İşyerinde rahatsızlığımı bi türlü dile getiremiyorum, yardımınıza ihtiyacım var

bırak ne nıyetınde olursa olsun .beden sizin ve istemediğniz insanı bu aılenız bıle olsa rahtsız oluyorsnız ılk başta yumusak degıl fayda etmıyorsa bır sert dılle uyarında mımıklerle berabr bakalım yanasblıyormu.lutfen sert olunn boyle ıyı nıyetmıs felan sakın guvenmıyın.kendınızı öpturmek zorunda degılsınız .ben sevmem öyle tanımadııgm ınsanın benı byle opmesını rahatsız olrum

bide sanki kırk yıldır görüşmüyomuşuz gibi her haftalık izin sonrası gelip öpüyor adam ya deli midir nedir. Samimiyet göstergesi olarak kullanıyor bunu. Uyarmama elimi uzatmama geri çekilmeme fırsat kalamdan direk eğilip yanağını uzatıyor

boylelerini sef yapiyor lar ya nediyeyim

Maalesef öyle

Ben de şu saygı sıfatı el öpme başına koyma, işte yanaktan öpüşme, özellikle düğünlerde herkesi öpme, ayy hiç sevmiyorum böyle şeyleri ne kadar saçma.

bayramda seyranda sürekli öpüşmek zorunda kalmak zaten sinir bozucu bi durum ama onları o kadar takmıyorum alışmışız çocukluktan beri türk gelenekleri maalesef :9
Ama akraba,yakın arkadaş vs dışında samimi olmadığım sadece şefim olan bi erkeğin karşısındaki kadının rahatsız olup olmucağını düşünmeden dibine kadar girip öpmeye çalışması çok itici ve kafasını kırasım geliyor

bi kızımı doyasıya, koklaya koklaya öperim o kadar. yeri gelir eşimi, annemi bile öpmek istemem. ben öpmek eylemini sevmiyorum. hele sıcakta filan, öyle çok temiz, titiz takıntılı bir insan değilim ama sevmiyorum ya. millet te bayılıyor mıç mıç. hani arkadaşımdır izne gider şöle bir sararım filan da öpmek ne ya. bi de adam şey yani. bi ağır ol be adam.

sürekli nezle olun, anlar zaten.

bi kızımı doyasıya, koklaya koklaya öperim o kadar. yeri gelir eşimi, annemi bile öpmek istemem. ben öpmek eylemini sevmiyorum. hele sıcakta filan, öyle çok temiz, titiz takıntılı bir insan değilim ama sevmiyorum ya. millet te bayılıyor mıç mıç. hani arkadaşımdır izne gider şöle bir sararım filan da öpmek ne ya. bi de adam şey yani. bi ağır ol be adam.

sürekli nezle olun, anlar zaten.

öyla yapıcam artık :)

Size yaklaştıgını anladıgınız esnada manevra yapın ve geri çekilin. O esnada uzattığı elinı sıkıp tokalaşın.Öpmediniz diye açıklama yapmak zorunda da hissetmeyin.Karşı taraf yaparsa cildimle alakalı bi sıkıntı var size bulaşşsın istemem deyin olsun bitsin.

Size yaklaştıgını anladıgınız esnada manevra yapın ve geri çekilin. O esnada uzattığı elinı sıkıp tokalaşın.Öpmediniz diye açıklama yapmak zorunda da hissetmeyin.Karşı taraf yaparsa cildimle alakalı bi sıkıntı var size bulaşşsın istemem deyin olsun bitsin.

Her seferinde bi bahane uydurucam artık geri çekilmeme fırsat vermiyor çünkü

Back
X