işyeri ve yemek

kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım ben menulerı olusturdum mutfga yarın için hazırlıga gidiyorum.sizi seviyorummmmm

Ben sandvic(farkli farkli), gozleme, borek , pogaca , simit , makarna , salata , kek gibi seyler koyuyorum. Her gun farkli koydugum icin bikmiyorum.

bim den hazır çiğ köfte al (fazla alıp buzluğada konulabilir ) bir de lavaş yeşillikle sarırverirsin ...
yanına çayda gider meşrubatta ... ben aniden gelen misafirede yapıyorum süper oluyor ...

Ayy konu çok eskiymis ama okuyunca yazmak istedim. Eşinize de size de maşallah maşallah maşallah. Sizin ona kiyamamaniz, sandvicin ona tatli gelmesi falan duygulandım resmen ya. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın insallah

İnstagrama lunchbox yazarsan bir sürü tarif var, video video anlatıyorlar..
İzlemesi de zevkli:) hem ilham olur

hem hamilesin hem calisiyorsun, bir de esin ne yiyecek derdine dusuyorsun, aksamdan kalan yemegi yiyemezmis. ben de esimi yedirmesini icirmesini severim ama bu sacma. neden aksamdan kalan yemegi yemiyormus? bu kadar yuk uzerinize almayin, sonra carlayinca anlamaz sizi.

Ya yemek işlerinden hiç anlamam ama ikiniz de çok tatlısınız çok düşünceli Allah evladınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, aranızdaki muhabbette hep böyle tatlı güzel kalsın

akşam ki yemeği de koyabilirsiniz ne var bunda. Yeri geliyor insan 3 gün aynı yemeği yiyor her gün başka şey koyacağım diye uğraşırsanız çok müşkül duruma düşersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…