- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Az önce satın alma sorumlusuyla konuştum biz o meseleyi akşam konuştuk hallettik dedi üzerinde duracağını sanmam dedi.
Vardır bir hayır demiş.. Dediğim gibi patronluk taslayan,gudubet, kendini beğenmiş tipler değil..
Utanıyorum maalesef..Üstelik bu adam maaşıma tekrar zam yapmaktan bahsediyordu :) Yapacağı varsada yapmaz şimdi
ah canım o da bişeymi, ben şirketten birini antalyada olmayan bir otele yolladım. üstelik patron da gidecekti ve şansıma bak ki son anda hastalanıp gitmekten vazgeçti. ama öbür arkadaş gitti. beni arıyolar prenses006 burda böle bi otel yok diye meğerse ben hilton yerine dedemana yaptırmışım adamlara hilton demişim. Allahtan patron gidemedi yoksa işimden olacağım kesindi yani. gerçekten çok garip hatalar yapılabiliyor yani.neler neler yapıyoruz iş hayatında
Kontes iban nomu özelden gönderiyorum ayın birinde bana da bi yanlışlık yapıver hayrına :)
Bende yollayabilirim, hatta bi 50 tl daha arttır çaktırmadan
ahahaha gönlü zengin arkadaşlarım benim, tatil param cıksın
Cennet yarim teşekkür ederim canım :)
Kızlar artık uslandım sanırım :)) İban miban yollamayın..Bu arada patron hâlâ gelmedi :))
Muhasebecilik gerçekten zor meslek kızlar...öyle oluyor ki 50 bin lira para geliyor gıdım gıdım giden paranın hesabını tutuyorum..
Resmi ve gayri resmi hesaplar bende..İşçi girişleri zart zurt..
50 lira eksik çıksa kasadan kara kara düşünüyorum..
Verdiğim parayı sürekli not alıyorum..Nof defterine yapışık geziyorum..Birde patronumuz mali muşavir ALLAH'dan işi detayıyla ögrenme fırsatım oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?