işyerinde dışlanıyorum:(lütfen yardım edin

Doğrudan şahsınıza söylemiyorum ama kendinizi iyice süzgeçten geçirdiniz m ? Bazen bilmeden karşımızdakileri kırabiliyoruz Bir bayan arkadaşım sürekli iş yerinde herkesin ona kötü davrandığını söylüyordu. Onu yakından tanıyınca sorunun onda olduğunu farkettim. Çünkü beni de ciddi anlamda sinirlendiren davranışları oluyordu. En basiti kafasına göre program yapıp beni dahil etmesi, yemeğe gittiğimizde yiyemediği şeyler için beni yemeye zorlaması, her gittiğimiz yerde insanlara şüpheyle yaklaşıp hep kendinin haklı olduğunu sanması vs.
O yüzden diyorum kendinizden eminseniz onları gözlemleyin sonuçta aynı iş yerinde çalışıyorsunuz tartışıp, soğuk davranıp arayı germek yerine onların dikkatini çekebileceğiniz özelliklerinizi ön plana çıkarın. Nefret edilen biri yerine gıpta edilen biri imajı çizmek çok daha iyi sonuç verir.
Kendimde bir suç bulamıyorum ki:( kimseyle tartışmıyorum yada ne biliöm hep uzlaşmacı yaklaşıyorum.Bendeki sorun ne olabilir çok merak ediyorum:( aslında hep kendime eleştri getiririm böyle zamanlarda bulamıyorum sorun ne:(

müdürünüzle ne konuştunuz tam olarak? yüzüme bakmadan konuşuyolar filan mı dediniz?
Evet selam veriyorum almıyorlar dedim.Yüzüme bakmıyorlar dedim.Kendi içimde iki üç aydır çözemeye çalıştım ama çözemeyince size gelmek durumunda kadlım deidm:O da kendi arnaızda çzöün dedi:) SOn gelen benim diğer 4 kız kendi aralrında ikişerli ahbaplar zaten ben her halükarda 1-0 yeniktim:(

Size kötü davranan insanları neden önemsiyorsunuz ki...koca koca insanlar ayıp ama yuzunuze bakmıyorlarsa sizi yok sayıyorlar demektir sizde onları yok sayın.is geregi konuşun ama is disinda gerekmedikce konuşmayın.Allah yardımcınız olsun
Artık öyle yapıyorum ama bu beni geriyor açıkçası:(

Bol erkekli bir birime geçin:KK70:
Allahtan çalışma odamda tekim.. Yoksa cidden bende dayanamazdım.
Daha önceki kurumda 3 kadın 2 erkektik . Kadınlar yüzünden işi bıraktım. Artık bıktırmışlardı.
Daha yeni öyle biryerden geldim ve maalesef onlar da iş göstermiyorlar ve kadın hiçbirşeyi beceremez gibisindne aşağılıyorlar:bence ben hayatı beceremiyorum galiba

Evet selam veriyorum almıyorlar dedim.Yüzüme bakmıyorlar dedim.Kendi içimde iki üç aydır çözemeye çalıştım ama çözemeyince size gelmek durumunda kadlım deidm:O da kendi arnaızda çzöün dedi:) SOn gelen benim diğer 4 kız kendi aralrında ikişerli ahbaplar zaten ben her halükarda 1-0 yeniktim:KK43:

böyle bi durumu müdürlü paylaşmanız çok saçma değil mi sizcede? iş konusunda sizi yavaşlatmıyolarsa, zor durumda bırakmıyolarsa müdür ne yapabilir? kenara çekip arkadaşınızı dışlamayın diyecek hali yok ya.

böyle bi durumu müdürlü paylaşmanız çok saçma değil mi sizcede? iş konusunda sizi yavaşlatmıyolarsa, zor durumda bırakmıyolarsa müdür ne yapabilir? kenara çekip arkadaşınızı dışlamayın diyecek hali yok ya.
Hayır aslında direk yapılması gerekn budur .Ayrıca bana inatlarına işimi de yavaşlatıyorlar:bildiklerini de bilmiyorum deyip yalan söyleyip işi yokuşa sürüyorlar: Bu durum mobbinge giriyor ve Bunu yönetiicnin çözmesi gerekiyor:nasıl orasını bilemediği için o da çözmüyor.Ekip sinerjisinin olmamaıs işi inanılmaz yavaşlatıyor

Artık öyle yapıyorum ama bu beni geriyor açıkçası:KK43:
Gerilememeye çalışın elinizden geldiğince, yaptıkları ayıp koca koca insanlar kimbilir belki bir zaman sonra kendi aralarında problem size izlemek düşer

Bu yüzden bütün çalışma arkadaşlarım erkek olduğu için mutluyum.Siz ne yaparsanız yapın anlasamazsınz.Kadınlar birarada zor calisir canm ya.
Cidden çalışmayı en çok sevdiğim yer erkek öğretmenle dolu bir köy okuluydu
O beni şikayet eder mi kıyafetimi nasıl buldular arkamdan ne konuşuyorlar gibi dertlerim yoktu
Şimdi kadının çok olduğu bir merkez okuldayım çalışma ortamı berbat

Cidden çalışmayı en çok sevdiğim yer erkek öğretmenle dolu bir köy okuluydu
O beni şikayet eder mi kıyafetimi nasıl buldular arkamdan ne konuşuyorlar gibi dertlerim yoktu
Şimdi kadının çok olduğu bir merkez okuldayım çalışma ortamı berbat
Neden kadınlar böle peki?Yıllardır cevabını bulamadm.Bense ofise bir bayan daha alınsın diye takla atıorm.Kadının kadına düşman olması şaşırtıcı cidden.

Neden kadınlar böle peki?Yıllardır cevabını bulamadm.Bense ofise bir bayan daha alınsın diye takla atıorm.Kadının kadına düşman olması şaşırtıcı cidden.
Bende bulamıyorum
O onun kocasını kıskanır diğeri evini parasını kıyafetini
biri biriyle kankadır gelenlere huzur vermezler
Bir türlü anlamadıkları şey de çalışma ortamında anlamsız kıskançlıklar rekabet tüm ortamı bozar bu da sana stres olarak geri döner
Aman aman iş yerini hiç bozmayın gelmesin kadın çalışan falan

Bende bulamıyorum
O onun kocasını kıskanır diğeri evini parasını kıyafetini
biri biriyle kankadır gelenlere huzur vermezler
Bir türlü anlamadıkları şey de çalışma ortamında anlamsız kıskançlıklar rekabet tüm ortamı bozar bu da sana stres olarak geri döner
Aman aman iş yerini hiç bozmayın gelmesin kadın çalışan falan
Arada bir stajer kızlar gelio sevindirik oluom:halay:

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim cevapladığınız için
insanlık ölmemiş demek

İşe odaklan.

Yine de samimiyet ve güleryüzü eksik etme.

Asla Müdür'e vs şikayet etme.

Çalışmana bak gerisi hikaye.

Bende işyerinde çok kimseyle muhattap olmam.

dışlasınlar bakalım.ne olacak. siz de hiç umursamayın
kendi sosyal çevrenizle görüşün. işinizi yapın çıkın.
zaten işyerinde samimiyet iyi olmaz.sonu hep dedikoduya varır.

Cnm benim yaşadıklarımı bilsen benim konularımı oku hep beraber dopumgünleri mi kutlamadılar iftira mı atmadılar dünkü düşmanlar kanka oldu 10 aydır tek başımayım ben çok acı çektim çok inan seni anlıyorum ama sen yolundn şaşma işyerinden dostluk da bekleme binde bir oluyormus anladım çok acı ah bir yazsam offff

Merhaba yaklaşık altı yıldır kurumsal bir firmada çalışıyorum. Önceki birimimde mobbing ve işi sevmediğim halde 5 yıl kaldım. Bu birime geleli altı ay oldu ve dışarda kalan ben oldum? Herkese güleryüzlü olsam da hoş muhabbet etsem de en başta hiçbir sorunum yoktu.5 kişilik kadınlardan oluşan bir birim:KK43: 2 si ile nasıl oldu bilmiyorum ters düştüm : sallamadım diğer ikisi ile iyi anlaşmaya başladım.;bayağı iyi gidiyorduk bıçak keser gibi bir anda onlar da ters davranmaya başladı ? ki diğer iki dedikoducu yalancı üçkağıtçılaırn bi halt yemesi olduğunu düşünyorun( bu konuda geldikleri yerde adları çıkmış). Yanlız kaldım :birşey soruyorum yüzüme bakmadan cevap veriyorşar muhabbet açmaya çalışıyorum kısa cevaplar veriyorlar. O kadar huzursuzum ki ilaç kullanmaya başladım! Ama hiç umrumda değil gibi yapmaya çalışıyorum. Çabalamak da yordu açıkçası beni: iletişim kurma çabası; bıktım artık hiçbiriile konuşmak istmeiyorum. Modumu çok düşürüyorlar;Burdaki işi sevdim müdürümü de sevdim: daha yeni bu birime geçmişken bir daha birim düeiştirmek ve yeni bir ortama girmek istemiyprum .Lütfen hanımlar tecrübesi olan paylaşsın? Ne yapmalıyım? Nefes alamıyprum artık; Bu arada müdürümle durumu konuştum kendi aranızda halledin dedi;sorunu konuşsam belki bunu koz olarak kulanacak insanlar olduklarını düşünyüorum ; konuyu açamıyorum da:KK43:
iyi insan olsalar ya da karakterli başkasını dinleyip karar kılmazlar!!!
Her işte aynı sorunlar var malesef.Bende 5 yıldır calısıorum.200 kısilik bır ortam .İşten çıkmayı dusunuorum.Oyun yapanlar kazanıo.Insanlar haklının degıl guclunun yanında.Allahım işinde hayırlısını versın.Ben ısten cıkıorum cagrı merkezı sektoru ve çok zor .5 yıl huzmet verdım artık gıtmıo.Daha oncede cıkmayı dusundum borcum vardı .Ama bana bır getırısı yok.Dedıkodu yalan yılan o kadar cokkı.Herkes dıokı her ortam boyle .Bılmıorum.Allah her seyın hayırlısını versın gercekten.Siz işinize bakın.Eger tutunacak bır dalınız varsa ınsanları onemsemeyın.Bılıorum cok zor ama .Benım sebeplerım var cıkmak ıcın.Radyosyon sureklı stres

Back
X