İşyerinde benden hoslanan çocuğun davranislari

Hiç tekin değil.
Uzak durmanız dikkatini çekmiş. Evet dediğiniz an aynı adam geri gelir ben diyim. İki gün sonra zaten tutamazsınız. Başka biri radarına girer ve gider.

Saklamiyorum iş ortamında evlenip boşandım diye dile getirmem için abes bir durummu varda herkese anlatayım. Yakın arkadaslarima ve hayatıma girecek adama tabiki de anlaticam. Şuan çocuğa tam anlamıyla guvenmiyorken bu durumlada birlikte niyeti iyice karışır
ben olsam iş cevresinden biriyle yanyana durmazdim.

Ben o güven hissini sizden de alamadım karşıdaki erkek kişisinden de , medeni durumunuzu özellikle saklama fikri bana hoş gelmedi.
Ne yapsın kadın ya? Boşandım ben tabelasıyla mı dolaşsın? :KK53:
Medeni durumu bekar, bir şeyi sakladığı da yok. Ortada doğru dürüst bir ilişki girişimi de yok ki hayatındaki dönüm noktalarından bahsetsin kadın. Yaşanmışlıkları anlatmak için bile belli bir duruma gelmek lazım. Şu durumda hiç gereği yok bence.

Bende kesinlikle yaşça büyük olsun istiyordum ama gerçekten olgun erkeklerin aşırı profesyonelce srfsizliklerine şahit oluyorum ki bunu dışardan gozlemliyorum evli adamların iş ortamındaki tavırları dedikodular vs dışardan çok olgun beyfendi ama kendisini asla ele vermiyor en azından bu cahillerin kaçari olmuyor biyerde yakaliyoruz :)
3 yaş fark değil, bir araştırmada kimin büyük olduğu fark etmeksizin fark arttıkça boşanma oranlarının arttığı yazıyordu, burada en umursamayacak detay yaşlarınız. Nedense bu forumda 10 yaş büyük erkek çok normal görülürken 3 yaş küçüğe laf ediliyor. Çağ değişiyor, düşünme şekli de...

Medeni durumu bekar, bir şeyi sakladığı da yok. Ortada doğru dürüst bir ilişki girişimi de yok ki hayatındaki dönüm noktalarından bahsetsin kadın. Yaşanmışlıkları anlatmak için bile belli bir duruma gelmek lazım. Şu durumda hiç gereği yok bence.
Yani ben kendimi bekar görüyorum ama evlenip ayrılmam karşı taraf için sorun da olabilir zihniyeti de değişebilir hayatımdaki adamsa bunu dile getirim tavrına göre de yolları ayiririz özellikle tanıştığın her insanla evlenip ayrıldım muhabbetini dile getirmek saçma olur

Yani ben kendimi bekar görüyorum ama evlenip ayrılmam karşı taraf için sorun da olabilir zihniyeti de değişebilir hayatımdaki adamsa bunu dile getirim tavrına göre de yolları ayiririz özellikle tanıştığın her insanla evlenip ayrıldım muhabbetini dile getirmek saçma olur
Bizim toplumumuzda öyle herkese ilk etapta söylenmemesini tavsiye ederim. Didikleyen, niye boşandın diye soran vs. can sıkıcı olur bence. Millet dedikodu diye ölüyor zaten.

Sizden yeşil ışık aldığı an mesaj atıp,buluşmada teklif edecektir.
O bir avcı,sizi etkilemeye çalışıyor şuan.Erkeklerin klasik taktikleri işte.
Temkinli gitmekte fayda var.Tanımak istiyorsanız,bir sözünüz yada imaanız onu harekete geçirecektir.

Sizden yeşil ışık aldığı an mesaj atıp,buluşmada teklif edecektir.
O bir avcı,sizi etkilemeye çalışıyor şuan.Erkeklerin klasik taktikleri işte.
Temkinli gitmekte fayda var.Tanımak istiyorsanız,bir sözünüz yada imaanız onu harekete geçirecektir.
İlk tanistigimiz dönem beyfendinin sıcak kanlı davranışları hoşuma gitse de kesinlikle ciddiye almadım çünkü çocuğun kanı kaynıyor ve durumu kişisellestirmedim ama ben geri cekildikce hırstan ziyade sanki gerçek sevgiye ihtiyacı var da onu bende bulabileceğini düşünüyor sanırım

Bugün kızlarla olan diyologunu azalttın fark ettim dediğimde bana uzun biseyler anlattı kısaca beni senin şekillendirmeni istiyorum artık sendeyim gibisinden konuştu
tamam çocuk senden hoşlanıyor diyelim , sana bağlanıyor falan . boşanmaış olmanız sorun olduğunda geri çekildiğinde ne hissedeceksiniz. bence önce bu konuyu söyleyin bakalaım adam ne yapacak . ona göre karar verin . ilişkiye başladıktan sonramı söyleyeceksiniz

Ben pek dile getirmiyorum demiş konusunda dikkat ederseniz ( look at the tabela). Sanki yeri gelmiş de soylememiş diye anlıyorum o cümleden. Sizce de öyle değil mi ? Yani bu konuda muzdarip olmasa rahat olsa yazmazdi diye düşünüyorum.

İlk tanistigimiz dönem beyfendinin sıcak kanlı davranışları hoşuma gitse de kesinlikle ciddiye almadım çünkü çocuğun kanı kaynıyor ve durumu kişisellestirmedim ama ben geri cekildikce hırstan ziyade sanki gerçek sevgiye ihtiyacı var da onu bende bulabileceğini düşünüyor sanırım
Genç bir adamın çok sulu hareketleri yoksa,kızlarla iletişim kurmaya çalışması,seviyeli sohbetler etmesi,bana göre normaldir.O da insanları tanımak isteyebilir.Tabii bunda bir ölçüde olmalı.
Ne kadar zamandır aynı iş yerinde birlikte çalışıyorsunuz?

Ben pek dile getirmiyorum demiş konusunda dikkat ederseniz ( look at the tabela). Sanki yeri gelmiş de soylememiş diye anlıyorum o cümleden. Sizce de öyle değil mi ? Yani bu konuda muzdarip olmasa rahat olsa yazmazdi diye düşünüyorum.
İşte ben de diyorum ki niye dile getirsin? Yeri niye gelsin ki böyle bir konunun. İş arkadaşı demek her zaman yakın arkadaş tanımına uyan kişiler demek olmuyor. Bazılarımız için günün belli bir saati bir arada bulunduğumuz şahıslar oluyor, o kadar. İş ortamında söylemek istememesini anlıyorum, fazla özel bir bilgi. Bu flört girişiminde bulan kişiye de güvenemediğinden anlatmaması çok normal ve haklı bence.

Yani niye güvenilmesin anlamadım. Arkadaş canlısı şen şakrak biridir siz öyle deyince de yanlış anlaşıldığını düşünüp ortamdan geri çekmiştir kendini. Sizden çekindiği için de mesaj atamıyordur. Siz yazmayın ama yüz yüze geldiğinizde selamlaşıp sohbet ederseniz o yazar size.

Daha önce evlenip ayrıldım çalıştığım ortamda dile getirmiyorum pek. Şöyle soyleyim özellikle iş ortamında ciddi tavır sergiliyorum tabiki erkek arkadaşlarım vs var ama mesafeli davranıyorum benim tam zittim kızlarla makara yapan bir kadını nasıl mutlu edebileceğini bilen bir erkek var bana da diğer kızlarlar gibi davranmaya başladı gulduruyo vs tabi ben ciğerlerini bildiğim için bu çocuğu kaale almadım pek bu daha çok üstüme düşmeye başladı ilgiler vs arttı ve bana en sonunda açıldı. Benden yaşça üç yaş küçük ben ona guvenmedigimi ve güvenimi sarsabilecegini söyledim bı anda değişime uğramış gibi kız ortamından elini ayağını çekti ağır davranışlar sergilemeye başladı hatta yanlış anlaşılma olmasın diye beni de zor durumda bırakmayarak davranıyor. Ben kesinlikle üstüne dusmuyorum ama ilgisine hoşuma gitmiyor değil :) iki defa sosyal medyadan istek attı geri çevirdim sonra sonra eklestik falan ama hiç bir şekilde mesaj atmıyor numaramı vs istemedi buluşma teklifinde de bulunmadı. Bana karşı gercekten kendini ispatlama çabasında ve fark ediyorum da ama bu hep böyle iş ortamında gülüp eglenmekten ibaret olması kafamı kurcalıyor açıkçası benmi mesaj atsam diye düşünüyorum yada bu konuyu nasıl dile getirebilirim. Ve bu kişi evlenip bosandigimi bilmiyor eğer guvenirsem ve hayatımda olursa söylemeyi dusunuyorum.
Cıks güvenemedim ben :D İspatlama çabası da sadece göstermelik gibi geldi ön yargılı olabilirim sonuçta tanımıyorum ama anlattığınız karakteri bu şekilde düşünüyorum ben :)

İşte ben de diyorum ki niye dile getirsin? Yeri niye gelsin ki böyle bir konunun. İş arkadaşı demek her zaman yakın arkadaş tanımına uyan kişiler demek olmuyor. Bazılarımız için günün belli bir saati bir arada bulunduğumuz şahıslar oluyor, o kadar. İş ortamında söylemek istememesini anlıyorum, fazla özel bir bilgi. Bu flört girişiminde bulan kişiye de güvenemediğinden anlatmaması çok normal ve haklı bence.
Bilmediğim bir şey yazın lütfen .

Dışarda kıtlık mi var arkadaşlar bu ikinci is yerinde flört konusu. Is yerinde herkesle samimi olan erkeklerden özellikle uzak durun zaten. Adam kalabalık olsun, el altında biri daha olsun diye eklemiş işte. Muhtemelen senden o ışığı görmüş dursun bakalım burada diye oltayı atmış. Is yerinden sevgili olma fikrine kapalıyım ama olacaksa da sadece işiyle ilgilenen, ciddi bir adamla hiç beklemediğiniz anda gercekten kıvılcımlar çıkaran bir etkileşim falan olursa olma ihtimali var onun dışındakiler ise oynamaya gelen tipler aman uzak durun böyle boş heriflerden. İşinize gücünüze bakın kimseye yeşil ışık yakıp iş ortamında milletin ağzına laf vermeyin. Hele ki ofis ortamıysa ofis dedikodusu hiç çekilmez

Back
X