İşyerinde rahatsızlığımı bi türlü dile getiremiyorum, yardımınıza ihtiyacım var

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
Arkadaşlar daha öncede şefimin laubalilikleriyle ilgili konu açmıştım, o eski laubalilik el şakaları vs bitti çok şükür sizin yardımlarınızla soğuk davranmayı öğrendim, ama rahatsız olduğum bi kaç davranış var, napacağımı bilemiyorum o yüzden tekrar yardım istiyrum sizden

Şefim uzun aralardan sonra(bayrama giderken ,bayram dönüşü, tatil dönüşü vs) kadın erkek ayırtetmeden kadınların rahatsız olabileceğini düşünmeden herkesle tokalaşarak değil de yanaktan öpüşüyor.
Dün izinden dönmüştüm mesela, adam da diğer yan masadaki arkadaşın yanındaydı sonra pat die ben otururken dibime eğildi arada 5 cm ya var ya yoktu yani tamamen özel alanıma girdi, gene yanağını çevirdi öpüşerek selamlaşmak için, bende öpmiyim hiç dedim, niye hasta mısın canım dedi, evet nezleyim dedim. Tamam dedi gitti ama hiç bozulduğunu sanmıyorum,anlamadı yani onunla öpüşmek istemediğimi. Her izne çıkıp geldiğimde bitek beni değil herkesi öpüyor böyle ama ben çok rahatsız oluyorum onunla yanaklarımızın birbirine değmesinden ya bi de dibime giriyor böyle. Bu nasıl denir ki yani kırmak da istemiyorum ama öpülmek zorunda mıyım? Yanağımdan şap diye öpmüyor ama yanaklarını değdirip muç muç diye ses çıkarıyor:KK17: Siz olsanız ne yapardınız yanaktan öpüşmek istemediğiniz bi insna yanağını uzattığında?

Bi de hala cancan,canım vs demeye devam ediyor. Ufak şeyler olabilir ama sonuçta bana istemediğim şekilde davranıyor ve ufak şeyler olduğu için ben rahatsız olduğumu adamı sinirlenmeden nasıl söleyebileceğimi bilmiyorum??? Büyük bişey olsa çok rahat söylenir de bunlar nası söylenir bilmiyorum kendi kendimi yiyorum.

Açık ofiste çalıştığımız için herkesin içinde bozmak da istemiyorum bide adam gerçekten kötü niyetli değil.

Simdi eski konunuza istinaden bu adam rezil bir adam oldugu icin elbette onunla opusmek istememeniz normal. Bence her zaman nezle olun ;) bozulmasa da olur opemesin yeterli

rahatsız oluyorsanız sert bıl dılle bakış atın benımle bu kadar samıme konusmayın dıyeblırsınız.siz ona ses cıkarmadıkca yapmaya devam eder.sizi öpmeye çalışırsa nezleyım dıye bahanede uydurmayın sert bir dille uyarın sizinle bu kadar yakın temasta olmak ıstemıyorum birdaha yakınlasmyın dıye .

rahatsız oluyorsanız sert bıl dılle bakış atın benımle bu kadar samıme konusmayın dıyeblırsınız.siz ona ses cıkarmadıkca yapmaya devam eder.sizi öpmeye çalışırsa nezleyım dıye bahanede uydurmayın sert bir dille uyarın sizinle bu kadar yakın temasta olmak ıstemıyorum birdaha yakınlasmyın dıye .

Ah işte o kadar sert konuşabilsem ama olmuyor yapamıyorum kendimi zorlasam da. Herkesi öpüyor sevdiği herkese canım diyor bana özel bişey değil bide nası anlatayım evet çok laubali çok hadsiz bi adam . Ama zaten artık araya baya mesafe koyduğum için terslemek de istemiyorum ters teper diye, yapamıyorum :(

Simdi eski konunuza istinaden bu adam rezil bir adam oldugu icin elbette onunla opusmek istememeniz normal. Bence her zaman nezle olun :KK66: bozulmasa da olur opemesin yeterli

Her zaman nezleyim dicem sanırım gerizekalı anlamıcak ama

Valla ben bu opusme isini hepten anlamiyorum. Dini sohbet açmak degil amacim. Ten temasi elin adami pis mi temiz mi kadini bile operken dusunuyorum. Bence toplum olarak asiri gereksiz opusuyoruz.

Ya aynen gerekli gereksiz her şeyde öpüşen bi milletiz. Bide hemcinsim olsa neyse bende severim sarılıp öpüşmeyi yakın olduklarımla, ama sen kimsin de benim dibime kadar girip öpüşmeye zorluosun ya, Terli oluyo bide yada üstüne parfüm şişesi dökmüş gibi oluyo tüm parfümü üstüme siniyo falan nefret ediorum samimi olmadığım bi erkekle fiziksel temasta bulunmaktan kafa atasım geliyor o öpmek için eğildiğinde:sinirli:

benden başkasını öpüp öpmediği beni hiç ilglendirmez. istersen yalasın yutsuın butun ofisi. ama ben olsam sert bişekilde ittirir hoşgeldin beş gittin derim. canım lı cicmli konusmayalım rahatsız oluorum. babamın oglu degıl, ayıp onun yaptıgıdır. hadsiz herif.hıc dusunme koy tavrını. net!!!!

Başlı başına gereksiz bişey bence. Ki bir erkek, karşısında ki bayanı öpmek için ilk hamleyi yapan olmamalı. Rahatsız oluyordur, istemiyordur, titizdir, seni öpecek kadar samimi bulmuyordur...

Gecmis konunuzu da okudum da. Acikcasi ben sizin de hatali oldugunuzu düşünüyorum. Sürekli yapimda yok ben tersleyemem sert olamam diyorsunuz buraya gelip birden fazla konu acmaniza neden olacak kadar sizi rahatsız eden adami gayette tersleyin. Olmadi bi üstü kimse o insanin sikayet edin. Azarlayin vs. Kusura bakmayin ama cok sinirlendim boyle pasif kalmaniza. En çok işten cikar yada cikarilirsiniz ama adamin birinin surekli size dokunmasina katlanmak yerine baska is bulursunuz. Siz boyle oldukca devam edecektir bu tavirlari. Her is yerinde var bu tiplerden. Erkek olarak yerini bilmeli kadinlari rahatsız etmemeli ve bunu da bi kez insanlarin icinde rencide olursa gayette guzel ogrenir. Iyi niyetli demeyin ayrica kimsenin niyetini bilemezsiniz.

bende rahatsız olurum böyle bişeyden. elimi sıkıp birde yanagımdan öpmek için tenezzül ettikleri zaman ben elini dik tutup kendilerini uzakta tutuom kendımden. hic de sevmem ten temasından. catır catır konusuom rahatsızlıklarımı söluorum. yoksa işimiz işşş

yanagına uzanacagı zaman elını dik tut tokalaşırkende böyle dudaklarını yayarak hmm dıye bi ses cıkar bence etkılı oluyor öpüşmek istemedıgını anlatmaya..

yanagına uzanacagı zaman elını dik tut tokalaşırkende böyle dudaklarını yayarak hmm dıye bi ses cıkar bence etkılı oluyor öpüşmek istemedıgını anlatmaya..

Anlamadım dediğiniz hareketi :)

benden başkasını öpüp öpmediği beni hiç ilglendirmez. istersen yalasın yutsuın butun ofisi. ama ben olsam sert bişekilde ittirir hoşgeldin beş gittin derim. canım lı cicmli konusmayalım rahatsız oluorum. babamın oglu degıl, ayıp onun yaptıgıdır. hadsiz herif.hıc dusunme koy tavrını. net!!!!

Haklısınız teşekkür ederim.

Başlı başına gereksiz bişey bence. Ki bir erkek, karşısında ki bayanı öpmek için ilk hamleyi yapan olmamalı. Rahatsız oluyordur, istemiyordur, titizdir, seni öpecek kadar samimi bulmuyordur...

Bide bunu yapan insan kendini elit olarak tanımlayan bi insan yani dangalak. Valla bizim işyerindeki erkeklerin tokalaşırken de hepsi ilk hamleyi yapıyor hepsi görgüsüz.

Tepkiden nezleden anlayacağı ni sanmıyorum.. Bence sakin bir şekilde rahatsız olduğunuzu dile getirin konuşun

Nasıl konuşabilirim ne diyebilirim peki sizce?

Al benden de o kadar tokalaşmak kafi hatta bazısına fazla bile

Gecmis konunuzu da okudum da. Acikcasi ben sizin de hatali oldugunuzu düşünüyorum. Sürekli yapimda yok ben tersleyemem sert olamam diyorsunuz buraya gelip birden fazla konu acmaniza neden olacak kadar sizi rahatsız eden adami gayette tersleyin. Olmadi bi üstü kimse o insanin sikayet edin. Azarlayin vs. Kusura bakmayin ama cok sinirlendim boyle pasif kalmaniza. En çok işten cikar yada cikarilirsiniz ama adamin birinin surekli size dokunmasina katlanmak yerine baska is bulursunuz. Siz boyle oldukca devam edecektir bu tavirlari. Her is yerinde var bu tiplerden. Erkek olarak yerini bilmeli kadinlari rahatsız etmemeli ve bunu da bi kez insanlarin icinde rencide olursa gayette guzel ogrenir. Iyi niyetli demeyin ayrica kimsenin niyetini bilemezsiniz.

Evet tabi ki bende hatalıyım biliyorum zaten, adam samimiyet göstergesi olarak yapıyor kötü niyetli değil diye ses çıkaramıyorum. Daha önce cancan demeyin falan dediğimde ben seni sevdiğim içim diyorum bütün sevdiklerime öyle diyorum falan demişti. Haklısnız ama bi daha öpüşmek için geldiğinde ''tokalaşşak yeterli ben hoşlanmıyorum'' dicem
ama vereceği tepkiden korkuyorum. Nasıl düşünemez bi kadının rahatsız olabileceğini aklım almıyor.

bende rahatsız olurum böyle bişeyden. elimi sıkıp birde yanagımdan öpmek için tenezzül ettikleri zaman ben elini dik tutup kendilerini uzakta tutuom kendımden. hic de sevmem ten temasından. catır catır konusuom rahatsızlıklarımı söluorum. yoksa işimiz işşş

Elimi uzatmama fırsat vermiyor ki adam ben masamda otururken direk gelip eğiliyor yanağıma doğru ARADA EL UZATACAK MESAFE BIRAKMIYOR.

işte o elını uzatmaya fırsat vermeden egıldıgı anda sen zınk dıye kolunu uzatıcaksın yüzüne yüzüne bide şu nurellanın bi surat hareketi vardı ya burun kıvırır gibi..o tarz bişey yapsan yeterli zannımca:)dahada anlamazsa çarp bitane öküze

Verecegi tepkinin nesinden korkuyorsun ki ? Dokunulmak istemiyorsun zorla mi yahu. Bu tipler iyi niyetli algilandigi icin rahatca istedigi kadina dokunabilen tipler zaten. Sen istemedikce kimse senin bedenine dokumamaz veya samimi hitaplar kullanamaz. Ne derse desin hoşlanmıyorum defalarca da soyledigim halde anlamiyosunuz dersin. Kibarca uyardim olmadi dersin. Utandir biraz adami.

bırakın ters tepsın herkes bu samımıyetı sevmyeblır belkı adam farklı nıyetle yapmıyor herkese nasıl davranıyorsa sanada o temasta bulunmak ıstıyor olablır ama adamı ters tepmemık ıcın kusura bakma sevmedıgım ınsanında benı devamlı opmesı mıdemı bulandırır.bende bu tarz bırsey yasamıstım ama aadamın kötu nıyetı yoktu ben hep en son hosgeldınız felan derdım mumkunse uzak durmaya calısırdım o zmn öpme gıbı bır durum olmazdı

bırakın ters tepsın herkes bu samımıyetı sevmyeblır belkı adam farklı nıyetle yapmıyor herkese nasıl davranıyorsa sanada o temasta bulunmak ıstıyor olablır ama adamı ters tepmemık ıcın kusura bakma sevmedıgım ınsanında benı devamlı opmesı mıdemı bulandırır.bende bu tarz bırsey yasamıstım ama aadamın kötu nıyetı yoktu ben hep en son hosgeldınız felan derdım mumkunse uzak durmaya calısırdım o zmn öpme gıbı bır durum olmazdı

İşte iyi niyetlidir ters tepki vermesin die susuyorum hep ama ben kendi kendimi yiyorum bu seferde. Uzak durmaya çalışıyorum wcye falan gidiorum ama asla kaçırmıyo öpmeyi gene de masama oturunca öpmek için yanıma geliyo.

işte o elını uzatmaya fırsat vermeden egıldıgı anda sen zınk dıye kolunu uzatıcaksın yüzüne yüzüne bide şu nurellanın bi surat hareketi vardı ya burun kıvırır gibi..o tarz bişey yapsan yeterli zannımca:)dahada anlamazsa çarp bitane öküze

Aslında ne kadar kolay niye çekiniyosam? İlk fırsatta yapıcam bunu.

Verecegi tepkinin nesinden korkuyorsun ki ? Dokunulmak istemiyorsun zorla mi yahu. Bu tipler iyi niyetli algilandigi icin rahatca istedigi kadina dokunabilen tipler zaten. Sen istemedikce kimse senin bedenine dokumamaz veya samimi hitaplar kullanamaz. Ne derse desin hoşlanmıyorum defalarca da soyledigim halde anlamiyosunuz dersin. Kibarca uyardim olmadi dersin. Utandir biraz adami.

Hadi öpüşmeyi atlatabilirimde bu canım meselesini 1 kez zarzor söledim lafı ağzıma tıktı, tekrar da söyleyemiyorum ama ne kadar kendimi zorlasam da olmuyor mail atıcam kısa bi şekilde.

bırak ne nıyetınde olursa olsun .beden sizin ve istemediğniz insanı bu aılenız bıle olsa rahtsız oluyorsnız ılk başta yumusak degıl fayda etmıyorsa bır sert dılle uyarında mımıklerle berabr bakalım yanasblıyormu.lutfen sert olunn boyle ıyı nıyetmıs felan sakın guvenmıyın.kendınızı öpturmek zorunda degılsınız .ben sevmem öyle tanımadııgm ınsanın benı byle opmesını rahatsız olrum

Back
X