• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyeri ve Altın sevdaları

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.137
6.903
108
Slm kızlar işyerindeki kadınlar çay yemek molalarında dinlenme alanında hep altın takı muhabbeti yapıyorlar,istisnasız her gün konuşulan konu bu benim ellerim bomboş onlar her gün aldıkları yeni takıları birbirine gösteriyor ve ortaya altın takısı olmyanları artık bu odaya almayacağız diyip takılıyorlar,birbirlerine tekrar tekrar kredi için gazlatıp tekrar tekrar alıyorlar gerçekten bu muhabbetten gına geldi ortak odada oturamaz 2 sohbet edemez oldum her gün bu konu konuşulur mu ya sizin ortamlarda böyle mi..İşyerimi değiştirmem mümkün değil ne zamana kadar sürecek bu durum bilmiyorum çok sıkıldım gitme yanlarına diyeceksiniz arada bi 10 dk insan göreyim diyorum

Slm kızlar işyerindeki kadınlar çay yemek molalarında dinlenme alanında hep altın takı muhabbeti yapıyorlar,istisnasız her gün konuşulan konu bu benim ellerim bomboş onlar her gün aldıkları yeni takıları birbirine gösteriyor ve ortaya altın takısı olmyanları artık bu odaya almayacağız diyip takılıyorlar,birbirlerine tekrar tekrar kredi için gazlatıp tekrar tekrar alıyorlar gerçekten bu muhabbetten gına geldi ortak odada oturamaz 2 sohbet edemez oldum her gün bu konu konuşulur mu ya sizin ortamlarda böyle mi..İşyerimi değiştirmem mümkün değil ne zamana kadar sürecek bu durum bilmiyorum çok sıkıldım gitme yanlarına diyeceksiniz arada bi 10 dk insan göreyim diyorum

Klasik yenge muhabbeti. Ben takmayı sevmem kasada tutuyoruz diyin.

Yanlarına gittiğiniz zaman siz konuyu değiştirin şunu izlediniz mi bunu izlediniz mi, şu kıyafeti almak istiyorum sizce nasıl vs vs gibi.
Birde altın ya da takı sevmiyorsaniz sevmiyorsunuzdur bunu söyleyebilirsiniz ben tercih etmiyorum ama size yakisiyor deyip geçin.
Belli ki birbirlerine hava atarak tatmin olmak istiyorlar öyle düşünün sizden bağımsız bı mesele yani.

Hahaha benim de altın takıntim var, maaş yattıkca kızlardan ikisini üçünü alıp öğle arasinda kuyumcuya giderdik,onlar da bir gazla gram altin alırlardı.
Ama iyi ki almislar, o zamanlar bizi yormayacak bir rakamdi, 300den alırdık,bugün oldu 1200:)
Ben de kıyafet, moda,alışveriş konuşulmasına sinir olurum . Hele evlilik adeti muhabbetinden hepten nefret ederim. Bir kere bir odada 4 kadindik, üçü ikizler burcu ve hepsi evlilik arifesindeydi 😂😂kabus gibi bir şeydi, neyse kj bir hafta çalıştım, çıktım

Ayy bende hiç sevmem bu altın muhabbetini. Geçen senede bizim iş yerinden 3 arkadaşım evlendi. Allah'ım tam 6 ay boyunca evlilik, altın, çeyiz, halay, oyun havası muhabbetleri döndü durdu. Başka hiçbir konu yoktu. Ben çözümü ortamdan kaçarak bulmuştum. Hayır sorsan evlilik meraklısı değiliz derlerdi ama resmen içlerinden evlilik gurmeleri çıktı.

Gram altının fiyatı olmuş 1.430 lira hadi gram altın deseler neyse de altın takı meselesi ben geriyor, ben olsam benim de içim bayılır bu muhabbete.

Bir daha altın takısı olmayanı odaya almıyoruz dediklerinde doğum günüm şu tarih eh bir altın küpe alırsınız artık de geç, bir daha konuşamazlar 😂

Bu arada altın kelimesini her duyduğumda aklıma Limoncu isimli üye geliyor. Ne yapıyor acaba?

Gram altının fiyatı olmuş 1.430 lira hadi gram altın deseler neyse de altın takı meselesi ben geriyor, ben olsam benim de içim bayılır bu muhabbete.

Bir daha altın takısı olmayanı odaya almıyoruz dediklerinde doğum günüm şu tarih eh bir altın küpe alırsınız artık de geç, bir daha konuşamazlar 😂

Bu arada altın kelimesini her duyduğumda aklıma Limoncu isimli üye geliyor. Ne yapıyor acaba?

Limoncu bu enflasyondan sonra bir yerde düştü kaldı bence :KK51:

İğrenç muhabbetler geçen bir etkinliğe gittim genç bir kadın boynuna ne varsa geçirmiş 😂😂yemin ediyorum görgüsüzlük ya 😂az kalsın bunlar rezidansın arabanın anahtarlarını da kolye niyetine takarlar😂

Ben altin muhabbetini seviyorum ya yıl başından beri 41 gr altin bilezik yapmışım herkese söyleyesim var 😂
tamam da her gün aynı insanlar ve tekrar tekrar aynı muhabbetler tamam gördük en çok altın sende var hepsinde aynı bilezik kiminki fazla diye yarışıyorlar resmen

Mesleğiniz nedir, egitim seviyesi dusuk bir ortam olmali. Univ okusa bile, ebeveynleri tasradan çıkmadır. Kultur multur hak getire. Genelde alt tabakadan cikmalarda bu muhabbetler döner cunku... Altini olmayan, odaya giremez nedir 😅🤦🏼‍♀️ Ben de altin severim, takarim da ama kime ne benim altinimdan.
yok herkes lisans mezunu görmüş geçirmiş yaş olarak da 40 üstü kadınlar 😂

Back
X