İşyerindeki abi

Ya gerçekten mi ?? Ben zaten bugün tekrar odama gelmesinden sona endişelenmeye başladım ya takıntı yaparsa diye.
Gerçekten evet, niye geçiştiriyorsunuz adamı?
Rahatsızlığınızı dile getirin, kendi hatanızı da kabul ederek.
Bir de işyerinde öğlen arasında bakım yaptırmayın kendinize,tuhaf geldi bana.
Ya sabahtan bakımlı gidin ya da naturel halinizle tamamlayın günü.

Yanımdan geçerken değişik garip bi vurgu ve tonlamayla "yakıyosun valla" demişti. ilk şokumu orda yaşamıştım adama karşı.

Bu laf başlı başına kötü niyet belirtiyor zaten. Neden o an tepkisiz kaldınız ki?
Demek ki rahatsız olunacak kadar kötü bakıyor size. Aynı şekilde mesafeli olun..

Sevgili konusu açıp ağzınızı aramış aklınca denyo..
Ben çalışanlar arasında abi, abla lafına pek takılmam. Amirlerime hep bey, hanım derim ama çalışanlar arasında böyle olmak zorunda değildir..

Siz bu kişiye günaydın, iyi akşamlardan öteye gitmeyin bundan sonra. Haddini aşmış biraz daha izin verseniz sırnaşacakmış gibi..

Daha da konuşmaya çalışırsa "x abi benimle konuşma şeklinden artık hiç hoşlanmıyorum. hadsizce giydiğime, makyajıma yorum yapamazsın. bundan sonra belli mesafede durursan sevinirim" deyip uzatmadan konuyu kapatın..

Bir erkeğin bir kadına karşılıksız iyilik yapmayacağını ben de yaşayarak öğrendim, artık siz de biliyorsunuz.

Ben de bir elemana bulunduğum kata çıktıkça bisküvi ikram ederek, bir gün direk gelip pat diye çekmecemi açınca, iyilikten maraz doğar sözünü yaşayarak öğrenmiştim..

Şok olup "ne yapıyorsun sen ya? nasıl açarsın benim çekmecemi?!" diye şok olarak tersleyip göndermiştim..

Back
X