Isyeri sorunu

tüm işyeri nasıl bir çalışana karşı olur onu aylardır çözemedim.çözdüysen hayrına bir anlatır mısın? :işsiz: :KK53:
Çünkü ancak tüm işyeri bir araya gelir tek yürek olursa bizim kızla başa çıkabilir😉şaka bir yana tüm çalışanları başka birimlere dağıtıp kurumda sarımanolyayı tek bıraksalar kurum resmen ihya olur ..zaten tek çalışan o ..diğerleri sohbet muhabbet bu kızcağızın da aklını karıştırıyorlar 😹

Ya siz bisi bilmiyorsunuz ya da ben iş hayatında çok şey gördüm.bir elebaşı oluyor grubun.onunla konuşmayacak yardım etmeyeceksin deniliyor.ve ona uyuyorlar.ilkokul çocuğu gibi.ben başkalarının da yaşadığını gördüm başka yerlerde.yildirma politikasi
Eeee yılınca ne oluyor level mı atlıyorlar ikramiye mi alıyorlar

valla 4 sene özel sektör 4 sene de devlette iş tecrübem oldu.ben neden böyle insanlarla karşılaşmadım acaba? :işsiz: :işsiz:
Tarikata mı girdi ise diye naptı.Ben de otomotiv en cavcavlı,ayak kaydırmalı plazalarında calıstım elebası yoktu:D
Herkes kendi kaydırıyordu ayagını milletin:D

Tarikata mı girdi ise diye naptı.Ben de otomotiv en cavcavlı,ayak kaydırmalı plazalarında calıstım elebası yoktu:KK70:
Herkes kendi kaydırıyordu ayagını milletin:KK70:
Aynı Pamuk gibi biri var bizim işyerinde, kimse yüzüne bakmıyor, daha hırs yapıyor bu sefer huzur bozmaya çalışıyor. Ben kimseye karışmayan bulaşmayan önüme dönüp işime bakan biriyim aynı Pamuk'un kendini anlattığı gibi, beni niye yıldırmıyorlar ki. 😂

Tarikata mı girdi ise diye naptı.Ben de otomotiv en cavcavlı,ayak kaydırmalı plazalarında calıstım elebası yoktu:KK70:
Herkes kendi kaydırıyordu ayagını milletin:KK70:
işyerinde apartman da mutlaka bizleri de sevmeyen 1 2 kişi oluyor ama böyle topluca hımmmm babyloading in ayağını kaydıralımmm ona hayatı zindan edelimmm diyen onlarca iş arkadaşın komşun oldu mu hiç? :KK45:

Aynı Pamuk gibi biri var bizim işyerinde, kimse yüzüne bakmıyor, daha hırs yapıyor bu sefer huzur bozmaya çalışıyor. Ben kimseye karışmayan bulaşmayan önüme dönüp işime bakan biriyim aynı Pamuk'un kendini anlattığı gibi, beni niye yıldırmıyorlar ki. 😂
sen anlamıyor olabilir misin ayağının kaydırılmaya çalışıldığını?hele pazartesi iyice bir incele arkadaşlarını :KK45: :KK53:

işyerinde apartman da mutlaka bizleri de sevmeyen 1 2 kişi oluyor ama böyle topluca hımmmm babyloading in ayağını kaydıralımmm ona hayatı zindan edelimmm diyen onlarca iş arkadaşın komşun oldu mu hiç? :KK45:
Komsuların hic biriyle görüsmediğim icin:D
Ay hic sevmem komsuculuk,zaten calısıyorm bide milleti dandinleyemem:D
Acık sözlülükte baby gibi ol:D

Bir de sen "bana işi öğretin diye meelerken " oldu mu bunlar ha !? Düşünsene sana işi öğretmedikleri için işi öğrenemiyorsun ..üstelik sen zaten danışmada duran personelsin ! Bunu herkes bilir ki danışma dediğin birim bir kamu kurumunun bel kemiğidir👩‍💻

Bir de sen "bana işi öğretin diye meelerken " oldu mu bunlar ha !? Düşünsene sana işi öğretmedikleri için işi öğrenemiyorsun ..üstelik sen zaten danışmada duran personelsin ! Bunu herkes bilir ki danışma dediğin birim bir kamu kurumunun bel kemiğidir👩‍💻
Sadece danışmasa durmuyorum maalesef diğer bütün evrak düzeltme vs işleri de bende

Back
X