- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Nikon gelmedi aklıma kulaklarınızi cinlattim
Küfür etmedin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikon gelmedi aklıma kulaklarınızi cinlattim
ekmek de aldım çay servisi de yaptım tuvaletide cifledim muhasebe öğrenicem diye ofiste
kırtasiye malzemesi alırdım yanında çalıştığım mali müşavirimin çocuğunun okul taksitinide gider ben yatırırdım neredeyse iş öğretsin diye üstüne para bile verecek durumdaydım![]()
o zamanlar aylık 300 tl idi eve yürüyerek gider gelirdim hey allahım ne günlerdi
sanırım özellikle böyle yapıyorlar etrafımda kime sorsam o da bu yollardan geçmiş ,sabırlı olana iş öğretiyorlar kaçacak olana emek vermek istemiyorlar anladığım kadarıyla
benden sonra gelen kaç kişi girdi çıktı dayanamadı ben kalınca mecbur bana öğrettilersonra da ofisi bana bırakmaya başladılar ben açıp ben kapattım patron uğramıyordu bile çok gerekirse arayıp soruyordum
öyle göstermekle olacak şey değil amaofiste çalışmak istemiyorum. Burdan ayrılsamda yine şirkette çalışmak isterim.
isyerimde rahat. 2021 devirlerini yaparken bana göstermesini rica ettim.
tamam dedi ama tık yokİşte şirkette herkesin yaptığı bir iş var ve kimse kendi işini gösterip paylaşmak istemiyor doğal olarak
Ee teoride öğrensende pratik olmayınca maalesf olmuyor
evet eksik var tabii
sigortalarda bile sadece girişlerini yapabilmek değil çıkışlarına da hakim misiniz?
kimleri hangi koddan girebileceğinizi biliyor musunuz yoksa size şu personelin girişini şundan buradan yap diyorlarda öyle mi yapıyorsunuz bunlar önemli
vergiler ve beyannameler aslında sanıldığı gibi zor değil herşey düzgün girilirse eksik yoksa program zaten otomatik yapıyor da
dikkat etmeniz gereken şey defterdekiyle uygulamada siteye otomatik yönlendiriyor ya karşınıza çıkan tutar tutuyor mu en ufak yanlış hesap ceza almanıza neden olur benim başıma geldi
o yüzden işe çok hakim hepsini bilen insana beyanları yaptırırlar ,sigortada da öyle en ufak bir yanlışlık büyük cezaya sebep oluyor
bir muhasebeci olarak bu meslekten koşarak uzaklaşmanı tavsiye ediyorumMerhaba arkadaşlar
Ben büyük bir şirketin genel muhasebesinde çalışıyorum. Aslında işimi seviyorum fakat bir sorunum var. İşyerinde herkesin yaptığı iş var bunların dışına çıkıp kendini geliştime imkanım yok. Ben fatura alış-satışlarını işleyip, fatura kesip cari takıbı yapıyorum. Mesela bankaları işlemeyi, beyannameleri bilmiyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim. Genel muhasebede çalışan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Hayır ilk defa konu açtım.Aynı konuyu açmıştın
O bendimAynı konuyu açmıştın
O bendim![]()
Muhasebe geniş bir alandır canım, sonu yok yani,bence sen SMMM yanında çalış en iyi orda geliştirirsin kendini,hangi bölümden mezunsun bilmiyorum ama sınavada girersin,kazanırsın biraz inat etmen lazım ,eşimde biliyorum 3 ay eve gelmedi iş çıkışı dershane derken kazandı çok şükürBende işimi seviyorum. ama 3 yıldır daha fazla kendimi geliştirebilirdim diye düşünüyorum.
Peki size birsery sorcam ben fatura kesme alış- satış işleme - tahsilat bunları cok iyi biliyorum.
personel işlerinden sigorta girişleri yıllık izin girme bordroyuda yapabilirim.
geri kalan işleri pek bilmiyorum
vergiler beyannameler cok eksiğim var mı sizce
Evet konu çok benziyor. aradaki net fark sadece konu sahibi genel muhasebe, benim ise ön muhasebeydi.Aaa aynıydı valla sen sandım