İşyerimde yaptığım bir hata..

Anladığım kadarıyla bundan bir sene sonra bu işe patronunla birlikte güleceksiniz
Sen yine bir şey olmamış gibi davran, biraz mahçup durursun olur biter. Bir şey diyecek olsaydı öğrendiği an derdi. Siniri hafifler yarına :)

İnsanız, hata yapıyoruz maalesef. Bir de oruç olunca, daha da bir dalgınlaşabiliyoruz.

Kötü olmuş, olacağı varmış diyelim. Hayıra gitti sonuçta, havaya gitmedi. :)

Muhasebecilik gerçekten çok zor, Allah yardımcınız olsun.

Off kızlar evet zor..Dikkat istiyor ama o kadar çok şeyle ilgileniyorum ki kafam gidiyor bazen..

Bugün eta'da problem vardı bir yıgında iş birikti ..

Adam öğrendiğinde çok sinirlendi bu bir gerçek ..Odasında resmen nefsiyle mucadele etti..

Kovmaz bunu biliyorum..Ama işte bu benim için eksi bir durum oldu..

Yok artık bunun güvenle ne ilgisi var, dalgınlık sadece. Sonucta herkese bin lira dağıtmadın. Seni tanıyordur, kalbini kırmak istememesi bile iyi bir şey.

Elin ağzın bal yesin elmayra...İnşallah öyledir..

Aslında haklısın çünkü öyle oluyorki 50.000 lik paralarla kasayı idare edip maaş ödeleri yapıp parası kasada muhafaza ediyorum..

Çekler keza yine öyle..Hani adam az çok biliyor ..

Ama dedimya sinek küçük ama işte mide bulandırır misali..Sinirimi çok bozdu

Hemen işle canım

9999 Ahiret Yatırımları 1250 TL

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 Kasa 1250 TL

Son düzenleme:
1250 lira ile batmaz ya :) Allah ona daha çok verir sıkmayın canınızı iyi olmuş..Allah sevabına sizde ortak eder inşAllah:)

Sizin gibi değerli dostlarlar muhabbet eylerken ağzım hep balda azizim

Çok zorlandım yazarken haaa.

E haklısın valla, ben müsteşar diye kıytırık birini bağlamıştım (kriz cıkıyordu az daha) eve zor attım kendimi, kendimizi sorumlu hissettiğimiz için böyle hissetmemiz normal. Birkaç güne unutur inşallah, gülerek anarsınız bugünü.

Yaptıgınız bana göre hata değil , mubarek ayda neolcak bıraz fazla dağıttıysanız :))
Ama sonucta patronunuzun ıstemedıgı bır mebla cıkmıs oluyor cebınden : ona göre bu hata olmus soyledıgınıze gorede baya tepkı vermıs odasında :)
ben olsaydım geçerdim karşısına özür diler eğer gerekiyorsa maasımdan kesmesini soylerdim.
Bu konularda cok manyagımdır aklım ve vıcdanım kalacagına cebımden gıtsın dıye dusunurum. boylelıkle patronumun guvenını sarsmayacagımı dusunurum..
Yınede patronunu ve durumu en ıyı sen bılıyorsun nasıl rahat edıceksen oyle davran , Allah yardımcın olsun

Çözüm:
Yarın ilk iş, patronla konuşup, (patronun durumuna göre, yani cimrilik, mali kriz vs, ve sizin durumunuza göre) farkın tamamını ya da yarısını, (işte bu oranı şartlara göre tayin edin) karşılamak veya maaşınızdan kesmesini söyleyin..
Bunu, öyle tahmin ediyorum ki, kabul etmeyecektir ama hem size olan güveni yerine gelecektir, hem sizin mahçubiyetinizin ne oranla yüksek olduğunu görecektir, hemde siz rahatlayıp vicdan yapmakdan kurtulacaksınız..
O hayır olmaz dediğinde, biraz ısrar dahi edebilirsiniz..

Ben olsam bunu yapardım

Bence patronunuza gerçekten üzgün olduğunuzu dalgınlığınıza geldiğini ifade edin..

Sonrada artislik yapın : ) isterseniz bu parayı ben ödeyebilirim ya da maaşımdan kesebilirsiniz deyin..

Bu onun vicdanını sarsacaktır : )

Bende muhasebecıyım..Benımde hatalarım oluyor elbettekı ama Keske bende boyle bı hata yapsam ) vardır bundada bı hayır..

her işte bir hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…