işyeri sorunum

canım bende devlet kurumundayım dediğin sıkıntılara benzer zaman zaman bende yaşıyuorum ve aynen senın gibi canıma tak demedikçede çıkıp kimseye bişey demiyorum ama senin yerinde biraz açıkgözlü biri olsa baktı işmi çok çakardı raporu çalışmazdı ama vicdan meselesi senin iyi çalışman onların işine geliyor işini iyi yapsan kabahat yapmasan kabahat herkes bizim gibi adalete eşitliğe helale harama dikkat etseydi bu dünya güllük gülistanlık olurdu ama yorulduğunu bahane ederek bir iki gün rapor alabilirsin onlarda bu kadar çok şeyi üzerine yıkmazlar diye düşünüyorum

kurum değişikliği gibi yer değişikliği yapma imkanınız var mı

biz de yer değişikliği zor gideceğin yer seni bayıla bayıla alır ama mevcut başkan yollamaz, anca başkanı çok kızdıracaksın o seni gönderecek

sırf bu konuda değil keşke herkes her konuda eşitliğe önem verse haram ı helal i bilse ama olmuyor malesef

tabiki git konuş canım sen onlardan daha fazlamı maaş alıyosun hepinize aynı maaş veriliyorsa ozaman onları uyarsın daha iyi yapsınlar işlerini dikkat etsinler biraz senin müdür işi bulmuş ötekilere verse problem çıkacak sen işini mükemmel yapısoyun oh ne ala

Aslında epey de olmuş. Bulunduğun kurum içinde departman değiştirmeyi denedin mi?

kızlar sabahtan beri konuştuklarımızı derledim ve konuştum ama yine bi netice yok sanki sadece son işleri söylemişim gibi sana bi süre göndermeyeyim onları bitir dedi gönderdi, yakında unutur ztn bu söylediklerini

artık diğer dediklerinizi yapmaya çalışacağım mümkün olduğu kadar mesai dışında çalışmayacağım

fikir veren herkese çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…