İşyerimin Teklifi

Bence kendinizi garantiye almak için nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bir avukata danışın gerektiği durumda hakkınızı ararsınız çünkü bı iş yeri sizin hakkınızı yiyecek gibi duruyor

Yarı zamanlıya geçerseniz maddi olarak aldığınız rakam yarıya inecek Kıdem ve ihbar tazminatlarınızda mı yarıya düşecek ?

Benim başımdan da buna benzer birşey geçti hemen çalışma bakanlığını aradım onlar yönlendirdi beni ve hiç bir sıkıntı yapamadım tavsiyem siz de arayın ordan Bilgi alın onlar doğru şekilde yönlendiriyor çünkü

Yarı zamanlıya geçerseniz maddi olarak aldığınız rakam yarıya inecek Kıdem ve ihbar tazminatlarınızda mı yarıya düşecek ?
Galiba öyle bir durum olacak. Sizi ücretsiz izne zorlama gibi bir hakları var mı ya. Hatta hamile personeli işten çıkarmaları hepten yasak. Siz çalışma baknligini arayıp danışın isterseniz

Galiba öyle bir durum olacak. Sizi ücretsiz izne zorlama gibi bir hakları var mı ya. Hatta hamile personeli işten çıkarmaları hepten yasak. Siz çalışma baknligini arayıp danışın isterseniz
Aynı fikirdeyim . Yaptıkları resmen hamile kadına mobing

Sizde mi hamileydiniz?
Yok ben hamile değildim ama bana da yarı zamanlı maaş 3 ay sgk kesintisi olacağını işlerinin kötü olduğunu bunu kabul etmeyen çıkabilir demişlerdi ben de etmedim aradım onlar anlatıyor şunu yaparsanız sizi tazminatsız atma hakları olur şöyle davranın Kanuni durumu herşeyi anlatıyorlar arayın yarın Bilgi versinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…