- Konu Sahibi little bird
-
Ortada sıkıntılı bi durum yoksa sohbet muhabbet güzel şey. Baska türlü zaman geçmez. Bazı şeyleri boşvermek lazım. Onuda demesinler bunuda demesinler. Yazlı liste versinler ona göre davranalım oldu olacakMerhaba herkese,
Yeni bir iş yerinde işe başladım. Kadın erkek demeden herkesle muhabbet ediyorum. Daha çok ekip çalışması gereken bir iş ve işi üstlerimden öğreniyorum çoğunlukla; o yüzden muhabbet kurmaya, tanışmaya çalışıyorum herkesle. Şu an bi problem yok en azından benim bildiğim.
Geçen muhabbet arasında bi tanıdığım iş yerlerinde bi kadının yeni emekli olduğunu ama hala bekar olduğunu söyledi. Ben de belki kendi tercihidir olabilir dedim. O da erkeklerle konuşmaya çalışıyor hep, öyle istediğini sanmıyorum dedi.
Ben de bekarım ve herkesle muhabbet kurmaya çalışıyorum denk geldikçe ve içime kuşku düştü benim hakkımda da böyle mi düşünüyorlar diye. Tanıdığım kişinin söyledikleri çok yanlış bi düşünce farkındayım ama eğer insanlar böyle görecekse de erkeklerle mesafe koyarım daha iyi. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce muhabbet kurmam yanlış mı? İşimi yapıp geçeyim mi bilemedim.
Ne bileyim böyle dense takardım ister istemezNeden insanlara göre yaşamaya çalışıyorsunuz?
Bunu diyen kişi farklı bir yerde çalışıyor. Sadece o öyle diyince benim hakkımda da diyen olur mu diye kafama takıldıÇok boş zamanı olan bir iş yeri galiba herkes dedikodu yapıp zaman geçiriyor. Siz ne yaparsanız yapın laf edecekler
Bu alanda ilk kez çalışıyorum. Daha önceki işim çok farklıydı, tek çalışıyordum.Ilk is tecrubeniz mi? Siz sanirim isi bilmediginiz icin bunu yapiyorsunuz ama mumkunse kimseyle is disinda muhabbet kurmayin derim. Is ortaminda gereksiz samimiyete gerek yok.
Güldürdün beni ahhshs. Haklısın cidden, insanlara kibar davranmaya bile çekiniyorum resmen yanlış anlarlar diye. Ayrıca senin yorumunu görmek ne güzel özlemişimÇalıştığın yerdeki insanlara öcülermiş gibi mesafe koymak daha kötü değil mi? İş yerinde cinsiyet kavramı ortadan kalkıyor hele ki ekip çalışması gerektiren durumlarda yaş farkı, cinsiyet, statü hepsi ortadan kalkıyor herkes tek bir beyin oluyor. Sohbet etmek en doğal hakkın minik kuşum.
Unutma meyve veren ağaç taşlanır çalışkan ve insanlar için gözde biri olursan kıskananlar olur delirenler olur dedik olabilirrrrr sen işine odaklan boşver
Yanlış anlasınlar sen doğrusunu biliyorsun sonuçta. İsteyen istediğini söylesin minik kuşum sen kendini neden kısıtlayasın ki bu senin iş yerindeki konforunu da etkiler.Güldürdün beni ahhshs. Haklısın cidden, insanlara kibar davranmaya bile çekiniyorum resmen yanlış anlarlar diye. Ayrıca senin yorumunu görmek ne güzel özlemişim
Bu alanda ilk kez çalışıyorum. Daha önceki işim çok farklıydı, tek çalışıyordum.
Bu samimi olmama olayını kk’de çok okudum da iş uygulamaya gelince de uyabilirim umarım, şu an çok samimi olduğum biri yok genelde havadan sudan konuştuk; 2 kişiyle muhabbet ilerledi. Siz sanırım samimiyeti kullanıp iş kitlemek veya aramız bozulursa işte sorun yaşamak gibi konularda diyorsunuz değil mi?Sosyal ortamda karşı cinse mesafe koyana da ben “utangaç kadın sendromu” yaşayarak erkeklerin ilgisini çekmeye çalışıyor derim. Hadi bakalım. Benim sözüme göre de hareket edecek misiniz?
Yahu siz duruşunuzu biliyorsanız kulak arkası edin söylenenleri. Cinsiyetten bağımsız da iş yerindeki insanlarla fazla samimi olmayın. İş dünyası karmaşıktır.
Doğru söylüyorsun, ortasını bulmaya çalışayım en iyisiYanlış anlasınlar sen doğrusunu biliyorsun sonuçta. İsteyen istediğini söylesin minik kuşum sen kendini neden kısıtlayasın ki bu senin iş yerindeki konforunu da etkiler.
Seviliyorsun
Herkese sıcak ve samimi yaklaşırsam daha iyi bi geri dönüş alırım diye düşünüyordum. Sıcak samimi derken de özel hayata vs girmedim, sadece tanışma muhabbeti, güler yüz vs.Anladim. Ekip calismasinda illa ki muhabbet kurup samimi olmaya gerek yoktur. Zaten sizin ilk kez bu alanda calistiginizi bilerek ise almislardir. Yani sizin muhabbet kurmaniza gerek yok. Isinizi yapin gerektigi yerde gerektigi kadar tanisin derim yine de siz bilirsiniz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?