İşyerimdeki kişiler

Ya bende gicik oluom ole kisilere.. surekli bakmak zorunda degil ama goz temasi onemli.. erkek kadin farketmez bakarim..

Onlar ya seni ciddiye almiolar ya da guvenleri yok

Bizimkilerde tam tersi bakıyor kalıyor sonra hocam dövmen güzelmiş ayy o hızma acıtıyor mu ben güya bişey anlatıyorum takıldıkları şeye bak. Millet takı toka derdinde :)

Ise odaklanmissam ben de kimsenin yuzune bakmam.
Konsantrasyonu bozuyor, odak kayiyor.

Bunun disinda tum ekibimi ara sira teker teker cagiririm yuzlerine bakarim kahve iceriz falan filan.

Ben de göze bakarak konuşamam. Başka yerlere bakarım, göz teması pek yapamam. Nadirdir yani.

Bakmamaları daha iyi değil mi? Yiyecek gibi bakmalarındansa.

bende müşterilerin gözüünün içine bakmam çünkü zamanla şaşı gibi oluyorum
Başka yere bakıyorum sonra dıyorum off müşteri yanlış anlıcak azcık bakıyorum . Sonra tekrar çekıyorum

Göz teması kurmayı sevmıyolardır

Ben de gözümü dikip bakamam ne var bunda?
Yapı meselesi bu..

Hele bilgisayarda çizim yaparken gelip soru soranlardan biri siz olsanız herhalde kafamı kırarsınız..
O anda o kadar konsantreyim ki kafamı çevirmeden cevaplıyorum.
Evet sinir bozucu olabilir ama kişisel almanız da çok komik bence..

Ise odaklanmissam ben de kimsenin yuzune bakmam.
Konsantrasyonu bozuyor, odak kayiyor.

Bunun disinda tum ekibimi ara sira teker teker cagiririm yuzlerine bakarim kahve iceriz falan filan.

Bir seferde toptan avans gibi diyorsunuz yani..

Ben bakamıyorum ya elimde iş varsa dinlerim kulağım oradadır ama çoğu zaman bakmam. Hatta o kişi de yaptığım işe bakmaya başlıyor.

,
Gülmeyen yüzünüzü güldürdüysem ne güzel.

Şu 3 kelimeyi nerede yazmışım diye durup aradım resmen..

Buradaymış.
4 paragraftan sadece buna takıldıysanız işyerindeki insanların bakışlarına takılmanız çok normal. İşiniz zor bence..

Şu 3 kelimeyi nerede yazmışım diye durup aradım resmen..

Buradaymış.
4 paragraftan sadece buna takıldıysanız işyerindeki insanların bakışlarına takılmanız çok normal. İşiniz zor bence..
'Fazla sevgiden zarar gelmez'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…