel oluyor..

Back
X