İşyeri sorunum. Akıla ihtiyacım var

İnanın ki tatlı görünmeyi çok denedim işe yaramıyor. İlkelerimi belirttiğimde de ezilmeye kalkıldım. Bu dengeyi tutturamıyorum galiba

Bana aynısını yaptıklarında sabah sabah bi de tersime gelmişti zaten "hayırdır x abla, sen benim müdürüm oldun da bi benim mi haberim yok?" demiştim.O günden sonra kuzu kesilmişti arkadaş :) tavsiye ederim

Bana aynısını yaptıklarında sabah sabah bi de tersime gelmişti zaten "hayırdır x abla, sen benim müdürüm oldun da bi benim mi haberim yok?" demiştim.O günden sonra kuzu kesilmişti arkadaş :) tavsiye ederim
Benim de bu hareketi yapmam lazım. O arkadaş da haddini çok aştı çünkü özellikle son bi haftadır tanıyamıyorum kendisini. Resmen idareci belledi kendini ortamda. Demek benim dur deme zamanım gelmiş. Aynı ortam diye hoş davranıyodum ama gram işe yaramadı

Bu yazıyı ekran sayfası aldım :) böyle şeyler lazım oluyormuş demek

Ben bizzat söyledim bunu..
Hakaretsiz bagirmadan sinirlenmeden laf sokmak çok faydalı ve rahatlatıcı..
Gözden ateş çıkacak ama gülümseme olacak yuzunuzde.. is hayatının yüz hali budur sorun oldugunda:)))

Aynı mesai arkadaşlarım
Ayni tarz ve tavrinda devam et hep mesafen olsun arada sadece Esra erol falan konus iste ama onuda onlar normale donunce yap boyle bak trip yaptik duzeldi havasini verme
Tavrindan hic taviz vermezsen bir noktada bikarlar.Ayrica amaclari seni demotive etmekse kendilerine aldirmayan biri daha sinir bozucu olur onlar sinir olur
Ha is konusunda bu benim isim degil demeyi ogrenin ve ayrica hadlerini astiklarinda ses yukseltme ozel hayatla ilgili gereksiz yorum vs acik acik net bir sekilde hepimiz burada calisiyoruz kimse kimseyi sevmek zorunda degil ancak saygi duymak haddini bilmek zorunda herkes ekmek yiyor buradan benim sahsi kisiligim yada ozel hayatim size bir zarar vermedigine gore bu sizi ilgilendiren bir konu olmaz hepimiz isimize bakalim ltfen deyin

Ha kendinizi is arkadasiniza is buyurma bagirma vs konularinda hakli gorecek bir mevkiye geldiyseniz bu bana duyrulmadi sayet isterseniz hep beraber yonetime cikalim siz duyrulmasini isteyin bende bana yaptiklarinizin o gorev tanimina uygun olup olmadigini sorayip tatliya baglayalim de
Derken gulumse
Sonra izle

Son düzenleme:
Ben bizzat söyledim bunu..
Hakaretsiz bagirmadan sinirlenmeden laf sokmak çok faydalı ve rahatlatıcı..
Gözden ateş çıkacak ama gülümseme olacak yuzunuzde.. is hayatının yüz hali budur sorun oldugunda:)))
Demek bazı insanlar bundan anlıyormuş. Sıfırım bu konularda. Ben gerçekten iyi davrandikça herkes haddini bilir, sakin sakin işe gider geliriz sanmıştım ama öyle olmuyormuş

Olay o hadde gelmedi ama gelebilir de. Arkası sağlam ona güveniyor muhtemelen. Ben o geldikten beri ilk günden beri aynı işyeri diye ılımlı sakin oldum ama o iyice dozu attırdı. Bu yazdıklarını dönüp dönüp okucam :) işyeri tecrübesi sıfır bende. Keşke en başında soğuk seviyeli olsaymışım çok pişmanım. Şimdi sanırım beni ezecek biri gibi görüyor ki rahatça böyle davranabiliyor

Ama işte kibar konuşup karşı taraf tersliyorsa, normal bi muhabbet yapınca bile triplere giriyorsa ki benim başıma gelen bu, ben mecbur kaldım irtibatı kesmeye. Karşı tarafın niyeti iyi degil ki

bende normalde sizin karakterinize yakınım iş yerinde ki insanlara karsı bunalıma girdim ilk sonra pat pat konusmaya basladm halada sinirler çözüm buda degil ama cirkeflesmek te gerek

bende normalde sizin karakterinize yakınım iş yerinde ki insanlara karsı bunalıma girdim ilk sonra pat pat konusmaya basladm halada sinirler çözüm buda degil ama cirkeflesmek te gerek
İnan bugün bana öyle davrandı ben yine seviyeli kaldım ya eve geldikten beridir kendimi yiyip duruyorum. Böyle insanlar kendimi kötü hissettiriyor. Ben farkettim ben karşılık versem de vermesem de aram illa bozulacak. Karşı taraf haddini bilmiyor çünkü. En azından karşılık veririm az bile olsa karkaterimden ödün vermemiş olurum. Kavga edemem zaten ama bi ton hayırdır ne oluyor ne bu sinir demek gerek galiba

zatn kavga etmeyeceksin cevap ver mesafeli ol laf sok arada bak bakalım kıyına yaklasabiliyormu okadar .ben geceleri düsünmekten uyuyamazdım .baktım saygı sevgi diye diye kendimi ezdiriyorum cunku adam gibi davranmıyorlar .

zatn kavga etmeyeceksin cevap ver mesafeli ol laf sok arada bak bakalım kıyına yaklasabiliyormu okadar .ben geceleri düsünmekten uyuyamazdım .baktım saygı sevgi diye diye kendimi ezdiriyorum cunku adam gibi davranmıyorlar .
Offf aynen beni anlatmışsın. Özellikle bi haftadır uyku problemi cekiyorum. Bende yüz yüze bakıyoruz seviyeli olalım hoş sohbet olalım diye insancıl durdukça ezilecek insan görülmüşüm cok iyi anlıyorum. Cevap verip biraz biseyler söyleyebilsem bile benim için büyük adım. En azından kendimi ezdirmiş hissetmem bu şekilde

onlar yılların kurdu sen iyi yaklassanda alısmıslar işyerinde menfat ilişkisine .memnun olmadıgın birseyde hayır de.yüzünü as . zor ama alısacaksın

onlar yılların kurdu sen iyi yaklassanda alısmıslar işyerinde menfat ilişkisine .memnun olmadıgın birseyde hayır de.yüzünü as . zor ama alısacaksın
Evet cidden zormuş. İşyeri kurallari ayrı bi sanatmış. Peki ben bu şekilde davrandıktan sonra ortamda gerginlik olmaz dimi. Ya da benim o aşamada ne yapmam lazım

Ben de sizin gibiyim...hzir cevap degilim...gozu acik hic degilim...karsi tarafa laf soyleyemem kirilir diye..
. cadaloz insanlarla ugrasmak cok zor...bir denemek lazim...mesela bu gun kendime asla laf doyletmicsm diye kara alin....sanki oyun gibi...bakin bakalim size karsi tavirlari nasıl olacak...ona gore bir yol cizin kendinize

Evet cidden zormuş. İşyeri kurallari ayrı bi sanatmış. Peki ben bu şekilde davrandıktan sonra ortamda gerginlik olmaz dimi. Ya da benim o aşamada ne yapmam lazım
olur gerginlik illaki olacak kararlı ol.saeni suclarlarsa tavırlarınız normalmi saygılı olun dersin .cok sert olma ama cevap ver bu kimseyi öldürmez sonra düzelir düzelmesse kendi bilir. bazı tipler vardır baskalarını yönetmeyi sever eger yapamassa düsman olur.oyle bir tipse küssün isterse. ama yapılan saygısızlıksa suistmalse susmamak lazım.yoksa adı boyunduruk takmak olur .

Hah bak aynen o şahıs yönetmeye çalışıyor. Kim ne yaptı takip ediyor. Herşey onun bilgisinde olsun istiyor. İnan sırf ortamı bozmasın diye istemediğim halde onun istediği şeylere tamam dedim karşı çıkmadım. Ama iyice kendini bilmez oldu cidden son bi haftadır istekleri saçma boyutta. Onun istediği olmadı mı mahvediyo ortalığı. Ama ben artık bu durumu idare ettirecek sabrım kalmadı

İnan artık hergun karar alıp gidiyorum :) ama karşı taraf çok pratik bu konuda. Tavırları ne olcak açıkçası çok merak ediyorum. Ama boyle de devam ettiremem artık. İncelediği yerden kopsun. Zaten kötü davranıyor daha fazla ne yapabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…