İşyerinde düştüğüm mide bulandırıcı durum.

Ooo Ayşe’ye iyi bakıyorsun çay veriyorsun gibi bir şey demiş

Ne var bunda

Ay herkes sapık değil ya biraz sakin

Espiri yapmış adam

Muhabbet de mi etmeyeceksiniz iş yerinde

Sanki iş arkadaşının ilgisi varmış gibi yorum yapmış konu sahibine ki konu sahibi evli çayını vrt git ne diye yorum yapar ukala sapık çaycı ben öyle anladım

Ne var bunda

Espiri yapmış adam

Ben duymadım yalnız.oo Ayşe'ye çay veriyorsun değil oo Ayşe'ye iyi bakıyorsun demiş.

Ben duymadım yalnız.oo Ayşe'ye çay veriyorsun değil oo Ayşe'ye iyi bakıyorsun demiş.
Tavsiyem muhatap olmayın ama bence vav pis sapık gibi bir durum yok

Gevşekler biraz az konuşun

Ben suratsız bir insanım yabancılara karşı

Bu tip şeyleri min. Yaşamak için

Oysa çok eğlenceli bir tipimdir

Ama cahil insanlar çok

Sadece bunun denmesinde sıkıntı yok. Ben esas çaycının bunu size söylemesi ve diğer dedikleri (hiç anlamadım ne dediğini birşeyler yazmışsınız ama) konusunda çaycının saçmaladığını düşündüm. Kurulmanız gereken kişi çaycı yani.

Erkeklerin kendi aralarında yaptığı saçma seviyesiz muhabbetlerden biri kesinlikle onaylamıyorum da çaycının gelip yetiştirmesi tuhaf. Nabız yokluyor diyenler olmuş bence olabilir. Direkt mesafe koyun hepsine soğuk olun abi demeyin bey deyin biraz ayar çekerler kendilerine belki.

Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Mesafe en olması gereken şey, kimseye ismi ile hitap etmiyorum, kimse de bana ismimle hitap etmiyor. Benim dışımda herkes birbirine abi abla yada direk ismiyle hitap ederken bana xx hanım diyorlar. Çünkü bende onlara aynı şekilde hitap ediyorum özellikle de erkek çalışanlarla aramdaki mesafeyi bu şekilde korumaya çalışıyorum

Burda hem o söyleyene hem de çaycıya dikkat edin. Mesafenize mesafe ekleyin. Çaycının 20 yaş büyük olmasına bakmayın belli ki aralarında benzer konuşmalar geçiyor..

Direk caycinin da çocuğun da ağzının payını verin yetkiliye şikayet de edin... bir daha kimse yeltenemez..Çaycı da ne münasebet size boyle bir salakça lafı taşıyor o da biraz üstüne koymuş olabilir.Pislik mi yok etrafta.Yuz vermeyin hadsizlere ne demek güler yuzlusun yanlış anlasilirsin off elime geçecekti o adam rezil ederdim onu da

Sizin düştüğünüz bir durum yokta çaycı ve o adamdaki cesareti ben anlamadım. Adamın dilini keserim ya ne munasebet biri benim hakkımda böyle konuşacak diğeri de gelip rahatça anlatacak. Bence siz insanlara fazla insancıl yaklaşıyorsunuz . Çaycıdan uzak durun mide bulandırıcı biri iletişim kurmayın bence

Ben de çaycı abiye çok ayar oluyorum bugün.x arkadaş koruma işi gereği geziyor koridorda falan çok.onu bile bana ilgisi olduğu için yaptiigni söyledi direk.
Çaycı sapik net sizi gozetliyor,belli ki..Pis fikirli adam yoksa aklinbasinda olan böyle saçma sapan bir şey uydurmaz

Bu yorum o kadar dogru ki maalesef.

Ben 6 ay kadar istanbulda, buyukce de bir sirkette staj yapmistim. Tabii ilk deneyim, herkesi masum goruyorum.

Abi dedigimiz, yasca buyuk bir adam vardi bizimle calisan. Bir gun benim duydugumu farketmeden diger bir kiz arkadasimiz hakkinda yorum yapti ama ne yorum, serefsiz.

Kizcagiz bu pilates toplarindan birinin ustunde oturuyor; bu dondu digerine “ ah keske o topun yerinde ben olsaydim “ dedi. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu, o gun emin oldum ki kimse abi de degil, amca da degil. Hic bir seyimiz degil. Kadinlar olarak onlarin gozunde sadece objeyiz.

Bu hikayede bana da cayci hic masum gelmedi.

Ne var bunda

Espiri yapmış adam

Adam o niyetle demiş olabilir evet ben de öyle algıladım ama çaycı da sıkıntı var pis fikirli bir adam çok belli konu sahibinin diğer mesajlarından.

mudure kadar tasirdim konuyu ben olsam. Herkes haddini bilecek

mudure kadar tasirdim konuyu ben olsam. Herkes haddini bilecek
Hicbirsey kazanamaz. Daha suçlu çıkar. "Yüz bulamadı bizden iftira atıyor." bile derler ağız birliği edip.

Bu durumda arkadaşın kendini geri çekmesi en mantıklı hareket olur.

Yoksa birim degistirmeye kadar gider. Kadın otobüse biner sorun, taksiye biner sorun. Eve destek olmak için çalışır yine sorun. Bi rahat bırakmıyorlar. Surda okuduğum kaçıncı taciz vakası

Olay gercekse dahi çaycının boyle diken ustu bir mevzuyu size soylemesi cok yanlıs laf taşıyan insanlar en tehlikeli insan grubudur o yuzden caycıyla kesinlikle diyalog kurmayın mesafeyi koruyun. Tahminim çaycı x kişisine bilenmis olabilir ayagını kaydırmak için boyle bir yalan soyluyor olabilir. Amacı tayinini baska yere aldırmak kovdurmak vs. Olabilir.. Cunku sana sıkıca tembihlemesi ve ben şikayet ederim demesi bunu gosteriyor.. X kişisiyle kısa dahi olsa diyolaga gecmeyin..

Bem senin yerinde olsam o çaycıyı bir güzel laflarımla döver sonra kovarım... Gerekirse müdür ün ile görüşmelisin... Çaycı kendini ne sanıyor onuda anlamış değilim... Kimse ile laubali olmamak gerek

o olafı eden x kişisi ve sen cok guler yuzlusun yanlış anlaşılabilir kafasindaki caycı abiyle bir daha iş dışında hiç bir şekilde muhattap olmazdım.
bu ne hadsizlik, terbiyesizlik ya.
böyle sacma sapan kafalar yuzunden gülümseyebilen insanlara hasret kaldık, siz yüzünuzdeki tebessümü kaybetmeyin bence asık surat görmeyi ciddiyet sanan sacma sapan insanlara surat asın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…