İşyerinde düştüğüm mide bulandırıcı durum.

Dikkate almayın ama dikkatli olun.

Hepsinin böyle olduğuna inanmak istemiyorum ama pislikler ya gerçekten. Bir defasında da benim çok sevdiğim ve güvendiğim arkadaşlarım başka bir arkadaşımızın hamile olduğunu duyduklarında ooo tatilde enişte boş durmamış deyip kahkahalarla gülmüşlerdi. Sözde hepsi bacım diyorlardı o kıza. O kadar bozuldum ki o olaydan sonra hepsinden tiksindim. Üzülmesin diye kıza da bir şey söyleyememiştim, yine başka bir gün başka bir erkek arkadaş sen hepimizin bacısı yerindesin sana öyle düşüncemiz asla yok ama bi kadın elbise falan giyse açık giyse ister istemez istediğin kadar arkadaşın olsun erkek olunca gözün kayıyor demişti. Bu laf resmen travmam oldu senelerdir iş yerinde bir defa elbise giymedim, giyemedim. Aklıma sürekli erkeklerin pis fikirle benim vücudumu, hatlarımı yorumlama ihtimali arkamdan yürürken bakma ihtimalleri geliyor. İş dışında bunu aşabildim belki ama iş yerinde erkeklerin çoğunlukta olduğu ortamda ben özgürce hareket edemiyorum malesef bu sapık zihniyet yüzünden. Kimseyle gereğinden fazla samimi olmamak lazım

Ben de yasadiklarimdan, gorduklerimden sonra artik tiksiniyorum bunlardan. Biz kadinlar sokaga ciktigimizda yasli teyze goruyoruz, yasli amca, anne, cocuk, genc kiz vs. bunlarsa “ bununla yatilir, bununla yatilmaz” diye bakiyorlar.

Kiyafet konusunda da sizinle ayni dusunuyorum maalesef. Gecen aylarda bir konu acmistim. Calistigim yerde babamdan buyuk yasli bir bunak bana kafayi takmisti. Evli ve muhtemelen benden buyuk cocuklari bile vardir. Resmen travma oldu ve ben de artik eskisi gibi giyinip, makyaj falan yapmak istemiyorum. Ve evet dediginiz gibi asiri midemi bulandirmisti ve halen de bulandirir, bu kart esek beni kafasinda hayal etmis diye

Allah bizi yaratip dunyaya gondermis, bu sapiklari da basimiza bela etmis.

Kendinizi suçlamayın lütfen siz en doğruda olsanız takacak bir kulp bulurlar ama bu içlerinde en hoş olmayanı hemde evli çocuklu kadın için
siz daha da mesafe koyun gerekirse merhaba günaydın iyi günler cümlesi bile kurmayın
işiniz için konuşmanız gerekiyorsa bu densizlerle gayet profesyonelce işinizi sorun ve geri çekilin
Hadsizler

Bu tarz olaylari konuşup dillendirirsrniz uzar büyür bence ortada sorun yok birinin densizce konuşması ilk defa olmussa duymazdan gel.
Seni taniyan tanimistir zaten .

çaycı abi daha sıkıntı geldi bana .

Bence asıl çaycıya dikkat edin, ortalık karıştırmaya çalışıyor gibi.
Muhtemelen x kişisi boş konuşan sürekli yerli yersiz takılan biri ama çaycı sinsi biri.
Hepsine mesafenizi koymak en iyisi.

Ben duymadım yalnız.oo Ayşe'ye çay veriyorsun değil oo Ayşe'ye iyi bakıyorsun demiş.
Bence çaycı uyduruyor bile olabilir.Çok tembihlemiş sorma diye.
Birde çayları yada kahveleri getirirken sadece o ikisi mi varmış orada diğer arkadaşlar yokmuymuş.
Eğer kalabalık bir ortamda olsaydı olay diğer arkadaşlarında sana söylerdi.
Eğer dialog ikisi arasındaysa kesin çaycı yalan söylüyor.

Ben olsam çaycıyı kenara çekerim zılgıtı basarım. terbiyesize bak, işyerinde gevşek gevşek konuşuyor. Sonra bahsettiği kişiye giderim, çaycı böyle böyle dedi doğru mu derim. Doğruysa zılgıtı basarım tabi:) değilse adamı da uyarırım bu sapık senin hakkında laflar yayıyor diye.

x kişisi öyle birşey söylememiş bile olabilir ki bana söylememiş gibi geldi.
aksi halde çaycı sizi uyarmak yerine x in ağzının payını verirdi. ne demek istiyorsun zaten herkese götürüyorum kahve işim bu dese yeterliydi. ama size gelip birde çok güleryüzlüsün vırt zırt etmiş. o sebeple x kişisinin öyle bir laf ettiğini düşünmedim ben.

Bence sana çay kahve getirdiğini görünce, ona da ilgi gösterilsin diye çaycıya laf çarpmaya çalışmış, herkesin içinde bu kadar rahat böyle bi imada bulunabileceğini sanmıyorum. Çaycı bana daha tehlikeli geldi açıkçası.

Çaycı sizi biriyle yakıştırıp kendine konumu arıyor.Aman dikkat.Agzı boş yapıyorsa kimsenin ciddiye alacağını sanmıyorum birdaha size benzer şakayla gelirse benim tepem atar böyle şeylere diye kestirip atın.

Çaycılarda müdürün en yakın kankası olur genelde

maalesef güler yüzlü olunca or.. damgası yiyoruz. Geçen arkadaşım bana iş yerindeki bir kızdan bahsetri aşırı samimi güler yüzlü herkea ona o... pu gözle bakıyor çok hafif vs gibi laflar etti dedim hayırdır bir kızın karakterini bilmeden sırf güler yüzlü diye böyçe diyemezsiniz dedim ha eger o ima ettiginiz gibi bir hayat yaşıyorsa bir şey diyemem ama sırf iş yerinde samimiyse böyle konuşuyorsanız yazık kafanıza dedim eveledi geveledi daha konuyu kapattık öyle.
kadın olmaak çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…