Isyerinde ki bi abla sevgilimin beni aldattigini idda ediyo

Kesin emin olmadığı halde yayıyor bunu; sırf dedikoduculuğundan bence. Bu tip bi insan da çevremde var. Böyle sevmediği biri hakkında yalan yanlış şeyleri yaydı sonra baktı olmayan şeyden ortalık ayağa kalkacak kendi başı yanacak ‘Ben yanlış anlamışım’ a çevirdi. Ben tepki verince de benimle konuşmayı kesti yüzsüz yüzsüz 😂

Yanınızda yörenizde ilişkinizi kıskanan insanlar olur bazen.
Ben kıskançlığından yaptığını düşünüyorum.
Keşke hayatınızdan sevgilinizden hiç bahsetmeseydiniz.
Sevgilinize tabi ki dikkat edin ama bunu başkalarının lafı için yapmayın.

Bi gibi durumlarda kadınlar genelde sevgililerine ya da eşlerine inanır. Ama kötü olan genelde diğer taraf doğru söylüyordur.

Dogru soylesin bi isim versin cok zor degil tabiki ona inanirim niyeti iyiyse ama ortaya bi vombayi atip cekilince ay tamam sen oyle diyosan ayriliyim mi diyim?
Bi gibi durumlarda kadınlar genelde sevgililerine ya da eşlerine inanır. Ama kötü olan genelde diğer taraf doğru söylüyordur.

Koskoca adın niye tanımadığı adam hakkında iftira atsın kızına mi alacak? Belli ki seni sevmis ve baristiginiz için uyarmak istemiş kadın. Ama olaya daha fazla dahil olmak istemediği için isim vermiyo

En sevmediğim şey madem kim olduğunu söylemeyecekti niye sizin içinize şüphe düşürüyor. Ya tam anlatsın ya da konuşmasın. Ne yararı oldu ki size bu söylediğinin şimdi. Kadın yalan söylemediyse bile belki kızı söyledi belki kızının arkadaşı söyledi nereden bileceksiniz

Bilmiyprum iste ve isin icinden çıkamıyorum suphe icimi yiyo ama ben ogrenemiyorum
En sevmediğim şey madem kim olduğunu söylemeyecekti niye sizin içinize şüphe düşürüyor. Ya tam anlatsın ya da konuşmasın. Ne yararı oldu ki size bu söylediğinin şimdi. Kadın yalan söylemediyse bile belki kızı söyledi belki kızının arkadaşı söyledi nereden bileceksiniz

kadın ısım vermek ıstemeyebılır adının karısmasını ıstemeyebılır soz vermıstır karsı tarafa ama sızın de bılmenız gerektıgını dusunmustur bu yuzden ısım vermeden soylemıstır
kadının sevgılınız hakkında dogru soyledıgı kesın bu kadar net konustuguna gore nıye ıftıra atsın kı ?

niye iftira atsın ki adı altında herkes kadını haklı görmüş ama ne fesat insanlar var ne içten pazarlıklı tipler var.
demek ki senin sevgilinle ilişkin tam oturmamış bir bunak kadın gelip yarım ağız bişeyler dedi diye sevgilisine tersleniyorsan ayrıl bence de.
ki kadın kesin biliyorum da demiyor kızım öyle duymuşa geliyor konu.
al sevgilini kadınla da kızıyla da yüzleştir.

Dogru soylesin bi isim versin cok zor degil tabiki ona inanirim niyeti iyiyse ama ortaya bi vombayi atip cekilince ay tamam sen oyle diyosan ayriliyim mi diyim?
Sizce yalan söylemek için ne gibi bir motivasyonu olabilir. Çıkarı nedir. Siz dediğim gibi sevgilinize inanacaksınız zaten. Hep öyle olur.

iyi de zaten ara vermişsiniz ve herkes bilir ki bi erkek ara veriyorsa başka biri vardır

bence kadın doğru söylüyor sevgilinin yeminlerine çok da inanma o kadar doğru adam olsa bırakmazdı seni ilk seferinde

Sevgilimle kisa sureli bi ayrilik yasamistik 2 gun kadar isyerindeki 2 arkadasimda bunu biliyodu biri benren yasca buyuk 40 li yaslarda benle yasit kizi var . Neyse biz sevgilimle baristik cok mutluydum sanki daha cok baglanmis cok seviyorduk . Dun is arkadasimla otururken bana sevgilimin bi baskasiyla konusmus olabilecegiyle ilgili imalarda bulundu bende gecistirdim . Sonra ben sen biseymi biliyosun dedim .oda basladi anlatmaya . Bunu ona diger is arkadasim anlatmis kesinlikle kendi adının
Ve kizinin adinin duyulmasini istemiyomus Bu işyerindeki ablanin kizinin arkadaşına benim sevgilim mesaj atmis konusmak istemis galiba benden ayrilmadan once ama kiz istememis . Abla ne kizin adini veriyo ne kim oldugunu soyluyo olayi tam anlatmiyo dun bende o sinirle sevgilime gittim gece hesap sordum yeminler etti bul kizi getir kimmis yuzleselim dedi . Beni iki tane kadina saattin onlarin lafina inandib dedi ben ne yapcam arkadaslar benim sevgilim hergununu benle geciren ben le konustuktan sonra wpa bile girmeyen bi insan ama ona da inanamadm . Kocaman kadin niye yalan soylesib dedim bana bi akil verin
Whatsapp dışında aldatacağı bir sürü program var. Adam 17.50 de wtsapp tan çıkmış bir daha girmemiş diye kimseyle konuşmamış diyemezsin.senin hatan işi tam öğrenmeden olayı didiklemek olmuş

Back
X