Isyerinde mutsuzluk

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba
Bir isyerinde calisiyorum ve bu is tam zamanli degil. Full time calisirken bazi sorunlar oldu ciktim ve sonra yari zamanli olarak geri dondum.
Su an isten dolayi o kadar doluyum ki. Isyerimde ayrimcilik oluyor gibi hissediyorum. Sebebi de su; isyerinde bir is yogunlugu olursa gun onceden arayip cagiriolar ertesi gun gidiyorum. 2 kez de bir gun onceden aradilar ve gelmememi is yogunlugunun az oldugunu soylediler. Buraya kdr sorun yok. Bu 2 seferden 1 inde genel.mudur gelmis ve calusanlarla toplu yemek yemis. (Ofiste 10 kisi fln var)
2 sinde de sirketin kurulus yıldönümüymus ve parti tarzi organizasyon yapilmis.
Yasim 36 acikcasi yari zamanli calisma beni uzerken bir de bu tavırlar ayrimcilik gibi gelmeye basladi. Ayrica 2 kisi daha yari zamanli calisiyor ve 2 si de ogrenci yasima yakistiramiyorum. Ayaklarim geri geri gidiyor.Kolay is bulabilen bi yapim yok o yuzden sabretmeye çalışıyorum ve isten ciksam 3 ay idare ederim. Bunlari durumumu anlamaniz icin soyluyorum. Aldigim.maas da asgari ücret in yarisi kadar. Sizce kalip bu muameleye deger mi?

Son düzenleme:
şirketler eğer mesela Bosch , Mercedes vb büyük kurumsal şirketler değilse part time ya da stajyer pozisyonundakileri bu tarz eventlere çağırmazlar ki zaten.ben size kasıtlı bir şey göremedim.sorununuz buysa çıkmanız gerekmez.ama bi yandan iş bakabilirsiniz.

Evet kurumsal bir firmada çalışıyorum

Anladim. Yas itibariyle yakıştıramıyorum sanirim kendime maas da asgarinin yarisi.
evet o mantıklı.umarım gönlünüze göre bir full time iyi bir iş bulursunuz.şu an ortalık çok sıkıntılı, siz maaşınızı almaya bakın iş değiştireceğiniz zamana kadar.

Yarı zamanlı çalıştığınıza göre rahatlıkla başka iş bakıp görüşmelere gidebilirsiniz. Tam zamanlı çalışıp alacağınız minimum ücret de asgari ücret olacağına göre bu durumda maddi bir kaybınız olmayacak hatta belki asgarinin üstünde veren bir yer çıkar karşınıza çok daha rahat edersiniz. Ayrıca derdiniz para değil orayı sevmiyorsunuz. Mutlu olacağınız bir yer bulmanızı öneririm çünkü iş yerinde yaşanan sıkıntılar özel hayatımızı da etkiler genellikle.

Aynen hoşuma gitmiyor bazi seyler. En cok da gurur yapiyorum. Bu yaşta bu sekilde calismak fln ne bileyim. Bana oneriniz nedir? Ben hemen cikmak istiyorum bir suredir zaten is bakıyorum da ses cikmiyo. Bu sekilde calismak da beni uzuyor. Ayrilsam 3 ay idare ederim kendimi ama sonrasi skinti iste

Biliyorsunuz dünyadaki salgın durumunu. Şu an kimse işe alım yapmaz. Çok zor yani. 3 ay da kısa bir süre. En azından herşey normale dönene kadar beklemenizi tavsiye ederim.

Sabırlı olup işinize devam edin
Hangi işe girseniz girin hep sorunla karşılaşacaksınız, sonra hep kaçacaksınız
Baştan başlayacaksınız
İşin iyisi müdürün merhametlisi yok, memleketimizde yok enazından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…