- Emoji Skoru
- 756
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
şirketler eğer mesela Bosch , Mercedes vb büyük kurumsal şirketler değilse part time ya da stajyer pozisyonundakileri bu tarz eventlere çağırmazlar ki zaten.ben size kasıtlı bir şey göremedim.sorununuz buysa çıkmanız gerekmez.ama bi yandan iş bakabilirsiniz.
sizin dışınızda part time çağırmıyorlarsa bi sorun yok.Evet kurumsal bir firmada çalışıyorum
sizin dışınızda part time çağırmıyorlarsa bi sorun yok.
evet o mantıklı.umarım gönlünüze göre bir full time iyi bir iş bulursunuz.şu an ortalık çok sıkıntılı, siz maaşınızı almaya bakın iş değiştireceğiniz zamana kadar.Anladim. Yas itibariyle yakıştıramıyorum sanirim kendime maas da asgarinin yarisi.
evet o mantıklı.umarım gönlünüze göre bir full time iyi bir iş bulursunuz.şu an ortalık çok sıkıntılı, siz maaşınızı almaya bakın iş değiştireceğiniz zamana kadar.
Yarı zamanlı çalıştığınıza göre rahatlıkla başka iş bakıp görüşmelere gidebilirsiniz. Tam zamanlı çalışıp alacağınız minimum ücret de asgari ücret olacağına göre bu durumda maddi bir kaybınız olmayacak hatta belki asgarinin üstünde veren bir yer çıkar karşınıza çok daha rahat edersiniz. Ayrıca derdiniz para değil orayı sevmiyorsunuz. Mutlu olacağınız bir yer bulmanızı öneririm çünkü iş yerinde yaşanan sıkıntılar özel hayatımızı da etkiler genellikle.
Biliyorsunuz dünyadaki salgın durumunu. Şu an kimse işe alım yapmaz. Çok zor yani. 3 ay da kısa bir süre. En azından herşey normale dönene kadar beklemenizi tavsiye ederim.Aynen hoşuma gitmiyor bazi seyler. En cok da gurur yapiyorum. Bu yaşta bu sekilde calismak fln ne bileyim. Bana oneriniz nedir? Ben hemen cikmak istiyorum bir suredir zaten is bakıyorum da ses cikmiyo. Bu sekilde calismak da beni uzuyor. Ayrilsam 3 ay idare ederim kendimi ama sonrasi skinti iste
kesinlikle.Yani once is bul sonra mi ayril diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?