İşyerimde eski sevgilim ve ben :S

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
Başlıktan da anlaşılacağı gibi işyerinden biriyle çıkıyordum fakat 1 hafta önce ayrıldım ondan...

İşle ilgili mecburiyetten onunla konuşmak zorunda kalıyorum... ve bu beni çok rahatsız ediyor... bırakın konuşmayı onu görmeye bile tahammülüm yok...

Çok zor durumdayım kızlar ya :( Bir daha asla işyerinden biriyle çıkmayacağım... Size de tavsiyem olsun :31:

Başlıktan da anlaşılacağı gibi işyerinden biriyle çıkıyordum fakat 1 hafta önce ayrıldım ondan...

İşle ilgili mecburiyetten onunla konuşmak zorunda kalıyorum... ve bu beni çok rahatsız ediyor... bırakın konuşmayı onu görmeye bile tahammülüm yok...

Çok zor durumdayım kızlar ya :( Bir daha asla işyerinden biriyle çıkmayacağım... Size de tavsiyem olsun :31:

İşyeri aşkları hem zordur hem de çok keyiflidir.
Yaşadıklarını az çok anlayabiliyorum.
Allahım yardımcın olsun inşallah!

bence onunla pek fazla iletişime geçmemeye çalışın. ciddiyetinizi koruyun. ve unutmayın sadece işiniz ekmeğiniz için onunla aynı ortamdasınız. iş sizin için ön planda olmalı. onunla yaşadıklarınız hep aklınızda olsun fakat işinizin önünde değil.

birde şöyle bir durumda var.

işyerinde kimse bilmiyor onunla çıktığımı..

aramızdaki gerginliğin dışarı yansımasından korkuyorum... çünkü kimsenin bilmesini istemiyorum..

iki arada bir derede kaldım resmen... nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım...:19:

Back
X