- 13 Ekim 2013
- 1.106
- 584
Merhaba Bayanlar, daha önce de iş yerimle alakalı konu açmıştım. Baştan konuyu özetleyecek olursak; büyük bir holdingin ilçede bulunan iştirakinde çalışıyorum burada işe girebilmek çok sıkıntılı birde işten çıkarsan tekrar hiçbir kuruluşunda çalışamazsın. Neyse zar zor girdim 1.5 yıl önce maaşı da iyi, hafta sonu(cmrt-pzr) özel günlerde de tatili var. buraya kadar her şey güzel ama geldiğimden beri bana adam akıllı bir pozisyon bulup çalıştırmadılar. hep biraz orada biraz burada hesabı tüm fabrikaları gezdirdiler. Ne pozisyon, ne bir unvan, ne bir yetki hiçbir şey yok. Fabrika çalışanları ve diğer personellerin gözünde işe yaramaz, sabahtan akşama kadar oturan, hiç bir iş yapmadan maaş alan personel konumundaydım. Sonra işten ayrılmaya karar verdim, bu sefer bana mesleğime uygun bir bölümde yer verdiler 2 3 aydır o birimdeydim ancak burada ilk başlarda çalışıyor gibiydim yani iş veriyorlardı, ama 1 2 hafta sonra durumlar yine başa sardı haftalardır tek bir iş yapmadım sürekli oturuyorum kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum. İş ortamını çalışanları hiç ama hiç sevmiyorum. Benden sonra gelen personeller o kadar rahat ki ayy günün nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz diyorlar, bende dakikaları sayıyorum. Kime anlatsam oh daha ne istiyorsun, sabahtan akşama kadar yat yattığın yerden para, gibi boş boş konuşuyorlar ama anlatamıyorum derdimi sıkıntıdan aşağılık kompleksinden ölecem artık işe gelmeyi hiç istemiyorum sabahları ağlayacam utanmasam. İşten çıksam olduğum yer ilçe mesleğimle alakalı bir iş te bulamam burada ama çalışmak ta istiyorum. Ne yapmalıyım bir akıl verin gerçekten bunalıma girdim bu yüzden.