İşyerinde corona vakası var ama hala işe gidiyoruz

Ben de bilmiyorum ve patrona, patrona bu hakkı verenlere acayip sinirliyim. Canımızın zerre değeri yok.
Karantinayı ihlal edenleri ihbar edebilirsiniz, halk sağlığını tehlikeye atıyorlar.
184 u arayın, bilgilendirme yaparlar.
Bunun dışındakileri bilmiyorum.
1500 kişilik iş yerinde sizi kim bilsin, sosyal medyaya duyurun.

Canım böyle bir dönemde sonuç alacağını asla düşünmüyorum. Çünkü artık herkes canının derdinde şikayet edecek makam bile bulamazsın tavsiyem isten çıkma imkanın varsa cik. Annem sağlıkçı ama istifa hakkı bile yok sende en azından o var

Kredi ödüyorum kendim çıkarsam tazminat, işsizlik maaşı olmayacağı için pek mümkün değil. 💔

Zaman kaybetmeden 184 ü arayip sikayet edin. Onlar size gerekli yonlendirmeyi yapar. Saglik Bakani her aksam bosuna mi kendini parcaliyor, bir de bunlara tani konmus. Bu ne bencilliktir ya!! Ayrica isim vermek zorunda degilsiniz ifsa olmazsiniz.

Twitterde etiketleyerek bakani, ünlüleri yaz. Kendin gibi yazma, bir arkasimin çalıştığı yerde gibi yaz firma ismide ver

184 ü arayın yada verin ben ararım ciddiyim bu virüs oyun değil alacaklarsa da alsınlar

Fenomen sayfalarına yaz yada show habere kafa radyoya felan

Merhaba kurumunuzda görev yapmakta olan iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi ile lütfen temasa geçiniz. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanununda her çalışanın kendini güvende hissetmediği durumlarda çalışmaktan kaçınma hakkı olduğu açıkça belirtilmektedir. Kurumunuzun yeterli güvenlik tedbiri almaması sebebiyle çalışanların hastalığa yakalanmasının iş kazası olarak değerlendirilmesi yüksek ihtimal dahilindedir. Lütfen sessiz kalmayın, güvenlik tedbiri talep ettiğiniz için işten çıkarılmazsınız. Çıkarılsanız dahi işe iade davasıyla tüm haklarınızı fazlasıyla alıp işinize geri dönebilirsiniz, tabi hala böyle bir kurumda çalışmak isterseniz. Sağlıkla kalın:)

Sizin şirkette bu olmuş
9f61f02085c3029e6ee167157b78c58c.webp

Twitter da yazma birkaç kişi oyle yaptı işinden oldular
Direkt 184 ü ara onlar yonlendirir

Ya direkt ara 184 ü. Şimdi ben bunu yazacağım ama şartlarınıza göre değerlendirin. Ben olsam önceden de yazdığım gibi şikayetimi ederdim. İşimden olmaktan da korkmazdım çünkü zaten insana değer vermeyen bir firmada çalışmak istemezdim.

Ya direkt ara 184 ü. Şimdi ben bunu yazacağım ama şartlarınıza göre değerlendirin. Ben olsam önceden de yazdığım gibi şikayetimi ederdim. İşimden olmaktan da korkmazdım çünkü zaten insana değer vermeyen bir firmada çalışmak istemezdim.

Normal şartlarda ben de korkmam. Ama kredi ödüyorum o gözümü korkutuyor

Direk sağlık bakanlığına şikayet edin onlar ilgileniyor direk.
Bizde yurtdışından gelen bir personelimiz uyarılara rağmen evinde karantinayı reddetti.
Şikayet ettik saat başı arayıp durumunu kontrol etmişler. Tabiki kimin şikayet ettiğini bilmiyoe hala daha :)

Tedavi suresi ne kadarmis genelde arkadaslar bilen var mi? Kisiden kisiye degisiyordur buyuk ihtimalde. Bir de iyilesip tekrar yakalanma riski yok muymus?

Pess... kaç tane insanın vebaline girecekler ya böyle sorumsuzluk olmaz.
Allah korusun biri kapsa iş yerinde evine çoluğuna çocuğuna anne babasına veya yaşlı komşusuna bile taşıyıcı oluyor ama alakası olmayan o komşunun belki ölümüne sebep olacak resmen vebal. Ekmek parası için gidiyorsunuz haklısınız ama şikayet etmek en doğru karar vicdanen...

Gonullu karantina boyle bir şey. 14 gun kuralı yok bazılarına. O yüzden nasıl hala testi pozitif çıkanları rahat rahat evlerine yollayabiliyorlar anlamis değilim.

Üretim üretim üretim
Ekonomi ekonomi ekonomi
Kampanya kampanya kampanya
Siyaset siyaset siyaset ....
Dünya önce sağlık önce vatandaşım derken bizim geldiğimiz nokta bu❗❗❗

Adınızı gizli tutun özel numaradan arayın

Yalniz aklıma takıldı, tani konmuş birisine hadi sen git evde iyileş demiyorlar karantinaya alıp ya görevli hastaneye göturuyorlar yada bulunduğu hastanedeki covid19 icin ayrılmış bölümlerde tedavi oluyorlar. Kaçmış mi bu kişi?

Yalniz aklıma takıldı, tani konmuş birisine hadi sen git evde iyileş demiyorlar karantinaya alıp ya görevli hastaneye göturuyorlar yada bulunduğu hastanedeki covid19 icin ayrılmış bölümlerde tedavi oluyorlar. Kaçmış mi bu kişi?
eve gonderilenler varmis hafif geciriyorsa bir kac kisi daha yazmisti

Back
X