İşyerimde üzerime yürüyen erkek!

Bu arada asla iş arkadaşlarımla iş dışında devam ettirmem profosyonelce yaklaşırım hatta mesafeliyimdir nasıl bu cürette bulundu anlamadim sinirlenme sebebimde hep bundan ne hakla yani
Genelde eger is yerinde yeni isen eskiler bir ego savasina girer. Bu tip seyler olabiliyor. Derdi ne tam bilmiyorum sizden ne istemis tam yazmamissiniz ama adam ben eskiyim ona gore diye hatirlatma yapmis aklinca belki de. Mobingler boyle baslar. Sustukca da daha cok uzerine gelir bu tipler. Gucu yeten yetene misali. Sessiz olursaniz daha cok pıstırmak icin ugrasir. O yuzden sınırini bilmesi lazim. Yani ilk atakta dislerinizi gostermeniz lazim.

Genelde eger is yerinde yeni isen eskiler bir ego savasina girer. Bu tip seyler olabiliyor. Derdi ne tam bilmiyorum sizden ne istemis tam yazmamissiniz ama adam ben eskiyim ona gore diye hatirlatma yapmis aklinca belki de. Mobingler boyle baslar. Sustukca da daha cok uzerine gelir bu tipler. Gucu yeten yetene misali. Sessiz olursaniz daha cok pıstırmak icin ugrasir. O yuzden sınırini bilmesi lazim. Yani ilk atakta dislerinizi gostermeniz lazim.
Sorunu bende anlamadımki neden hırsla geldiğini yanıma. kendi içinde zannımca beni baya bir kıskanmış ben işyerinde çok aktifim çünkü .o benden sonra geldi çaliştiğim yere ben öyle egolu biride değilim hiçbir arkadaşima da asla emir vererek konuşmam muhtemelen çekememezlik benle ilgili herşeyi kıskanırlar özel hayatımi merak ederler felan ilginc birde mesafeli olduğum halde düşünün artik

Merhaba benim geçmişte çalıştığım yerdede erkek ağırlıklı calisiyordu ve erkekler bir adım önde tutuluyordu ve bu kadar olmasa da benzer birşeyi bende yaşadım ,sonuç müdür dinledi sumenalti yapılarak olay kapandı ve bir bardak su içmekle kaldım ve sırf bu yüzden işten çıkmayı dusunurken işyeri kapandı 🤣bir daha böyle birşey le karşılaşırsak nasıl davranmalı bilmek istiyorum

Bir daha bu şekilde karşıma gelirse şikayetçi olurum diye söyleyin. İşveren snra nasıl tutuşur. Aynı durumu yıllar önce bnde yaşamıştım. İşveren hiç bişi yapmadı. Biri asılır , biri üzerime yüyrdü , mdr he diyip geçerdi. Korkup çıktmıştm. Ah şimdi ki aklım olsa direkt şikayet ederim.
Kime şikayet ettiniz ki

Müdürün yanında sizin üstünüze yürüdügüne göre (müdürde yok öyle birsey dedigine göre) müdürden herhangi bi korkusu yok belli arkasında duracagı.. kendi hakkınızı kendiniz koruyun. Kimseden medet ummayın. Üste yürümek nedir? Vahşi insan . Onu savunanda vahşidir ayrıca..!

Back
X