• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde flört

İstemem yan cebime koy diyorsun.
Kaçan kovalanır mantığına dönüşürsünüz birden alev alırsınız sabahına bak bizim aramızda birşey yok dersiniz. Sizden beklediğim performans bu gençler

Akrep burcu tangosu yapıyor sana. O zaman dans 💃

Açıkçası ben iş yerinde ilişki yaşamayı etik bulmuyorum. Eşimle de aynı iş yerinde çalışmak istemem. Çoğu yerde de yasak bu durum zaten.

Merhaba kızlar
Hemen konuya gireceğim
Ben beyaz yaka olarak çalıştığım firmada mavi yaka çalışan bir bey var. İş sebebi ile ortak noktamız olmadığı için çok sohbetimiz yok . Bir kaç ay önce sosyal medyada takipleşmeye başladık . Fakat hiç iletişim kurmadık .kendis benden 4 yaş büyük ve akrep burcu . Oldukça da yakışıklı . Hep yakışıklı bulmuşumdur ama hiç farklı bir niyetle bakmadım. Kadınlar gününde instagram üzerinden yazdı
O gün sohbet sardı sabah 5ekadar yazıştık . Bu sürede sert duruşum olduğu için yaklaşmaya çekindiğini oysaki gülmenin çok yakıştığını falan söyledi. Uzun süredir gözlemlediğini belirtti . Sohbet sabahında devam edince ben korktum ve aramızda hiç bir şey olmayacağını direkt sert bir üslup ile söyledim . Yanlış anladığımı kötü niyeti olmadığını sadece beni tanımak için meraklı olduğunu söyledi . İşyeri konusunda gizliliğe önem verdiğini ve söyledi . Sonra bir kaç defa yazıştık bir defa da telefonda konuştuk . Fakat sonrasında bi soğukluk oldu . Geri çekildi gibi hissediyorum sanırım en son 10 gün önce yazıştık onda da akşamlara sana ulaşmak ne mümkün yazdım kendisi ise “ben de yoluma bakıyorum :)” dedi ve ben cevap vermedim o da tekrar yazmadı . 10 gündür sıfır iletişim var . Önceden yanlışlıkla gözgöze gelsek kafasını çeviriyordu ya da kaçıyordu . Son dört gündür devamlı göz göze geliyoruz ve kafasını çevirmiyor . Bugün son olarak o yürürken oturduğum yerde beni görünce duraksadı uzun süre bakıştık sonra bana gülümsedi . İlk defa işyerinde böyle bir şey yaşadık . Kafam aşırı karıştı . Neler oluyor
Hayatında başkası var. Yoluma bakıyorum demiş hatta

Siz de adama istemem yan cebime koy tarzı bir tavir takinmissinjz
Bence çok etkilenmediniz boşluktasınız bakmayın bile

Merhaba kızlar
Hemen konuya gireceğim
Ben beyaz yaka olarak çalıştığım firmada mavi yaka çalışan bir bey var. İş sebebi ile ortak noktamız olmadığı için çok sohbetimiz yok . Bir kaç ay önce sosyal medyada takipleşmeye başladık . Fakat hiç iletişim kurmadık .kendis benden 4 yaş büyük ve akrep burcu . Oldukça da yakışıklı . Hep yakışıklı bulmuşumdur ama hiç farklı bir niyetle bakmadım. Kadınlar gününde instagram üzerinden yazdı
O gün sohbet sardı sabah 5ekadar yazıştık . Bu sürede sert duruşum olduğu için yaklaşmaya çekindiğini oysaki gülmenin çok yakıştığını falan söyledi. Uzun süredir gözlemlediğini belirtti . Sohbet sabahında devam edince ben korktum ve aramızda hiç bir şey olmayacağını direkt sert bir üslup ile söyledim . Yanlış anladığımı kötü niyeti olmadığını sadece beni tanımak için meraklı olduğunu söyledi . İşyeri konusunda gizliliğe önem verdiğini ve söyledi . Sonra bir kaç defa yazıştık bir defa da telefonda konuştuk . Fakat sonrasında bi soğukluk oldu . Geri çekildi gibi hissediyorum sanırım en son 10 gün önce yazıştık onda da akşamlara sana ulaşmak ne mümkün yazdım kendisi ise “ben de yoluma bakıyorum :)” dedi ve ben cevap vermedim o da tekrar yazmadı . 10 gündür sıfır iletişim var . Önceden yanlışlıkla gözgöze gelsek kafasını çeviriyordu ya da kaçıyordu . Son dört gündür devamlı göz göze geliyoruz ve kafasını çevirmiyor . Bugün son olarak o yürürken oturduğum yerde beni görünce duraksadı uzun süre bakıştık sonra bana gülümsedi . İlk defa işyerinde böyle bir şey yaşadık . Kafam aşırı karıştı . Neler oluyor
E adama aramızda bir şey olamaz demişsin sonra da zarflamaya calismissin. Ne yapsın adam gurursuz gibi sana yazmaya devam mı etsin? Kafan zaten karışık adam da anlamış. Adamdan hoslaniyorsan devam etseydin. Sabahlara kadar konuş sonra bizden olmaz de, e oldu iyi...

Ha bana kalırsa aynı işyerinde flört çok sıkıntılı.

Ben de biraz erkek milletini tanıyorsam sevişeceği istediğini alacağı bir kız bulduğu için sizle konuşmayı bırakmıştır o kız da sadakat gibi sevgililik gibi özel şeyler istemeye başlayınca ondan ayrılıp sizinle şansını tekrar denemek için döner. Üstüne bir de sen öyle davrandığın için ben böyle yaptım diyerek manipüle edip sizi suçlu gösterir. Sizden de istediğini alır alamaz aradan 10 gün 15 gün geçtikten sonra ben yapamıyorum bağlanamıyorum deyip hop başkasına gider.
Büyük ihtimalle de bu adam çevresine sorup soruşturun yatıp kalktığı bütün kadınları konuştuğu bütün kadınları ona bunu anlatıyordur.

47 yaşındaki de aynı 35 yaşındaki de, siz biraz ara verin bu işlere bence, kafanız karışık gibi.

Hani iş yerinde bazı insanlar vardır kendi halinde gizemli durur beğenirsin tanımak istersin. Konuştukça bir soğuma gelir çünkü aslında düşündüğün gibi biri değildir. Öyle bir durum sezdim. Beklediği enerjiyi bulamamış
Aynen katılıyorum yoruma. Yolda yürürken dlnozor yerine dinazor yazmışım affola🙈

Ben biraz aşırı kastıgınızı düşünüyorum, belki de gerçekten güzel bir ilişki ihtimalini kaçırıyorsunuzdur. İşyerinde ilişkiye bende karşıyım ama hiç mi işyerinden hayatının aşkını veya eşini hadi en azami tatmin edici hoş bir ilişkiyi bulan yok. Dikkatli olmak kaydıyla ben şans verirdim sanırım ya. Bu adamı istiyorsanız adımlarınızı ölçülü atın istemiyorsanızda iki ileri bir geri yapmayın komik duruma düşmeyin.

Merhaba kızlar
Hemen konuya gireceğim
Adam umduğunu, beklediğini bulamamış next demiş yani “yoluna bakmış”. Siz de bence gereksiz yere kasmışsınız, akışına bırakıp sohbet etmek daha iyi olurdu. Ama adam da nedense çok tekin bir imaj çizmiyor, üzerinde durmayın siz de yolunuza bakın.

I advice you to improve your English level . Flört comes from flirt.there isn’t s word as flört in Turkish and the correct version of flört is flirt /flörtöz is flirty

you couldn't have been more wrong girlie. there is a word as flört in Turkish. here's a screenshot from TDK's Turkish dictionary

Eklentiler

• Screenshot_20260327_134457_Brave.webp
    Screenshot_20260327_134457_Brave.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 37
I advice you to improve your English level . Flört comes from flirt.there isn’t s word as flört in Turkish and the correct version of flört is flirt /flörtöz is flirty
also you are the one who should improve her English, because you can't even tell advice and advise apart. advice is a noun, advise is the verb form

Eklentiler

• Screenshot_20260327_134631_Brave.webp
    Screenshot_20260327_134631_Brave.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 34
also you are the one who should improve her English, because you can't even tell advice and advise apart. advice is a noun, advise is the verb form
I can judge a single god with my wrongs and wrongs!

(Fotosunu atamıyorum müstehcenlikten ban yerim dmnfnff)

Back
X