İşyeri sorunum. Akıla ihtiyacım var

Bende kibarımdır genelde sessiz sakin işinde gücünde bir insanımdır.Kavga ortamını hiç sevmem gürültüden hoşlanmam.

Genelde sabırlıyımdır son raddeye gelene kadar idare ederim.Bu halimle beni çıldırtan bir iş arkadaşım oldu.Odada külhanbeyi gibi dolaşan bir bayan vardı.Hatta burada konu açmıştım.Bu tiplere kibar olmayacaksın.Kısasa kısas anladığı dilden konuşunca önce bir şok geçiriyorlar sonra kuzuya dönüyorlar.Sanada tavsiye ederim.

Bu tavsiyeyi dinleyeceğim teşekkür ederim. Yani bende çok sabırlıyım ama bu şahıs bitirdi hepsini. Herşey onun istediği gibi olsun istiyor ve zorluyor. Son bi haftadır da amir gibi davranmaya başladı. Laf sokmalar da cabasi. Kendimi kötü hissediyorum kaç gündür. Gerçekten ona had bildirmenin zamanı gelmiş. Bu hafta başkaldırış başlatıyorum :) beklenmedik bi tavır bisey olduğunda tekrar akıl alırım. Böyle insanlarla baş edilmiyo. Kaç gündür kendimi yedim evde

O dediğim kıza benziyor o da öyleydi kendini ne zannediyorsa birinin ona haddini bildirmesi gerekiyordu çizgiyi geçince haddini bildirdim.Hiçte pişman değilim.

Onun dediği olmadı diye sinirlendi artist artist birşeyler yaptı.Dosyaları şak şak diye pata küte attı .Terbiyesizlik bu yaptığın gibi bir şey dedi. Terbiyesiz lafını duyunca dosyalarıda kafama atar gibi yapınca ;tamam bu kadar nezaket yeter dedim içimden ,sensin terbiyesiz kendini buranın hanımağasımı sanıyorsun sana güzelce söyledim anlamıyorsun istemediğim halde hala zorluyorsun haddini aşıyorsun dedim .

Hazmedemedi daha çok çıldırdı koridora gitti herkesin başına toplamak ister gibi kendini yırttı adeta.Bağırıyor çağırıyor sinir krizi geçirir gibi .Bana birşeyler sayıyor bende hiç yerimden kalkmadım.Tınlamadım.

İçeri geldi hala konuşuyor.Bana laf sokuyor sen başlattın dedim yaptığın küstahça ve ukalaca haddini aştın dedim.

Sonra tıpış tıpış yerine oturdu daha ağzını açamadı o günden sonra.Selamı sabahıda kestim.Herkes ederi kadar.

Son düzenleme:
O dediğim kıza benziyor o da öyleydi kendini ne zannediyorsa birinin ona haddini bildirmesi gerekiyordu çizgiyi geçince haddini bildirdim.Hiçte pişman değilim.
İyi yapmışsın. İdare edecek kadar iyi davrandım zaten benimki de sabır. Zaten değişik bi karakter. Bizi bu hale getirenler utansın. istediği gibi davranıyo ne güzel

İyi yapmışsın. İdare edecek kadar iyi davrandım zaten benimki de sabır. Zaten değişik bi karakter. Bizi bu hale getirenler utansın. istediği gibi davranıyo ne güzel

Yaptığım işe yaradı ama odadaki abuk sabuk hükümran hareketlerine son verdi.Masasına oturdu işine baktı kimseye gak guk yapamadı.

"İnsanlar, artık sizi kullanamadiklarinda değiştiğinizi söylerler. " Gibi bir söz vardı. Eski halinize dönmeyin, ama yüzleşmekte fayda var. Derdin ne senin deyin bakalım ne çıkacak

Müdürüne veya patrona git bana mobil yapıyorlar, lütfen çözüm bulun de. Çeksin kenara konuşsun onlarla. Burası iş yeri verimli olduğunuz sürece tutum sizi, milletle uğraşmayın işinize bakın desin.

Yazdigim zaten son haddeye kadar getiren biri icin uygulanacak bir tavir
sizin icin bir kac sey yazmak istedim isinize yarar calisma hayati icin yazdiklarimda benim calistigimda hep uyguladigim seyler degil elbette tabiri caizse kazik yiye yiye ogrendigim seyler

Hep guleryuzlu olun ve sohbetleriniz gunluk konulardan olussun sesiniz sakin ayarinda olsun

İsinizi iyi takip edin mail veya baska talepleri is elinizden cikip rafa kalkana kadar her zaman sorun olursa diye ispat niteliginde kotaniz elverdigince bir muddet saklayin

Durusunuzdaki mesafeyi iyi ayarlayin ben isyerinde kanka moduna karsiyim o kankalar sonna sizi kullaniyor ay hastayim rapor aldim ay yetisemedim ay bgn motive olamadim sekline arkadaslik hatrina bir bakmissiniz onunda isini yapar olmussunuz sonra sorun olup kusluk cikar

Her is yerinde sorun olur yemek kotu olur maas dusuk olur servis kotu olur saatlerde sıkınti olur ortada elestirmeyin varsa duzelecek bir sikinti sadece konunun muhatabina iletin

Asla aileniz arkadaslariniz veya ozel hayatinizla ilgili birsey paslasmayin

Sizi psikologu gibi kimsenin gormesine izin vermeyin bazi yerlerde bazi tipler tum gun sorun anlatir orayi kotuler (hic biride birakip gitmez mesela)basta idare edilir ama zamanla sizi ordan sogutur bu durum farkina varmadan bunalirsiniz

İki kisi veya gruplasmis arkadasliklarda sorun cikarsa kusluk tavir asla mudahil olmayin biri digerini cekistirmek istediginde aa fotokopim var ay ben xi ariycaktim diye ortamdan uzaklasin
İsrar ederse ya siz arkadassiniz olur oyle seyler az sabret duzelir deyip kapatin

Ayni sekilde x senin icin sunu dedi diye gelene diyebilir cani skkindir bir sorunu varsa benimle konusur bana boyle gelme ltfen diyin (bir daha gelemz)

Gruplasarak size tavir olursa sabredin kendinizi oyalayin nete girin caktirmadan bos zamanlarda telden oyun oynayin ama kimsenin tarafinda durmayin onlar zaten kanka moduna yukarda yazdiklarima maruz kaldiklari icin ilk firsatta dalasip kendi dertlerine duserler hatta biri sze yanasmaya baslar kendine taraf ceksin diye guler yuzle mesafeyi koruyun

Sizin isiniz olmayan hic birseye aman iyi caliskan gozukecem diye atlamayin yapmayin ilerde goreviniz olur yanindaki nette gezinir maas alir sen burnunu kaldiramazsin ayni maasi alirsin bu zamanda calisan degil calismayan iyi eleman sadece kendi sorumluluklarini kusursuz yap yeter

Face instagram gibi mecralarda is arkadaslarinizi eklemeyin is iste sosyallik sosyallikte kalsin bgn isyeri icin para kazandigim yer diye bakip ay ben orda 10 saat geciriyorum ama diye tepesine oturtmayan herkes isin getirdigi sosyal ortamda mutlu calisan ha maas saat skintisi vardir o ayri

Uzun oldu ama emin ol faydali bunlar hakkinda hayirlisi

haftasonu elekrik yoktu hiç yazamadım. işyerinden dönünce yazayım dedim. öncelikle yazın için teşekkür ederim ekran sayfası aldım ara ara okuyorum hep çok faydalı oldu :) bugün burada öğrendiğim öğütleri uyguladım hep. yazdıklarınızın hepsi doğru çıktı. o kanka takılanlar kendi içinde bölünmeye başladı bile. bugün işime nasıl geldiyse öyle davrandım hiçbirşeyden taviz vermedim. millet ağzını açıp bişey diyemedi bile hala şaşkınım. ben bana karşı çıkılır zannetmiştim ama ben dik durdukça ne dediysem o oldu bugün. çok değişik. öğrendim ki iş hayatında alttan almak insanlara hiçbirşey kazandırmıyormuş

başka iş baksan valla daha ıyı ortamlarda var baska ıs bul ayrıl bulana kadar da bır oyun oynadıgı farzet.

başka iş baksan valla daha ıyı ortamlarda var baska ıs bul ayrıl bulana kadar da bır oyun oynadıgı farzet.
Devlette çalışıyorum istifa mantıklı değil. Hele bikac kendini bilmez yüzünden. Başkaldırı başlattım. Guleryuz herşey bitti. İşime geldiği gibi davranıyorum artık. arkadaşlık kurmayı falan bitirdim. Selamı dahi vermiyorum artık. Kafam rahatladı yemin ederim

Devlette mı boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…