Karantinayı ihlal edenleri ihbar edebilirsiniz, halk sağlığını tehlikeye atıyorlar.Ben de bilmiyorum ve patrona, patrona bu hakkı verenlere acayip sinirliyim. Canımızın zerre değeri yok.
Canım böyle bir dönemde sonuç alacağını asla düşünmüyorum. Çünkü artık herkes canının derdinde şikayet edecek makam bile bulamazsın tavsiyem isten çıkma imkanın varsa cik. Annem sağlıkçı ama istifa hakkı bile yok sende en azından o var
Ya direkt ara 184 ü. Şimdi ben bunu yazacağım ama şartlarınıza göre değerlendirin. Ben olsam önceden de yazdığım gibi şikayetimi ederdim. İşimden olmaktan da korkmazdım çünkü zaten insana değer vermeyen bir firmada çalışmak istemezdim.
Haklısınız. O konuda bir şey diyemeyeceğim maalesefNormal şartlarda ben de korkmam. Ama kredi ödüyorum o gözümü korkutuyor
eve gonderilenler varmis hafif geciriyorsa bir kac kisi daha yazmistiYalniz aklıma takıldı, tani konmuş birisine hadi sen git evde iyileş demiyorlar karantinaya alıp ya görevli hastaneye göturuyorlar yada bulunduğu hastanedeki covid19 icin ayrılmış bölümlerde tedavi oluyorlar. Kaçmış mi bu kişi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?