İşyerinde benden hoslanan çocuğun davranislari

Bende kesinlikle yaşça büyük olsun istiyordum ama gerçekten olgun erkeklerin aşırı profesyonelce srfsizliklerine şahit oluyorum ki bunu dışardan gozlemliyorum evli adamların iş ortamındaki tavırları dedikodular vs dışardan çok olgun beyfendi ama kendisini asla ele vermiyor en azından bu cahillerin kaçari olmuyor biyerde yakaliyoruz :)
Akıl yaşta değil baştadır, erkekler yaş aldıkça olgunlaşır inancı mit bence. Bazı 25 yaşındakiler bazı 40 yanındakilerden daha olgun. Kişinin kendisinde bitiyor

Daha önce evlenip ayrıldım çalıştığım ortamda dile getirmiyorum pek. Şöyle soyleyim özellikle iş ortamında ciddi tavır sergiliyorum tabiki erkek arkadaşlarım vs var ama mesafeli davranıyorum benim tam zittim kızlarla makara yapan bir kadını nasıl mutlu edebileceğini bilen bir erkek var bana da diğer kızlarlar gibi davranmaya başladı gulduruyo vs tabi ben ciğerlerini bildiğim için bu çocuğu kaale almadım pek bu daha çok üstüme düşmeye başladı ilgiler vs arttı ve bana en sonunda açıldı. Benden yaşça üç yaş küçük ben ona guvenmedigimi ve güvenimi sarsabilecegini söyledim bı anda değişime uğramış gibi kız ortamından elini ayağını çekti ağır davranışlar sergilemeye başladı hatta yanlış anlaşılma olmasın diye beni de zor durumda bırakmayarak davranıyor. Ben kesinlikle üstüne dusmuyorum ama ilgisine hoşuma gitmiyor değil :) iki defa sosyal medyadan istek attı geri çevirdim sonra sonra eklestik falan ama hiç bir şekilde mesaj atmıyor numaramı vs istemedi buluşma teklifinde de bulunmadı. Bana karşı gercekten kendini ispatlama çabasında ve fark ediyorum da ama bu hep böyle iş ortamında gülüp eglenmekten ibaret olması kafamı kurcalıyor açıkçası benmi mesaj atsam diye düşünüyorum yada bu konuyu nasıl dile getirebilirim. Ve bu kişi evlenip bosandigimi bilmiyor eğer guvenirsem ve hayatımda olursa söylemeyi dusunuyorum.
İnat edip sadece elde etmeye odaklanmış da olabilir. Doğru düzgün tanımadığı birisi için tüm kişiliğini değiştiren birisine güvenmezdim şahsen

açıkçası benmi mesaj atsam diye düşünüyorum yada bu konuyu nasıl dile getirebilirim. Ve bu kişi evlenip bosandigimi bilmiyor eğer guvenirsem ve hayatımda olursa söylemeyi dusunuyorum.
Ulaaan bu erkekler varyaa.. Oltayı atmış balığı yakalamış. Kardeşim önce adım attı sana sonra baktı ki sen geri çektin bu sefer farklı yollardan seni elde etmeye çalıştı. O sinyali aldı senden. Sonra kendini geri çekti. Şimdi senin adım atmani,ayağına gitmeni bekliyor. Biz buna avcı,sırtlan erkek modeli diyoruz. Sen adım atınca seni elde edecek. İstediğini alacak sonra elveda diyecek. Yaa normal bir erkek ayak oyunlarına gitmez. Ne işe söyler. Tecrubelisiniz de nasıl böyle tav oluyorsunuz. Hani başınızdan evlilik geçmemiş desem bu ayak oyunlarını anlamazsınız da evlilik yaşamış birinin anlaması lazım.

Back
X