- Konu Sahibi gulbeyaz_31
-
bu kişi aslında müdürümüzün en ii çalışanı müdürümüzde o kişiye çok güvenir ve ne derse yapar ayrıca o da bi başka bölümün müdürü..
başka bölümün müdürü de olsa şikayet ederdim kendi müdürüme.
Üstelik şikayet değil dert anlatır gibi.
Mesela ben söyedim değişmiyor,napacağımı şaşırdım artık daha fazla dayanamıyorum son çare size geldim filan diyebilirsin baktın yine olmadı sesini filan kaydet eşine yollacağını söyle hatta olmadı en son yolla bir de dava et ekmeğimle oynayanın gözünün yaşına bakmam bana sarkıcağına karısına sarksın.
Müdürün bu işi çözmek zorunda onunda başı yanar çünkü.İş yerinde taciz bildirilmişse konun üstü kapatılamaz
erkek erkeği tutar ben bizim yemekhanede aşçıyla yardımcı bayan öpüşürken tesadüfen yakaladım patrona söylediğimde adam güldü çok hoşuna gitti,aşçı evliydi 1tanede çocuğu vardı
ema1 haklısın canım ben müdürn onu tutacağından yanayım o yüzden solemiorum çünkü yıllardır onla çalışıo ve ne derse yapıo yani.. ve bense orda daha 1 yıllık personelim ... bu arada karısına sarkması gerektiğini beni aramamasını yeri geldiğinde sert yeri geldiğinde normal bi şekildede soledim ama önce tamam dio ve bi süre olması gerektiği gibi davranıo bi ama o süreç içinde işyerinde bana emirler yağdırıo durduk yere sinirlenio fln sonrsında aynen devam
evet canım ben bi an önce delil toplamalıyım işimi seviyorum aslında hani belki çocuğumuz olursa ayrılmayı dşünüodum oda çocuğuma kendim bakmak istediğim için umarım ii olur
çok teşekkür ederim kızlar Allah kimseye bole olaylar yaşatmasın olayın hukuki boyutunu pek bilmiorum ama bi arkadaşıma danışırken az çok anlatmıştı haberdar ederim sizleri
bu konuyu açıp açmamakta çok kararsız kaldım aslında hanımlar çünkü az evvel bi konu okudum ve orda taciz tecavüz adlı başlıkların rağbet gördükleri için bu şekilde yazıldıkları düşünülmüş tabi bu konu sahibiyle alakalı bilemiorum.. kaç gündür kafamda bi soru işareti var bunu sizle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiorum
bi şirkette çalışıosunuz ve işiniz ii memnunsunuz resmi bi kurum gibi ama sizi sözle taciz eden biri var siz sert tepkide verdiniz normalde konuştunuz olmuo aynı şekilde davranıo naparsınız ??
o iş yerinde çalışmaya devam edermisiniz ?? ve eşiniz bilse ne tepki verir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?