- 23 Ağustos 2020
- 4.512
- 8.455
- 108
- 35
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ooo Ayşe’ye iyi bakıyorsun çay veriyorsun gibi bir şey demişKızlar merhabalar
Kamuda çalışıyorum 7 yıldır. Eşimin işi gereği iki yıldır da küçük bir ilçede çalışıyorum.Ama yaşadığım bugünkü olay ciddi manada beni üzdü sinirlendirdi. Kurumda toplam 10 kişiyiz yaşı en küçük olan da benim hani hepsi yaklaşık olarak bile değil babam annem yaşındalar.bir hadsiz daha var yaşı bana yakın ona x kişisi diyelim.baska bişey diyicem de forum kurallari el vermiyor.Şimdiye kadar kurumumda hiç bir sorun yaşamamıştım. işe alıştım seviyeli normal bı ilişkim var herkesle. fakat bugün bı çaycı abimiz var hepimize sırayla her gün kahve getiriyor müdüre yaptigi zaman .yani tek getirdiği bayan ben değilim.kahveyi getirirken bu x kişisi abiye ooo cheryyblossoma iyi bakıyorsun bakıyorum abi demis imali bı şekilde.cayci abi de sana söylüyorum ama benim beklediğim bikac bişey var senden cikmasin simdilik nolur böyle dedi dedi bana.ben ise duydugumdan beri asla sindiremiyorum evliyim bı çocuğum var.abi de benden 20 yas buyuk .yani nasıl boyle hadsiz ve tehlikeli bir yakıştırma yapar anlamıyorum.ne yapmalıyım bana yardım edin.
Çocuk ben şaka yaptım deyip inkar edecek kadar karaktersiz.cayci abi desen nerde ne konuştuğunu pek bilmez bana gelip o bence seni kıskandı demeye getirdi.bir de bana diyor ki sen çok guleryuzlusun yanlış anlaşılabilirsin dikkat et.ulan of
Sanki iş arkadaşının ilgisi varmış gibi yorum yapmış konu sahibine ki konu sahibi evli çayını vrt git ne diye yorum yapar ukala sapık çaycı ben öyle anladım
Ben duymadım yalnız.oo Ayşe'ye çay veriyorsun değil oo Ayşe'ye iyi bakıyorsun demiş.Ooo Ayşe’ye iyi bakıyorsun çay veriyorsun gibi bir şey demiş
Ne var bunda
Ay herkes sapık değil ya biraz sakin
Espiri yapmış adam
Muhabbet de mi etmeyeceksiniz iş yerinde
Tavsiyem muhatap olmayın ama bence vav pis sapık gibi bir durum yokBen duymadım yalnız.oo Ayşe'ye çay veriyorsun değil oo Ayşe'ye iyi bakıyorsun demiş.
Sadece bunun denmesinde sıkıntı yok. Ben esas çaycının bunu size söylemesi ve diğer dedikleri (hiç anlamadım ne dediğini birşeyler yazmışsınız ama) konusunda çaycının saçmaladığını düşündüm. Kurulmanız gereken kişi çaycı yani.Ben duymadım yalnız.oo Ayşe'ye çay veriyorsun değil oo Ayşe'ye iyi bakıyorsun demiş.
Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Mesafe en olması gereken şey, kimseye ismi ile hitap etmiyorum, kimse de bana ismimle hitap etmiyor. Benim dışımda herkes birbirine abi abla yada direk ismiyle hitap ederken bana xx hanım diyorlar. Çünkü bende onlara aynı şekilde hitap ediyorum özellikle de erkek çalışanlarla aramdaki mesafeyi bu şekilde korumaya çalışıyorumErkeklerin kendi aralarında yaptığı saçma seviyesiz muhabbetlerden biri kesinlikle onaylamıyorum da çaycının gelip yetiştirmesi tuhaf. Nabız yokluyor diyenler olmuş bence olabilir. Direkt mesafe koyun hepsine soğuk olun abi demeyin bey deyin biraz ayar çekerler kendilerine belki.
Burda hem o söyleyene hem de çaycıya dikkat edin. Mesafenize mesafe ekleyin. Çaycının 20 yaş büyük olmasına bakmayın belli ki aralarında benzer konuşmalar geçiyor..Kızlar merhabalar
Kamuda çalışıyorum 7 yıldır. Eşimin işi gereği iki yıldır da küçük bir ilçede çalışıyorum.Ama yaşadığım bugünkü olay ciddi manada beni üzdü sinirlendirdi. Kurumda toplam 10 kişiyiz yaşı en küçük olan da benim hani hepsi yaklaşık olarak bile değil babam annem yaşındalar.bir hadsiz daha var yaşı bana yakın ona x kişisi diyelim.baska bişey diyicem de forum kurallari el vermiyor.Şimdiye kadar kurumumda hiç bir sorun yaşamamıştım. işe alıştım seviyeli normal bı ilişkim var herkesle. fakat bugün bı çaycı abimiz var hepimize sırayla her gün kahve getiriyor müdüre yaptigi zaman .yani tek getirdiği bayan ben değilim.kahveyi getirirken bu x kişisi abiye ooo cheryyblossoma iyi bakıyorsun bakıyorum abi demis imali bı şekilde.cayci abi de sana söylüyorum ama benim beklediğim bikac bişey var senden cikmasin simdilik nolur böyle dedi dedi bana.ben ise duydugumdan beri asla sindiremiyorum evliyim bı çocuğum var.abi de benden 20 yas buyuk .yani nasıl boyle hadsiz ve tehlikeli bir yakıştırma yapar anlamıyorum.ne yapmalıyım bana yardım edin.
Çocuk ben şaka yaptım deyip inkar edecek kadar karaktersiz.cayci abi desen nerde ne konuştuğunu pek bilmez bana gelip o bence seni kıskandı demeye getirdi.bir de bana diyor ki sen çok guleryuzlusun yanlış anlaşılabilirsin dikkat et.ulan of
Direk caycinin da çocuğun da ağzının payını verin yetkiliye şikayet de edin... bir daha kimse yeltenemez..Çaycı da ne münasebet size boyle bir salakça lafı taşıyor o da biraz üstüne koymuş olabilir.Pislik mi yok etrafta.Yuz vermeyin hadsizlere ne demek güler yuzlusun yanlış anlasilirsin off elime geçecekti o adam rezil ederdim onu daKızlar merhabalar
Çaycı sapik net sizi gozetliyor,belli ki..Pis fikirli adam yoksa aklinbasinda olan böyle saçma sapan bir şey uydurmazBen de çaycı abiye çok ayar oluyorum bugün.x arkadaş koruma işi gereği geziyor koridorda falan çok.onu bile bana ilgisi olduğu için yaptiigni söyledi direk.
Bu yorum o kadar dogru ki maalesef.Erkek egemen bir iş grubunda 21 yıldır çalışıyorum.Erkekler abi , babam gibisin dedikleriniz dahil biraraya gelince ortamdaki bütün kadınlar hakkinda yorum yaparlar.
Memeniz, kalçaniz, tas gibisinizdir, yada değil yüzü güzel vücut eh iste vs gibi yorumlarla kendilerini ERKEK hissederler.Itiraz edenler olacaktir.Istisnar vardir belki.Ama çoğunlukla böyle olur.Hatta devaminda siz güler yüz gösterdikce yüz bulup istesem Ver.. gibi aşağılık dedikodulara devam ederler.
Kimseyle yüz göz olmayin.İsinizi yapıp gerektiği kadar diyalog kurun.Ben olsam konusulanlar hakkinda hic birsey söylemezdim.Kabul etcek halleri yok sonuçta.Hic muhatap olmayin.
Adam o niyetle demiş olabilir evet ben de öyle algıladım ama çaycı da sıkıntı var pis fikirli bir adam çok belli konu sahibinin diğer mesajlarından.Ooo Ayşe’ye iyi bakıyorsun çay veriyorsun gibi bir şey demiş
Ne var bunda
Ay herkes sapık değil ya biraz sakin
Espiri yapmış adam
Muhabbet de mi etmeyeceksiniz iş yerinde
Hicbirsey kazanamaz. Daha suçlu çıkar. "Yüz bulamadı bizden iftira atıyor." bile derler ağız birliği edip.mudure kadar tasirdim konuyu ben olsam. Herkes haddini bilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?