İşyerimde yaptığım bir hata..

Bende eski işyerimde aynı şekilde dolanıp dururdum.. Çok şükür atlattım..

Yeni işyerimde oldukça rahat herkes, ilkten yabancıladım şimdi bende alıştım.. Herkes tek bir bölümünden sorumlu muhasebenin.. Öyle olunca da rahatlıyor insan..

Darısı başınıza , uygun gördüğünüz zamanda inşallah..

:))) Yok be canım keşke kaçmış olsa

Ama nafile gelecek bugün..gözgöze gelecegiz aşk dolu bir bakışmamız olacak bu aşikâr :))

Adam mali muşavir birde gözünün içine baktımı sana ne demek istediğini ifade eder :))

Hatalıyım evet..

Dikkatsiz davrandım.

Birdaha yapmam umarım

Evet kötü olmuş ama ramazanda iyilik yapmayı düşünen bi patrona 1250 tl hiç dokunmaz....Kaldı ki ramazan diye ses çıkarmaz vicdan hesabı yapar

Onu yapmayan patronlarda var örenğin benim işyerim gibi

ay canım çok tatlısın yaaa

neden sallıyor canımm bak sayende daha büyük hayır işlemiş sadece 1250 TL cik fark etmiş okadarrr

boşuna sinirlenmesinnnn zengin boşuna zengin olmuyor dimiiii

zaten varyaaa hayattaki en zor meslek önce doktorluk sonra ev hanımınlıgı sonrada muhasebecilik herhaldeee

Belki de çalışanlardan biri çok dua etti o miktar için, siz
vesile oldunuz

Ortada kötü niyet yok ki, sadece yanlış duymuşsunuz.
Güven kaybı söz konusu olmaz.

Ah canım görevlerimi yazayım sana

Telefonlara bakmak :)

Gelen giden müşterileri koordine etmek.

Fatura girişi,Fatura kesimi.

Çek girişleri.

Çek takibi.

Bankalar..

25 tane işçinin her ay maaş ve mesaileri..

Şantiyelerin altında çalıştırdıgımız elemanların mesai ve işçi girişleri ile taşeron firma işçilerinin takibi.

gayri resmi hesaplar (şirketin giderleriyle alakalı)

İnan kafa bir gidiyor pir gidiyor...Birde unutma hastalığı var kızlar bende unutuyorum hemen !

Sorumsuzluktan değil...Vitaminsizlikten dolayı mı bilmiyorum.

Son düzenleme:

herşeyi not al bari herşeyi not al tek tek tatlıııım

Durumuna uzuldum.senin yerinde olsam yapacagim en guzel hareket kapisini calip 1-2dakkanizi alabilirmiyim musaitseniz der.hatami Kabul ediyorum. Ramazanin arkasina siginmak istemiyorum.yapmicagim bir hâta yaptimilk once ben kendimi affedemiyorumki sizden affeetmenizi bekliyim . Uygun gorurseniz arada ki farki bir yila bolum maasimdan kesin. Der gelecek zam dan da yararlanir.guven sozunu ortadan kalkar ki. Buyuk ihtimalle fiyat farkinida kesmez . Basin dik dolasirsin.ama bu olaydan sonra onunla konusmaz olucaklari beklersen guveni sarsilir. Zamdan pek faydalanamazsin.

Sinirlendi epeyce...Nefsiyle odasında baya bir mücadele etti gördüm..Telefonunu savurdu yetmedi odasının kapısını gümm diye kapattı..

Yerin dibine girdim çıktım resmen..Muhasebecilik böyle işte..

Allah kabul etsın arkadasım
walla bende cok ıyı olmuş. 50 lıralık fazla sevap işlemişsiniz hem siz hemde işvereniniz
bu arada patronunda pek cımrıymış yaw. 25*50=1.250 TL Bu extra odemeden dolayı iflas edecek hali yok ya
heee birde soylemeden gecemıycem 25 kısıye odedım dedınız ya, toplam kac calısan var şirkette.
hanı hak geçiş o yuzden soruyorum. keske elini cabuk tutaydın da tum calısanlara 50 lıra ekstra verebılmıs olsaydınız.
zengının malı züğürdün çenesini yorarmış ya, sizinki de o hesap olmuş.

Allah kolaylık versin işin ağır ve dikkat gerektiriyor. Ama en son tesbitin doğru olabilir B12 vitamini tahlili yaptır kanda bakıyorlar. Benim oğlumunda başına geldi hatta bırak
B12 nin düşük olmasını depoları boşalmış uzun bir süre iğne oldu, ama yemeğe geldi mi etini seçer yemez, onu yemez bunu yemez sonucu bu oldu ve gerçekten unutkanlık, dalgınlık yapıyor.

sinirlendi epeyce...nefsiyle odasında baya bir mücadele etti gördüm..telefonunu savurdu yetmedi odasının kapısını gümm diye kapattı..

Yerin dibine girdim çıktım resmen..muhasebecilik böyle işte..

valla canım buna benzer olay benimde başıma geldi bugün yazdığım teklifte excel dosyasında malzemenin bir tanesnin birim fiyatı 0 yazılmış ve totalden 800 tl eksik çıkmış bende müşteriye yolladım okeyi aldık siparişten sonra sıra ödemeye gelince tabiki müşteri dip tutarı dikkate aldığı için 24000 tl yollamış 24800 olması gerekirekbn:)ben yerin dibine geçtim resmen:)patron diyoki bizim neden para kazanamadığmz belli dedi telini attı vs vs valla bnde şok oldum kesin o zaman maaşımdan dedim çok üzüldüm dedim iş hayatı işte kolay para kazanılmıyor maalesef ama ölüm yok ucunda sonuçta ne yapalım:)

bende muhasebeci olcam :18:

korktum şimdi bnmde başıma bu tip şeyler gelirse yıkılırım herhlde.korktum şimdi

ama senin patron iyimş yine sorun cıkmamış okdr da laf yememişssn yani sanlısın bu bakımdan

Aman Allahım.. Mesleğini sorduklarında ?
Muhasebe uygulamalarına hakim, yönetici asistanı ve bordro özlük işleri uzmanı
3 kişilik iş yapıyorsun valla kontes, bol bol sabırlar sana..

25 kişiye ellişer tl fazla verdi diye bu kadar sinirleniyorsa ne anlamı kaldı o yaptığı hayrın. Gönül rızası ile vermemiş demek ki vermiş olmak için vermiş hanesine hayır yazdırmak için vermiş eğer çok isteyerek verseydi olsun yaa bulur buluştururuz onların kısmetiymiş derdi. Sen üzme kendini olur böyle şeyler o da unutur gider.

çok doğru en doğrusuda bu tam ben diyecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…