- Konu Sahibi gulbeyaz_31
-
ben olsam taciz ettiiği zamanları ses kayıt cihazı ile kaydeder, sonra tehdit ederdim olmadı mahkemeye verip süründürürdüm:)
hemen hemen hepimizin başına gelio demek ki bu tür şeyler .. ben bu konuyu sakince eşime anlattım ve oda bana kanıt bulmam gerektiğini soledi hani bişey iddiia edemeden onun üstüne gidemem dedi o zaman biz haksız duruma düşeriz dedi ve bana güvendiğini soledi bugün gayet iidim rahatsız edici bi durum yoktu çok şükür inşallah devamıda gelmez artık bakalım
çok haklısın ruby aslında baştan belki bole bişey yapmalıydım ama aklıma gelmedi belkide ona bu durumu yakıştıramadım başta ne bileyim .. şimdilik bana sadece işyerinde kök söktürüo artık bugünlerde normal yani yanlış bi durum yok çok şükür
Devlet dairesinde çalışan bir abla gençken müdürünün sözlü tacizlerine uğramış üstelik evli ve 1 çocuğu varmış ablanın. Kocasına anlatmış kocası da ona bir yerde randevu ver demiş sonra müdürü faka bastırmışlar. Ablanın kocası müdüre bir görünmüş! Ondan sonra bana yan bile bakamadı demişti abla. Hani size bir alternatif olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?