- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Cennet yarim teşekkür ederim canım :)
Kızlar artık uslandım sanırım :)) İban miban yollamayın..Bu arada patron hâlâ gelmedi :))
Muhasebecilik gerçekten zor meslek kızlar...öyle oluyor ki 50 bin lira para geliyor gıdım gıdım giden paranın hesabını tutuyorum..
Resmi ve gayri resmi hesaplar bende..İşçi girişleri zart zurt..
50 lira eksik çıksa kasadan kara kara düşünüyorum..
Verdiğim parayı sürekli not alıyorum..Nof defterine yapışık geziyorum..Birde patronumuz mali muşavir ALLAH'dan işi detayıyla ögrenme fırsatım oluyor..
Evet kızlar ramazan ayı munasebetiyle kişi başı 100 lira kumanya yardımı yapılacaktı..Telefonda patronum 100'er lira demiş ben bunu 150 lira anladım..
25 kişiye 150 liradan dagıttım...Öğrendi mi ? evet öğrendi..Kafasını sağa sola salladı ve kendine zor hakim oldu ..
Yarın işe gitmek istemiyorum resmen adama zorla hayr işletmiş gibi hissediyorum kendimi..
Sinirim bozuldu..
Cennet yarim teşekkür ederim canım :)
Kızlar artık uslandım sanırım :)) İban miban yollamayın..Bu arada patron hâlâ gelmedi :))
Muhasebecilik gerçekten zor meslek kızlar...öyle oluyor ki 50 bin lira para geliyor gıdım gıdım giden paranın hesabını tutuyorum..
Resmi ve gayri resmi hesaplar bende..İşçi girişleri zart zurt..
50 lira eksik çıksa kasadan kara kara düşünüyorum..
Verdiğim parayı sürekli not alıyorum..Nof defterine yapışık geziyorum..Birde patronumuz mali muşavir ALLAH'dan işi detayıyla ögrenme fırsatım oluyor..
Ah canım görevlerimi yazayım sana
Telefonlara bakmak :)
Gelen giden müşterileri koordine etmek.
Fatura girişi,Fatura kesimi.
Çek girişleri.
Çek takibi.
Bankalar..
25 tane işçinin her ay maaş ve mesaileri..
Şantiyelerin altında çalıştırdıgımız elemanların mesai ve işçi girişleri ile taşeron firma işçilerinin takibi.
gayri resmi hesaplar (şirketin giderleriyle alakalı)
İnan kafa bir gidiyor pir gidiyor...Birde unutma hastalığı var kızlar bende unutuyorum hemen !
Sorumsuzluktan değil...Vitaminsizlikten dolayı mı bilmiyorum.
Sinirlendi epeyce...Nefsiyle odasında baya bir mücadele etti gördüm..Telefonunu savurdu yetmedi odasının kapısını gümm diye kapattı..
Yerin dibine girdim çıktım resmen..Muhasebecilik böyle işte..
Çek girişleri.
Çek takibi.
Bankalar..
Şantiyelerin altında çalıştırdıgımız elemanların mesai ve işçi girişleri ile taşeron firma işçilerinin takibi.
İnan kafa bir gidiyor pir gidiyor...Birde unutma hastalığı var kızlar bende unutuyorum hemen !
sinirlendi epeyce...nefsiyle odasında baya bir mücadele etti gördüm..telefonunu savurdu yetmedi odasının kapısını gümm diye kapattı..
Yerin dibine girdim çıktım resmen..muhasebecilik böyle işte..
Çek girişleri.
Çek takibi.
Bankalar..
çok doğru en doğrusuda bu tam ben diyecektim.Durumuna uzuldum.senin yerinde olsam yapacagim en guzel hareket kapisini calip 1-2dakkanizi alabilirmiyim musaitseniz der.hatami Kabul ediyorum. Ramazanin arkasina siginmak istemiyorum.yapmicagim bir hâta yaptimilk once ben kendimi affedemiyorumki sizden affeetmenizi bekliyim . Uygun gorurseniz arada ki farki bir yila bolum maasimdan kesin. Der gelecek zam dan da yararlanir.guven sozunu ortadan kalkar ki. Buyuk ihtimalle fiyat farkinida kesmez . Basin dik dolasirsin.ama bu olaydan sonra onunla konusmaz olucaklari beklersen guveni sarsilir. Zamdan pek faydalanamazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?