yorumlarınız için teşekkürler kızlar.Ama patronu geçtim öteki kızlar daha ben odaya gelmeden kendi işlerini bırakıp sabah sabah benim yerime çıkmışlar.Hiç rahat bırakmıyorlar.Bırakında azıcık belki bir gazete belki bir haber okuyacağım.Yazdığım maillere kadar ekranımda gözleri.Ayıptır ya özel denen birşey var.Bu kadarda olunmazki.Bu arada söylediklerinizde çok haklısınız kızlar ama karakter olarak çok sakin bir insan değilim o yüzdende rahat olamıyorum.Ne kadar rahat oalcağım desemde olamıyorum.Artık çalışmak bile içimden gelmiyor.Ne kadar çabuk soğuttular beni işten.
İşyerinizdeki arkadaşlarınız tarafından bakın olaylara bir de.
Onlar sizin özel yaşamınıza saygısızlık etmek için hemen sizin yanınıza çıkmıyorlardır herhalde.
Sizin kadar deneyimli olmadıklarını düşündükleri için, siz işten ayrıldığınızda zorlanmamak için birşeyler öğrenmeye geliyorlar.
patronunuz da işlerin aksamaması için sizden bunu talep ediyor.
Her insan bir değildir. Bazı insanlar biraz daha panik yapabiliyorlar ve sanırım sizin patrnunuz da öyle.
Bana biraz fazla büyütüyor gibi geldiniz.
Sizin için, ki benim için de öyledir, çok muhteşem olan hamileliğiniz dışardakilerine sıradan geliyor.
Onlar bu konuda sizin kadar hassas değiller
patronun sürekli "onlara göster işi" diye tekrarladığında, he de geç. gösteriyorum de, tamam tamam de... geçiştir onu. çok da üstünde durma. günde 3 sefer dese senin cevabınla maksimum 2-3 dakikalık bir konuşma olacak. bunun için canını sıkma.
diğer iki kıza gelince de, şaka yollu şöyle birşey diyebilirsin " daha şimdi geldim, hamile bir kadınım ben, bir oturayım soluklanayım kızlar,bir çay içeyim, ben çağıracağım sizi yanıma" dersiniz gülerek şakalaşır gibi. samimiyet derecenizi bilmiyorum tabii ki ama böyle söyleyebilirsin. baktınız bu da olmuyor o zaman başka bir yol denersin.
dogum izninden sonra simdiki is yerinde calismayi düsünmüyorsun madan hicccccc kafana takma onlar düsünsünler kara kara. Baktin cok bunaldin doktordan is göremez raporu al dinlen biraz cogu bitti azi kaldi sayili gün cabuk gecer.
Ben dogum izninden sonra tekrar isime dönecegim dönemek zorundaydim ve benim yerime bakacak olan bayana is ögretmeye urasiyorum. Korkum su ki dogum izinden sonra beni baska bir bölüme yada sürgün eder gibi kimsenin yapmak istemedigi ayak islerini yaptirip benim ögretim caylaka da benim koltuguma oturtmalari.
Canım söylediklerini de yaptım ama sen bak işine biz bekleriz diyorlar.Birde sekreter hanım telefonlarına bile bakmaz benim telefonuma aktarmış ben bakıyorum.
Siz büyütmüyorsunuz. Aslında sadece bunalıyorsunuz. Haklısınız da. Ama onlar da kendilerini yeterli görmedkleri için biraz bocalıyorlar. Zamanla daha az rahatsız edeceklerine inanıyorumAma insan ister istemez sıkıntıya giriyor.Sürekli birilerinin üstümde beni izlemesi beni daraltıyor.Belki ben büyütüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?