• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyeri sorunum

canım bende devlet kurumundayım dediğin sıkıntılara benzer zaman zaman bende yaşıyuorum ve aynen senın gibi canıma tak demedikçede çıkıp kimseye bişey demiyorum ama senin yerinde biraz açıkgözlü biri olsa baktı işmi çok çakardı raporu çalışmazdı ama vicdan meselesi senin iyi çalışman onların işine geliyor işini iyi yapsan kabahat yapmasan kabahat herkes bizim gibi adalete eşitliğe helale harama dikkat etseydi bu dünya güllük gülistanlık olurdu ama yorulduğunu bahane ederek bir iki gün rapor alabilirsin onlarda bu kadar çok şeyi üzerine yıkmazlar diye düşünüyorum

kurum değişikliği gibi yer değişikliği yapma imkanınız var mı

biz de yer değişikliği zor gideceğin yer seni bayıla bayıla alır ama mevcut başkan yollamaz, anca başkanı çok kızdıracaksın o seni gönderecek

canım bende devlet kurumundayım dediğin sıkıntılara benzer zaman zaman bende yaşıyuorum ve aynen senın gibi canıma tak demedikçede çıkıp kimseye bişey demiyorum ama senin yerinde biraz açıkgözlü biri olsa baktı işmi çok çakardı raporu çalışmazdı ama vicdan meselesi senin iyi çalışman onların işine geliyor işini iyi yapsan kabahat yapmasan kabahat herkes bizim gibi adalete eşitliğe helale harama dikkat etseydi bu dünya güllük gülistanlık olurdu ama yorulduğunu bahane ederek bir iki gün rapor alabilirsin onlarda bu kadar çok şeyi üzerine yıkmazlar diye düşünüyorum

sırf bu konuda değil keşke herkes her konuda eşitliğe önem verse haram ı helal i bilse ama olmuyor malesef

kızlar günaydın,

çok canımı sıkan bi durum var ve farklı görüşlere ihtiyacım var.
Ben mühendisim ve bi kamu kurumunun teftişine iş yapıyorum, kısaca anlatmam gerekirse sorun olan bir konuda kod yazıyoruz (veri tabanında) diyebilirim her bir sorun için bir yazı geliyor ve bu yazılar hepimize "sırayla" dağıtılıyor. Aynı işi yapan 10 kişiyiz. Yorum yapabilmeniz açısından çok kabataslak anlattım işimi.

Sorun şu çok uzun zamandır bu yazılar hiç adaletli dağıtılmıyor. Ben bi iş yaparken inanılmaz ince eleyip sık dokuyorum ve birçok kere kontrol ediyorum çünkü gerçekten yanlış bi şey yaparsam çok sıkıntı yaşayacağım riskli bi işim var. Ben de bi de obsesyon var bu sebeple 40 kere kontrol ediyorum.

Ne zaman çok riskli karışık bi iş gelse kesin bende ayrıca bana haftada 10 yazı geliyorsa diğer kişilere 5 yazı geliyor. Resmen yarış atı gibi oldum biri bitmeden yenisi geliyor ama diğer çalışma arkadaşlarıma bakıyorum öyle bir durum yok.

Ben yapı olarak çok sesini çıkaran biri değilim o yüzden oturup yapıyorum ne gönderirlerse, çok çok bunaldığımda bi iki kere gidip konuştum sonuçta işlerin sırayla dağıtılması gerekiyor usul böyle. Bana dediği bu iş önemliydi sen dikkatli yapıyorsun , bu iş aceleydi hızlı yapıyorsun...yani sonuçta herkes yapıyor bnm ayrıca bi özelliğim yok resmen ağzıma bi parmak bal çalıp yolladı..öyle diyince ben de bişey diyemiyorum tabiii

en son dün odada kimseye yazı gelmedi sadece 1 kişiye 1 yazı geldi bana tammm 5 yazı...artık sinirim bozuldu öğlen aradı bile çalışıyorum, rüyamda kod yazar kıvama geldim. Resmen son nokta oldu sinirden ağlayacaktım nerdeyse..

Sizce ne yapmalıyım yine gidip aynı tarzda konuşsam aslansın kaplansın diyip yollayacak yine..

Sizce haksız mıyım , siz olsanız ne yaparsınız?

Okuyan ve yorum yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.

tabiki git konuş canım sen onlardan daha fazlamı maaş alıyosun hepinize aynı maaş veriliyorsa ozaman onları uyarsın daha iyi yapsınlar işlerini dikkat etsinler biraz senin müdür işi bulmuş ötekilere verse problem çıkacak sen işini mükemmel yapısoyun oh ne ala

Aslında epey de olmuş. Bulunduğun kurum içinde departman değiştirmeyi denedin mi?

kızlar sabahtan beri konuştuklarımızı derledim ve konuştum ama yine bi netice yok sanki sadece son işleri söylemişim gibi sana bi süre göndermeyeyim onları bitir dedi gönderdi, yakında unutur ztn bu söylediklerini

artık diğer dediklerinizi yapmaya çalışacağım mümkün olduğu kadar mesai dışında çalışmayacağım

fikir veren herkese çok çok teşekkür ederim

Back
X