- 28 Temmuz 2022
- 153
- 74
- 13
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Dikkate almayın ama dikkatli olun.Kızlar merhabalar
Kamuda çalışıyorum 7 yıldır. Eşimin işi gereği iki yıldır da küçük bir ilçede çalışıyorum.Ama yaşadığım bugünkü olay ciddi manada beni üzdü sinirlendirdi. Kurumda toplam 10 kişiyiz yaşı en küçük olan da benim hani hepsi yaklaşık olarak bile değil babam annem yaşındalar.bir hadsiz daha var yaşı bana yakın ona x kişisi diyelim.baska bişey diyicem de forum kurallari el vermiyor.Şimdiye kadar kurumumda hiç bir sorun yaşamamıştım. işe alıştım seviyeli normal bı ilişkim var herkesle. fakat bugün bı çaycı abimiz var hepimize sırayla her gün kahve getiriyor müdüre yaptigi zaman .yani tek getirdiği bayan ben değilim.kahveyi getirirken bu x kişisi abiye ooo cheryyblossoma iyi bakıyorsun bakıyorum abi demis imali bı şekilde.cayci abi de sana söylüyorum ama benim beklediğim bikac bişey var senden cikmasin simdilik nolur böyle dedi dedi bana.ben ise duydugumdan beri asla sindiremiyorum evliyim bı çocuğum var.abi de benden 20 yas buyuk .yani nasıl boyle hadsiz ve tehlikeli bir yakıştırma yapar anlamıyorum.ne yapmalıyım bana yardım edin.
Çocuk ben şaka yaptım deyip inkar edecek kadar karaktersiz.cayci abi desen nerde ne konuştuğunu pek bilmez bana gelip o bence seni kıskandı demeye getirdi.bir de bana diyor ki sen çok guleryuzlusun yanlış anlaşılabilirsin dikkat et.ulan of
Hepsinin böyle olduğuna inanmak istemiyorumBu yorum o kadar dogru ki maalesef.
Ben 6 ay kadar istanbulda, buyukce de bir sirkette staj yapmistim. Tabii ilk deneyim, herkesi masum goruyorum.
Abi dedigimiz, yasca buyuk bir adam vardi bizimle calisan. Bir gun benim duydugumu farketmeden diger bir kiz arkadasimiz hakkinda yorum yapti ama ne yorum, serefsiz.
Kizcagiz bu pilates toplarindan birinin ustunde oturuyor; bu dondu digerine “ ah keske o topun yerinde ben olsaydim “ dedi. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu, o gun emin oldum ki kimse abi de degil, amca da degil. Hic bir seyimiz degil. Kadinlar olarak onlarin gozunde sadece objeyiz.
Bu hikayede bana da cayci hic masum gelmedi.
Hepsinin böyle olduğuna inanmak istemiyorumama pislikler ya gerçekten. Bir defasında da benim çok sevdiğim ve güvendiğim arkadaşlarım başka bir arkadaşımızın hamile olduğunu duyduklarında ooo tatilde enişte boş durmamış deyip kahkahalarla gülmüşlerdi. Sözde hepsi bacım diyorlardı o kıza. O kadar bozuldum ki o olaydan sonra hepsinden tiksindim. Üzülmesin diye kıza da bir şey söyleyememiştim, yine başka bir gün başka bir erkek arkadaş sen hepimizin bacısı yerindesin sana öyle düşüncemiz asla yok ama bi kadın elbise falan giyse açık giyse ister istemez istediğin kadar arkadaşın olsun erkek olunca gözün kayıyor demişti. Bu laf resmen travmam oldu senelerdir iş yerinde bir defa elbise giymedim, giyemedim. Aklıma sürekli erkeklerin pis fikirle benim vücudumu, hatlarımı yorumlama ihtimali arkamdan yürürken bakma ihtimalleri geliyor. İş dışında bunu aşabildim belki ama iş yerinde erkeklerin çoğunlukta olduğu ortamda ben özgürce hareket edemiyorum malesef bu sapık zihniyet yüzünden. Kimseyle gereğinden fazla samimi olmamak lazım
Bu tarz olaylari konuşup dillendirirsrniz uzar büyür bence ortada sorun yok birinin densizce konuşması ilk defa olmussa duymazdan gel.Kızlar merhabalar
Kamuda çalışıyorum 7 yıldır. Eşimin işi gereği iki yıldır da küçük bir ilçede çalışıyorum.Ama yaşadığım bugünkü olay ciddi manada beni üzdü sinirlendirdi. Kurumda toplam 10 kişiyiz yaşı en küçük olan da benim hani hepsi yaklaşık olarak bile değil babam annem yaşındalar.bir hadsiz daha var yaşı bana yakın ona x kişisi diyelim.baska bişey diyicem de forum kurallari el vermiyor.Şimdiye kadar kurumumda hiç bir sorun yaşamamıştım. işe alıştım seviyeli normal bı ilişkim var herkesle. fakat bugün bı çaycı abimiz var hepimize sırayla her gün kahve getiriyor müdüre yaptigi zaman .yani tek getirdiği bayan ben değilim.kahveyi getirirken bu x kişisi abiye ooo cheryyblossoma iyi bakıyorsun bakıyorum abi demis imali bı şekilde.cayci abi de sana söylüyorum ama benim beklediğim bikac bişey var senden cikmasin simdilik nolur böyle dedi dedi bana.ben ise duydugumdan beri asla sindiremiyorum evliyim bı çocuğum var.abi de benden 20 yas buyuk .yani nasıl boyle hadsiz ve tehlikeli bir yakıştırma yapar anlamıyorum.ne yapmalıyım bana yardım edin.
Çocuk ben şaka yaptım deyip inkar edecek kadar karaktersiz.cayci abi desen nerde ne konuştuğunu pek bilmez bana gelip o bence seni kıskandı demeye getirdi.bir de bana diyor ki sen çok guleryuzlusun yanlış anlaşılabilirsin dikkat et.ulan of
çaycı abi daha sıkıntı geldi bana .Kızlar merhabalar
Bence çaycı uyduruyor bile olabilir.Çok tembihlemiş sorma diye.Ben duymadım yalnız.oo Ayşe'ye çay veriyorsun değil oo Ayşe'ye iyi bakıyorsun demiş.
Zaten x kişisi kendimce seviyesiz bir şaka yapmış olayları farklılaştıran çaycı gibiOnu ona da.sordum böyle bi durumda neden benim susmami bekliyorsun diye . Diyor ki ben şaka yaptım der çıkar işin içinden
taşıdım ben de .çaycıyı kendi işyerine geri göndereceklermudure kadar tasirdim konuyu ben olsam. Herkes haddini bilecek
Müdüre söyledim bugün bu konuyu.kiz arkadaş var işyerinde cayciyla samimi.niye müdüre söyledim olay büyüyecek falan diyor.o ayrı bozdu moralimiLafınızı esirgemeyin bu x kişisine cevabını verin.. Samimi olmayın kimseyle
Şu kısmı oturtamadım. Çaycı neyi bekliyor da sessiz kalmanızı istiyor?cayci abi de sana söylüyorum ama benim beklediğim bikac bişey var senden cikmasin simdilik nolur böyle dedi dedi bana.
Doğru anlamışsın.lafi soyleyen koruma beni yalanlar başka hatasını bekleyelim diyoŞu kısmı oturtamadım. Çaycı neyi bekliyor da sessiz kalmanızı istiyor?
Bir de ben doğru anlamışım, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?