İşyerinde benden hoslanan çocuğun davranislari

Puprple000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
182
71
28
Daha önce evlenip ayrıldım çalıştığım ortamda dile getirmiyorum pek. Şöyle soyleyim özellikle iş ortamında ciddi tavır sergiliyorum tabiki erkek arkadaşlarım vs var ama mesafeli davranıyorum benim tam zittim kızlarla makara yapan bir kadını nasıl mutlu edebileceğini bilen bir erkek var bana da diğer kızlarlar gibi davranmaya başladı gulduruyo vs tabi ben ciğerlerini bildiğim için bu çocuğu kaale almadım pek bu daha çok üstüme düşmeye başladı ilgiler vs arttı ve bana en sonunda açıldı. Benden yaşça üç yaş küçük ben ona guvenmedigimi ve güvenimi sarsabilecegini söyledim bı anda değişime uğramış gibi kız ortamından elini ayağını çekti ağır davranışlar sergilemeye başladı hatta yanlış anlaşılma olmasın diye beni de zor durumda bırakmayarak davranıyor. Ben kesinlikle üstüne dusmuyorum ama ilgisine hoşuma gitmiyor değil :) iki defa sosyal medyadan istek attı geri çevirdim sonra sonra eklestik falan ama hiç bir şekilde mesaj atmıyor numaramı vs istemedi buluşma teklifinde de bulunmadı. Bana karşı gercekten kendini ispatlama çabasında ve fark ediyorum da ama bu hep böyle iş ortamında gülüp eglenmekten ibaret olması kafamı kurcalıyor açıkçası benmi mesaj atsam diye düşünüyorum yada bu konuyu nasıl dile getirebilirim. Ve bu kişi evlenip bosandigimi bilmiyor eğer guvenirsem ve hayatımda olursa söylemeyi dusunuyorum.

Güvenmeyin.
Bana çok ciddi biri gibi gelmedi.
Bilmiyorum yanlış anlaşılmasın ama benden 3 yaş küçük birinden olabildiğince uzak dururdum çocuk avutma taraftarı olmadığım için .
Tamamen benim fikrim.
Başınızdan bi evlilik geçmiş olması, karşı tarafın bekar olmasına hiç değinmiyorum çünkü bu zamanla iki kişinin üzerinde konuşup anlaşması gereken bir konu.
O aşamaya gelip gelmeyeceğinizi ise zaman gösterir.
Kısmet ne diyelim.
Siz sadece temkinli davranın yeter.

Güvenmeyin.
Bilmiyorum yanlış anlaşılmasın ama benden 3 yaş küçük birinden olabildiğince uzak dururdum çocuk avutma taraftarı olmadığım için .
Tamamen benim fikrim.
Başınızdan bi evlilik geçmiş olması, karşı tarafın bekar olmasına hiç değinmiyorum çünkü bu zamanla iki kişinin üzerinde konuşup anlaşması gereken bir konu.
Kısmet ne diyelim.
Ya zaten bana karşı çok ağır davranıyor farklı ve tepkilerimden de çekiniyor sadece kararımı bekliyor kendine guvendirmek için çabalıyor ama hiç mesaj yazmamasi kafamı karistiriyor sormak istiyorum

Bence mesaj atmayın önce kactiniz şimdi kovalayacak misiniz bekleyin gözlemleyin .

Ya zaten bana karşı çok ağır davranıyor farklı ve tepkilerimden de çekiniyor sadece kararımı bekliyor kendine guvendirmek için çabalıyor ama hiç mesaj yazmamasi kafamı karistiriyor sormak istiyorum
Full taktik, tam taktik.

İş yerinden ya da sürekli gelip gidip hizmet aldığınız insanlarla ilişkiye girilmemesini öneririm. :KK53: Çünkü aynı naneyi yedim. Sonu berbat oluyor. Herhangi bir ayrılık durumunda iş yerindeyse köşe kapmaca oynuyorsunuz. Valla değmez ya. Uzak durun uzak, flörtü ortak çevreden olmayan biriyle yapmak daha mantıklı. Olmuyorsa çat diye kesiyorsunuz, mis gibi yolunuza devam ediyorsunuz. Bir daha görmüyorsunuz, bundan daha iyisi olabilir mi?

Güvenmeyin.
Tamamen benim fikrim.
Kısmet ne diyelim.
Bende kesinlikle yaşça büyük olsun istiyordum ama gerçekten olgun erkeklerin aşırı profesyonelce srfsizliklerine şahit oluyorum ki bunu dışardan gozlemliyorum evli adamların iş ortamındaki tavırları dedikodular vs dışardan çok olgun beyfendi ama kendisini asla ele vermiyor en azından bu cahillerin kaçari olmuyor biyerde yakaliyoruz :)

Ben o güven hissini sizden de alamadım karşıdaki erkek kişisinden de , medeni durumunuzu özellikle saklama fikri bana hoş gelmedi.
Saklamiyorum iş ortamında evlenip boşandım diye dile getirmem için abes bir durummu varda herkese anlatayım. Yakın arkadaslarima ve hayatıma girecek adama tabiki de anlaticam. Şuan çocuğa tam anlamıyla guvenmiyorken bu durumlada birlikte niyeti iyice karışır

O iş olmaz.
İnsan bir anda kendisini değiştiremez.
Köprüyü geçene kadar numara yapıyor.
Şu konuyu açtığına göre fikrini değiştirmeyi de başarmış.
Acilsan bile sizin olurunuz yok gibi.
İlk zamanlarda fazla zorlamissin,o ise olmadığı biri gibi davranarak seni elde edeceğini düşünüyor.
Kısaca vakit kaybı derim.İkiniz için de vakit kaybı.

Yazdıklarınıza göre ben de o hissiyatı alamadım. Bence taktik yapıyor olabilir sizi etkilemek için. Uzak durun derim. Zaten sizden o ışığı göremeyince eski moduna da dönecektir.

Back
X