en iyisini yaparsın. inan hiç gerek yok böyle samimiyete ben şüpheciyim çünkü çevremde bu tip bikaç olay gördüm.
mesela komşumuzun okuldan arkadaşı başka şehirden iş içindi galiba bi sebepten geliyo kız da alımlı güzel bi kızmış. onun eşi de hoş bi adam. kadın davet etmediği halde gelip sizde kalırım işim bitene kadar filan demiş bi kaç kere böyle aniden gelip emrivaki yapmış.kadın da birşey diyememiş tabi. sonra eşi de misafir diye ilgileniyomuş sohbet filan. ama kadın komşumuzun eşine o kadar yakın davranıyomuş ki resmen asılıyomuş. gereksiz el temaslarında filan bulunuyomuş. mesela çakmağı alıp kendisi yakmıyomuş ta adamdan rica ediyomuş ateşi yakar mısın diye sonra adamın eline dokununarak sigarasını yaktırıyomuş yani temas halinde olmak için bahane yaratıyomuş. kadın bu tip birkaç şey görmüş zaten hissetmiş ama birşey de diyemiyomuş o kıza. eşine de diyememiş uyuyan yılanı uyandırma derler ya o hesap işte adam farketmesin yada açık açık durum belli olmasın diye.
kadın içeride yemek yapıyo kek börek yapıyo diğeri içeride kocasına asılıyo. bunu bildiği halde hiçbirşey diyemeyip mutfakta sinirinden çatlıyomuş kadın. kız hiç gelip yardım edeyim filan da demiyomuş hep kadının eşiyle sohbet ediyomuş.
o komşumuzda kızın çok güzel ve talep gören biri olduğunu ama hiçbir zaman mutlu ilişkileri olmadığını ve kendi mutluluğunu kıskandığını hissettiğini söylüyodu. bu yüzden böyle davranıdığını bildiğini söylüyodu. ama tepki koyamıyodı yine de kendi strese giriyodu o yüzden. ben de bu kızın o tip biri olabileceğini düşündüm birden.
Arkadaşınızın yerinde olsam hooop derdim bir yerden sonra ama işte insan konduramıyor..Bir de kendini küçük düşürme durumu var nasıl böyle birşey düşünürsün'e dönüyor olay...