İşyerinde düştüğüm mide bulandırıcı durum.

Çaycı ,temizlikçi ,açşı,tehlikeli insanlar
Olmayan dedikodu yayarlar bence niyetini öğren neymiş gerekirse fırçala bunlara mesafeli yaklaşmak şart
 
Ne kadar iğrenç bir işyeri
Yerinde olsam kimse ile muhattap olmazdım orada ne çaycı ne diğeri
Bir daha benzer bir şey derlerse de yanımda “ ne demeye çalışıyorsun , açık konuş “ derim
 
Çaycıya ayar oldum.sanki totosundan uyduruyor sana yürüyor gb geldi.
Senden çıkmasın beklediğim bir kaç şey var nedemek?
 
Çaycıya ayar oldum.sanki totosundan uyduruyor sana yürüyor gb geldi.
Senden çıkmasın beklediğim bir kaç şey var nedemek?
Ben olayın şokuyla x kişiye sinirlendim abiye de dedim ya nasıl olur böyle bişey falan.bana dedi guleryuzlusun ondan bile anlam çıkarır insanlar.dedim sana yapmış şakayı sen de uslu durmuyosun dmeek mi bu ne alaksi var ne haddine. Ama beni çok sıkı tembihliyor kimseye deme diye.dedim neden bu konuda susmami bekliyorsun ben nasıl sindireyim bu konuyu.dur diyo o çok hata yapiyo gerekirse ben hepsini birleştirip müdürle konusucam.
 
Bu arada yorumları okudum herkes çaycıdan yana oyunu kullanmış.bu irkekler neye giriyordu ostropoz mu neydi girmiş olacak ki genç bir kadına yav..ıyor.(boşluğa Ş harfi geliyor)
 
Ooo pozisyona bak müdüre gidip şikayet ediyor.ukala sapık
 
Hadsiz ya evli bir kadına nasıl böyle bir yakıştırma da bulunuyor ne hakla .. hayır bekar olsan çaycı da bekar olsa belki gizlice der hadi neyse denir de alalen evli insanlara yapılacak şaka değil
 
Ikisiyle de muhattap olmayın. Ikisi de densizin önde gideni. Evli kadına "seni kiskanıyor" demekte başka yerlere çekilebilir. Azcık adam olsaymışta sana yetiştirmek yerine adamın ağzının payını o anda vereymiş. Ne münasebet gelip sana söyleyip aman duyulmasın edilmesin demesi. Ne yapacakmışsın peki sen bu bilgiyle? Bir de sana akıl vermek ona mı düşmüş; yok güler yüzlüsün şöyle böyle. Ne üzerine vazife? Denyolar.
 
Erkek çirkinliği yaşadığınız durum.Çalışma arkadaşınız boşbogazlik yapıp çaycıya espri amacı ile söylemiş olabilir.Seviyesiz muhabbete meyillidir maalesef erkekler.Sonrasında çaycının tutumu ve güler yüzlüsün dikkat et demesi yaşanılan duruma ilişkin çok tutarsız.X bey lütfen çok yakışıksız oldu deyip konuyu kapatabilirdi.Hatta sizinle gelip konuşmayabilirdi.Niyeti kötü olmasa bile belli ki çok cahil.Biri iğrenç biri cahil .Mesafe koyun işinize bakın ama gözlemleyin.Bu ve benzeri bir davranışla tekrar karşılaşırsanız o zaman konunun muhattapları kimse yüzleşirsiniz .
 
Meslek ayrımı yapıyorcular yürümesin bana ama,
Bir kurumda çaycı, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi vs her yere giren çıkan herkesi gören insanlardır. Her muhabbeti ucundan da olsa bilirler. Bu yüzden “abi” “abla” gibi sözcükler eklemeyin hitabınıza. Bey ya da hanım kullanın, samimi olmayın. Günlük hayatınız ya da iş arkadaşlarınız hakkında konuşmayın.
 
Erkek egemen bir iş grubunda 21 yıldır çalışıyorum.Erkekler abi , babam gibisin dedikleriniz dahil biraraya gelince ortamdaki bütün kadınlar hakkinda yorum yaparlar.
Memeniz, kalçaniz, tas gibisinizdir, yada değil yüzü güzel vücut eh iste vs gibi yorumlarla kendilerini ERKEK hissederler.Itiraz edenler olacaktir.Istisnar vardir belki.Ama çoğunlukla böyle olur.Hatta devaminda siz güler yüz gösterdikce yüz bulup istesem Ver.. gibi aşağılık dedikodulara devam ederler.
Kimseyle yüz göz olmayin.İsinizi yapıp gerektiği kadar diyalog kurun.Ben olsam konusulanlar hakkinda hic birsey söylemezdim.Kabul etcek halleri yok sonuçta.Hic muhatap olmayin.
 
Arkadaşlar siz bu konuya nasıl yorum yapabildiniz?

Ben üç kere okudum anlamadım, çaycı abi ne demiş? Sorun bende sanırım.
 
Arkadaşlar siz bu konuya nasıl yorum yapabildiniz?

Ben üç kere okudum anlamadım, çaycı abi ne demiş? Sorun bende sanırım.
Sanki iş arkadaşının ilgisi varmış gibi yorum yapmış konu sahibine ki konu sahibi evli çayını vrt git ne diye yorum yapar ukala sapık çaycı ben öyle anladım
 
Ne demiş ki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…