• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyeri ve Altın sevdaları

Eski okulumda kadın müdür yardımcısı ve belletici öğretmen aralıksız 3 saat çeyiz ve altın muhabbeti yapmıştı. Mecbur katlanmiştım. Sizi anlayabiliyorum bekarım bende ama bekar olmasam bile 3 saat muhabbetini etmezdim

altını ben de severim ama sessiz sedasız biriktirmeyi😂 ona buna gösteriş yapan insanların görgüsüzlüğü karşısında öğüresim geliyor 🤢

kredi çekip almak mantıklı ama kredi faizleri nakit avans falan uçar bankalar enayı değil sonuçta herneyse boş insan işi bunlar ziynet bile olsa söylenmez benim bildiğim entresan uzak dur bence

Ayy bir de bunun 2017 18 gibi bitcoin versiyonu vardı😆 herkes her gün saatlerce bunu konuşurdu. Alt tarafı da bin tl falan oynarlardı yani 🙄

yani o insanlar o konuları konuşmaktan memnun bizim işyerindede bir kaç grup var . evli barklı olanlar hep paradan geçim sıkıntısından konuşuyorlar. moralim bozulmasın diye ben benim gibi genç bekar olanlarla takılıyorum. ay şuraya gidelim aa burda yeni çin retoranı açılmış gibi kendi ortak konularımızı konuşuyoruz. sizi hitap etmeyen insanlarla takılmayın . önceki işyerimdede biz hep dolar muhabbeti yapardık ona uzak olanlar garipserdi .onlarda bizim yanımıza gelmemeye başladı .
benle yaşıt evli biri var kayanan dyson süpürge falan konuşuyor merabadan fazla konuşmuyoruz ne onun benle ortak bir mevzu var ne benim onla .

Benim çalıştığım fabrikada bunun bir üst levelı var, pırlanta,araba ve üst segment çanta goygoyları. İçlerinde en fakiri de benim 😂 hiç rahatsız olmuyorum valla dinliyorum öyle. Sizinkiler de aslında pek fakirmiş,kredi çekip altın alan insan doğrudan saftır,bir de bununla övünüyorlar mı?

Slm kızlar işyerindeki kadınlar çay yemek molalarında dinlenme alanında hep altın takı muhabbeti yapıyorlar,istisnasız her gün konuşulan konu bu benim ellerim bomboş onlar her gün aldıkları yeni takıları birbirine gösteriyor ve ortaya altın takısı olmyanları artık bu odaya almayacağız diyip takılıyorlar,birbirlerine tekrar tekrar kredi için gazlatıp tekrar tekrar alıyorlar gerçekten bu muhabbetten gına geldi ortak odada oturamaz 2 sohbet edemez oldum her gün bu konu konuşulur mu ya sizin ortamlarda böyle mi..İşyerimi değiştirmem mümkün değil ne zamana kadar sürecek bu durum bilmiyorum çok sıkıldım gitme yanlarına diyeceksiniz arada bi 10 dk insan göreyim diyorum
O nasıl bir maaş veren işyeri ki çalışanlar hergün farklı altın takı alabiliyor?

Slm kızlar işyerindeki kadınlar çay yemek molalarında dinlenme alanında hep altın takı muhabbeti yapıyorlar,istisnasız her gün konuşulan konu bu benim ellerim bomboş onlar her gün aldıkları yeni takıları birbirine gösteriyor ve ortaya altın takısı olmyanları artık bu odaya almayacağız diyip takılıyorlar,birbirlerine tekrar tekrar kredi için gazlatıp tekrar tekrar alıyorlar gerçekten bu muhabbetten gına geldi ortak odada oturamaz 2 sohbet edemez oldum her gün bu konu konuşulur mu ya sizin ortamlarda böyle mi..İşyerimi değiştirmem mümkün değil ne zamana kadar sürecek bu durum bilmiyorum çok sıkıldım gitme yanlarına diyeceksiniz arada bi 10 dk insan göreyim diyorum
Yanlarında oturun da telefonla falan oynayın yada namaza falan gidin hiç muhatap olmayın 😂 uzun süre maruz kalınca insan onlara benziyor benden demesi 🤗

Kısır kek poğaça vs yapın altınları getirdiniz mi diyin ne bilim bilemedim anca böle ayak uydurulur o tiplere agsgsg

Aynen yahhuu, o boş muhabbet kuru kuruya çekilmez. Şöyle yiyecek iyi bir şeyler varsa o zaman istediklerini konuşsunlar :halay:

Bunlarin anlayacagi dilden konusun.aboooo yetti yani Allah gule gule harcamayi nasip etsin gozumuz yok olsa bizde aliriz da daha yetti yabi diyip birde sahte gulumseyin😆anlasinlar. Bazende kiz bu aldiginiz altinlara bankanin kredi cekerek aldiginiz faizi binmiyormu yuzu astarini gecmiyormu yaaa diyin😀 .baktiniz cok cok bunaltiyorlar.her sabah iceri girerken gunaydinnn altin ne durumda firladimi hadi yine iyisiniz de😀 bak ciddiyim hergun sen ozellikle altinlarini sor firlamismi de biyik altindan guler gibi dalgaya alir gibi gulumse onlar kendi kapatir konuyu

Çalışan profili düşük bir işyeriymiş. Evlerden ırak...

Çok şükür bugün de başkaları adına utandım😑

Back
X