- 2 Nisan 2018
- 13
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi Yasminneee
-
Hadi biri ikisi bakmadı hepsimi astigmat canımBende karsidakinin gozune pek bakamam neden bilmiyorum gozlerimde astigmat ve miyop var ondan mi acaba astigmat oldugu icin uzun sure ayni noktaya bakınca görüntü kayiyor gibi oluyor
Onu bilemiyorum kendi ustume alindim galiba bende bakmiyorum ya hahahahHadi biri ikisi bakmadı hepsimi astigmat canım
Bide bunun göz kırpmadan bakanları var o daha bir can sıkıcı:)Onu bilemiyorum kendi ustume alindim galiba bende bakmiyorum ya hahahah
Hele ki lenslerimi takmadiysam hic goremem ahhaha astigmat yuksek olunca goruntu karisik oluyo goz burun birbirine giriyoBide bunun göz kırpmadan bakanları var o daha bir can sıkıcı:)
Ne varki bunda ,benim patronlarımda öyle yere bakarak konuşurlar.Hicte niye öyle diye dert ermedim aksine gözünün içine içine bakması daha kötü bence.Kızlar merhaba;
Bizim işyerindeki kişiler dikkatimi çekti. Özellikle benle konuşurken gözlerime bakmıyor. Ya yere ya da iş tarif ediyorsa da işe bakıyor. Ve artık bu benim sinirimi bozmaya başladı.Sizden böyle birşey başına gelen var mı? Sizce nedeni ne olabilir?
Öyle mi diyorsunuz.Ne varki bunda ,benim patronlarımda öyle yere bakarak konuşurlar.Hicte niye öyle diye dert ermedim aksine gözünün içine içine bakması daha kötü bence.
Himm dert arıyorsanız kendinize ne diyeyim.Zor gercektenÖyle mi diyorsunuz.
Benim dert edeceğim tuttu o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?