Bebişini sağlıkla kucağına al. Sizin gibi eşleri görünce çok seviniyorum. Hiçbir şey yapamazsan dediğim gibi ekmeğin içine salça sür. Salça ekmekle büyümüş nesiliz bize pek tatlı gelir. Akşam yemek yaparken salça soğanını fazla kavur onu bile koyabilirsin ekmeğin içine.ya öyle olmuş altı ustu peynır domatesti bugunku acıkana hersey bal kaymak saol arkadasım
Şimdiden afiyet olsunMercimekli kofte suoer. Cok besinli ve saglikli.marul ayran, super super.
Cok da fena canim cekti. Aksam hemen yapiyim.
Yanina da su kucuk mini aci bibeerden :)yalnız benımde canım çekti
Ben calisirken fast food bikip evden götürmeye baslamstm...
ve yagli salcali her türlü yemek götürüyordum.... caycilar oluyor ya her is yerinde vardır genelde.. onu aciyordum demligini kaldirip yemek kabimi koyuyordum ustune su kaynarken yemeğimi de isitrdi buhariyla... :)
Evet :). Daha ogle yemegini yeni yedim. Bal kabagi corbasi.Şimdiden afiyet olsunYurt dışı heralde akşam olmadığına göre.
Yanina da su kucuk mini aci bibeerden :)
Bu arada kabizlik problemine birebir o biberler :)
ay çok samımı geldiniz bana duanız için teşekkür ederim arkadaşım.. biber dolması fikrinizı bu gece uygulayacagım yanına yogurtla koyacagım sabah. siz inşallah en güzel seylere kavusursunuz
Bebişini sağlıkla kucağına al. Sizin gibi eşleri görünce çok seviniyorum. Hiçbir şey yapamazsan dediğim gibi ekmeğin içine salça sür. Salça ekmekle büyümüş nesiliz bize pek tatlı gelir. Akşam yemek yaparken salça soğanını fazla kavur onu bile koyabilirsin ekmeğin içine.
teşekkür ederim :) mercimek köftesi zor olur kıvamı tutacak,sıkıcan aboowww yoruldum..Kısırı yap koy ,biber dolması,makarna salatası,sandviç,börek,poğaça yeter ..Çokta fazla şımarmasın
Sahicisi olur valla acıkana.amin canım benim çok sağol. senın şu duanda benı cok sevındırdı Allah razı olsun. sogan kavur deyınce kıymada kavrulur sankı yalancı tantunı olabılır sankı dımı
Tesekkur ederimm:)zeki kadının hali bi başka
Sahicisi olur valla acıkana.Çok da süper olur. İçine de varsa biberle domates koydun mu yeme de yanında yat. Biraz daha konuna yazarsam kalkıp kocaman ekmek arası salça yapacağım kendime. Yutkunmaktan bir hal oldum ya hu. Bu saatte bu konu açılır mı ayıp ayıp
Ya ben yiyecegimden kismam. Karnimizi da doyurmayacaksak niye calisiyoruz? Ama adam oyle uygun gormus bi sey diyemezsin isteakşam aç geliyor bu kurt gibi dedim noluo sana meğer adam yemiyormuş yapıyorum bende elımden geldiğince vallahı hepımıze gunah vallahı kim neyinden kısmıyor ki okadar oku et versınler 3 kurus
Tesekkur ederimm:)
makarna en kurtaricinz... domates soslu vs..
Domatesli bulgur pilavı.. Ton balikli sandviç..
Kek poğaça borek iyi oluyorda sen de yermisin diye sorunca bu üçlüye herkes evet diyor ac kaliyorsun:)))
Ya ben yiyecegimden kismam. Karnimizi da doyurmayacaksak niye calisiyoruz? Ama adam oyle uygun gormus bi sey diyemezsin iste
Şerefine kaderdaşımozaman sen eşittir ben demektir
Kıyamam size ben
Ben hamileyken disarda yemekten ve restoran kokusundan tiksinmistim o yuzden evden goturuyordum. genelde sandvic pogca borek koymak kolayima geliyordu. Arada zeytinyagli fasulye, enginar falan koydum ama isyerinde sofra kurar gibi onlari cikarip yemesi de o yagli kaplari eve geri tasimsi da zor geldi. Sonuc olarak 40 kilo aldim :) esinizin kilo problemi yoksa en kolayi catalla kasikla ugrastirmadan ele alinip yenen seyler oluyor. Kendisinin de fikrini alin tabi, belki benim gibi dusunmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?