işyerinde tek bayan olarak çalışmak:(

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
208
kızlar benim gibi işyerinde tek bayan olarak calısan varmı ?:19:cok zor ya 10 tane adamın içinde hepsi ayrı bi dert ,yalaka tuhaflar,ki hiç muhattap olmadıgım halde gelip sacma sapan seyler buluyorlar konusmak için cıvık cıvık :50:çok sinir oluyorum daha nasıl davransam bilemedim :57::57:

yıllarca tek çalıştım..şu andada 2 bayanız..hiç gocunmadım hiçte umursamadım..
siz ağırlığınızı koyarsanız onlarda ona göre davranır..

ben varım :)............:( ama haline şükür et inan bayanlar daha zor mutfağa birini aldılar kadın aşçı imiş temizlik yapamazmış ben yapıyorum. acayip bozuluyorum nasıl hakkından gelcem bilemiyorum

yıllarca tek çalıştım..şu andada 2 bayanız..hiç gocunmadım hiçte umursamadım..
siz ağırlığınızı koyarsanız onlarda ona göre davranır..

valla canım diyorum ya tebessüm etmıyorum düşün ama yok yinede bi asilik bölee:57::57:ben muhasebecıyım onlar ürünlerin tasımasını yapıyolar hazmedemıorlar sanırım :37:

Önceki iş yerimde 6 yıl tek bayan olarak çalıştım.Önceleri tuhaf espiriler,konuşmak için bahaneler falan oluyordu.Bir iki sabrettim sonra biraz sert çıktım.Tek bayan olunca özellikle tuvalete gitmek ızdırap oluyor,çünkü genelde ayrı bir bayan tuvaleti olmuyor ve erkekler çok pis.Yemeklerimi hep tek başına yerdim çünkü biriyle yiyince aranızda birşey var sanıyorlar,çok göze batmayacak şeyler giymeye gayret ederdim. Aradan iki yıl geçtikten sonra bayan olduğumu unuttular,hala bazen görüşürüz oradaki arkadaşlarımla,bazen bana asker arkadaşı muamelesi yaptıkları olmuştur (yani ağızlarından küfür falan kaçardı)ama genelde güzel bir diyaloğumuz olmuştur.

Son düzenleme:
Önceki iş yerimde 6 yıl tek bayan olarak çalıştım.Önceleri tuhaf espiriler,konuşmak için bahaneler falan oluyordu.Bir iki sabrettim sonra biraz sert çıktım.Aradan iki yıl geçtikten sonra bayan olduğumu unuttular,hala bazen görüşürüz oradaki arkadaşlarımla,bazen bana asker arkadaşı muamelesi yaptıkiları olmuştur (yani ağızlarından küfür falan kaçardı)ama genelde güzel bir diyaloğumuz olmuştur.

işte karı kız muhabbetleri küfürler insan rahatsız oluyor yaa sonucta bayanız :47:hiç dikkat etmiyorlar:25:

gercektenmi ssenın işinde zor özel sektör hep zor maalesef:50:

benimkide özel sektör ama herkes terbiyeli seviyeli hiç abuk subuk şaka duymadım patronumda iyidir vesselam :)
kadın geldi diye çok sevindim bana yoldaş geldi dedim ama abuk subuk konuştu 1 2 hafta konuşmadım sonra barıştık şimdi gayet mesafeli iyi anlaşıyoruz ama gelgelelim sadece işini beğenmiyorum

uff keşke eski günlerdeki gibi çalışanlar hep erkek olsa yıllarca 14 erkek tek bayan ben çalıştım abi amca muhabbetinde bulundum azcık seviyesizklik hissetsem tavrımı koydum yıllarca el bebek gül ebek geçti taki bu yıl iki bayan gelene kadar kavgalar başladı kıskançlık başladı fesatlık amirlik taslama neler neler kesinlikle sen tavrını koyduktan sonra isterse yüzlerce erkek olsun onlarla çalışmak daha kolay ve güzel

uff keşke eski günlerdeki gibi çalışanlar hep erkek olsa yıllarca 14 erkek tek bayan ben çalıştım abi amca muhabbetinde bulundum azcık seviyesizklik hissetsem tavrımı koydum yıllarca el bebek gül ebek geçti taki bu yıl iki bayan gelene kadar kavgalar başladı kıskançlık başladı fesatlık amirlik taslama neler neler kesinlikle sen tavrını koyduktan sonra isterse yüzlerce erkek olsun onlarla çalışmak daha kolay ve güzel

demek bayanlarla dahamı zor canım:18:ama bu sekıldede bi olay oldugunda hep tek kalıyorum yaa:59:

Bayanlarıun bol olduğu bir yerde çalışmak daha zor...
Erkekler bayanların bişey beceremeyeceğini düşünsede saygıyı bozmazlar kuşum..
bende bol erkek personelin çalıştığı bir yerdeyim kuşum..

madem öyle patrona şikayet et ..
rahatsız olduğunu yanında bu şekilde konuşmamalrını söyle uyar..
hiç öyle bişeyle karşılaşmadım çok şükür benide kendileri gibi görürlerdi hep..
hatta bazen abi derlerdi gülerdik..öyle çok komik olaylarım var..

evet bayanla calısmak daha zor 4 sene boyunca abımlerın şirketınde ufak çaplı birşey tek bayandım sevıye cok önemlı tabıkı evlıler ve hepsıde kendını bilen kişiler sonra bı bayan geldı herseyı benden bekledı öle ble idare edıyorum abımin işi diyip herseye el atıyorum ama malesef en cok ben yoruluyorum cunku çöpü bıle benım atmam beklenıyor yerlerı bile süpürüp siliyorum asla gocunmam ama erkekler öle değildi onlarda yapardı yardım ederlerdi onlar halada öle abilerim hepsıde canları saolsun..

madem öyle patrona şikayet et ..
rahatsız olduğunu yanında bu şekilde konuşmamalrını söyle uyar..
hiç öyle bişeyle karşılaşmadım çok şükür benide kendileri gibi görürlerdi hep..
hatta bazen abi derlerdi gülerdik..öyle çok komik olaylarım var..

burası kurumsal şirketcm müdür var oda cok takmıyo ılgılemıyo:19:

küfürlü konuşmaya başladıklarında ters baktım benim duymadığımı düşünmüşlerdi.. sende ters ters bak...

bakınca anlıolar 5 dk gecıo yıne aynı:96:

evet bayanla calısmak daha zor 4 sene boyunca abımlerın şirketınde ufak çaplı birşey tek bayandım sevıye cok önemlı tabıkı evlıler ve hepsıde kendını bilen kişiler sonra bı bayan geldı herseyı benden bekledı öle ble idare edıyorum abımin işi diyip herseye el atıyorum ama malesef en cok ben yoruluyorum cunku çöpü bıle benım atmam beklenıyor yerlerı bile süpürüp siliyorum asla gocunmam ama erkekler öle değildi onlarda yapardı yardım ederlerdi onlar halada öle abilerim hepsıde canları saolsun..

ne güzel miş senin acından :31:bayanlar da kıskanc olur dıyorlar ama birlik olmazmı:44:

demek bayanlarla dahamı zor canım:18:ama bu sekıldede bi olay oldugunda hep tek kalıyorum yaa:59:

ben ne dersem hep onu yaptılar ne istediysem o oldu yıllarca böyle geçti erkeklerle ilk zamanlar kaçırdılar ağızlardan küfür hemen ağzını topla burada bayan var kahvehane değil diye bağırdım yaşlı başlı adamlara bir kaç aya kalmadı düzeldiler samimi olmadım kimseyle el kol şakası asla masama çok yaklaştırmadım evrakları uzaktan kollarınıuzatıp bıraktılar böyle

ben ne dersem hep onu yaptılar ne istediysem o oldu yıllarca böyle geçti erkeklerle ilk zamanlar kaçırdılar ağızlardan küfür hemen ağzını topla burada bayan var kahvehane değil diye bağırdım yaşlı başlı adamlara bir kaç aya kalmadı düzeldiler samimi olmadım kimseyle el kol şakası asla masama çok yaklaştırmadım evrakları uzaktan kollarınıuzatıp bıraktılar böyle

el sakası dün oldu onunda baya yaşı var söledım bıdaha asla yapma hoslanmam ddım yapcagını sanmıyorum bıdaha:88:ama ınsan cok gerılıyor yaa bende cok bagırırım gecen gün birsey oldu dedım ben ınsan gibi söluyorum anlamıyorsunuz size baska bicimdemi davranıyım dedım:47:

ben varım :)............:( ama haline şükür et inan bayanlar daha zor mutfağa birini aldılar kadın aşçı imiş temizlik yapamazmış ben yapıyorum. acayip bozuluyorum nasıl hakkından gelcem bilemiyorum

o da ilginçmiş canım be kadın ben aşçıyım temizlik yapamam diye ağırlığını mı koydu? sen ben temizlikçi miyim diyemedin mi:53:

Back
X